עבור לתוכן

עצה בנוגע לקניית מסך 22" בתקציב של כ-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחרונה התחלתי להתעניין בנוגע לקניית מסך מחשב חדש. החלטתי לבחור במסך בגודל של 22". המסך ישמש בעיקר לגלישה, עבודה משרדית, שימוש כללי במחשב וצפייה בוידאו מדי פעם (לא משהו רציני, מעט HD).

לאחר עיון בפורום וקריאת מספר ביקורות, צימצתי את האפשרויות לכדי שלושה דגמים.

הייתי רוצה לקבל חוות דעת ולבחון את ההבדלים בין המסכים השונים, שכן מחירם כמעט וזהה לחלוטין.

המסכים:

Samasung T220

Samsung 2243BW

Samsung 2253BW

לטעמי, העיצוב של ה-T220 ראוותני מדי, אך אם הוא באמת עדיף על שאר המסכים, ניתן יהיה להתפשר על מראה (חלק דווקא יאמרו כי הוא היפה מבין השלושה, אך אני נוטה לחלוק על דעתם).

בכל מקרה, זו לא הרשימה הבלעדית והייתי רוצה לשמוע גם הצעות לדגמים שונים שאולי יתאימו לי יותר במסגרת המחיר שלי.

כבר קראתי את הביקורות שבאתר ואת הנושאים הדביקים, ועדיין אני מתקשה להחליט.

תודה רבה מראש!

פורסם

לך על 2243BW יש לי את הדגם והוא טוב מאד לשימושים שציינת.

ארגונומיה טובה מאד-יש לו זרוע שמאפשרת כיוונון גובה מותאם לך,עיצוב פשוט אך נראה טוב מאד,הזרוע קצת מתנדנדת (אם יש לך משטח לא יציב) אך סה"כ מסך נהדר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על תגובתך.

הייתי רוצה לשמוע, אם ניתן, עוד חוות דעת.

פורסם

אני עם ה2253BW והמסך ממש אחלה ונותן תמורה טובה למחיר. צבעים יפים, טקסט חד וקריא מאוד, אין מריחות - גם בסצינות מהירות

תכני HD נראים מצויין

ובקיצור אני יכול להמליץ עליו בלב שלם :xyxthumbs:

רק משהו אחד שכדאי לקחת בחשבון: אין לו כמעט יכולות כוונון (סיבוב לצדדים, למטה/למעלה, PIVOT - יש רק הטייה). עבורי זה לא מהווה בעייה כי אני פשוט לא צריך את זה. אולי לך זה כן יהיה בעיה

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

קראתי שלשני המסכים שהומלצו ה-2243BW וה-2253BW יש בעיות רציניות עם זליגת אור.

עד כמה הטענה נכונה, אם בכלל?

כמה מילים על ה-T220? עדיין לא שמעתי המלצה עליו, למרות שבאתרים שונים דווקא משבחים אותו (לא מצאתי השוואה למסכים שציינתי).

תודה רבה! ;)

פורסם

ואני לא מכיר את דגמי ה22X3, אבל מנסיון אישי הT220 מצויין. מה כל זה אומר? לך לחנות ותראה בעיניים שלך מה נראה לך יותר טוב ;D

פורסם
  • מחבר

מסכים.

תודה רבה לכל המגיבים. היום אני אלך לחנות ובאמת אבדוק את כל המסכים הללו.

לאחר קריאה נוספת של ביקורות ותגובות, אני נוטה כעת יותר לכיוון ה-2253BW (ארגונומיה לא חשובה לי במיוחד).

אני רק חייב לציין את הפורום הזה לטובה, שכן כבר פעמיים קיבלתי מענה לכל השאלות שהיו לי. :yelclap:

פורסם

אתה תבין כמה היא חשובה רק בהעדרה.

אין ל - 2253 שום יתרון על ה - 2243, ולכן אין טעם להעדיף אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים