עבור לתוכן

שאלה לגבי קירור מים למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום... אני קונה מערכת מחשב חדשה בקרוב ואני עדיין לא סגור על רכיבי המערכת אבל התקציב שלה יהיה בסביבות 5.5 K עם ציוד הקפי

חשבתי להכין אותה גם לOC אם זה יצא משתלם מבחינה כספית ולא לעשות את הOC כתחביב אלה באמת לשפר את המערכת במחיר נמוך ממה שהיה עולה לשפר אותה ברכיבים טובים יותר.

לפני כמה שנים כשקניתי תמחשב הנוכחי חשבתי גם לעשות לו קירור מים וקניתי רדיאטור יחסית גדול של אוטו והכנתי לו קופסא יפה עם 8 מאווררים (בהגזמה, כי השגתי אותם בזול מאוד אז) של 80 מ"מ 4 בכל צד ויש מקום לעוד בעקרון חחח.

קניתי גם משאבת מים של אקווריום אבל היא דיי מעפנה לא חושב שהיא שימושית. חשבתי להתשמש ברדיאטור הזה אם זה כדאי ולקנות בלוקים למעבד, כרטיס מסך, משאבה נוזל וצינורות. מה העלות של כל הדברים האלה בערך? והאם זה כדאי בכלל או שזו תיהיה השקעה גדולה מדי ועדיף לקנות קירור אויר וזהו אם בכלל?

המעבד כנראה יהיה E8400 וכרטיס מסך gtx260

פורסם

אפשר.

צקנה צינורות של מזגנים, בלוקים, מחברים, משאבה.

תן את התנותנים שכותובים על המשאבה נגיד לך אם זה טוב.

בכל מקרה לא הייתי שם גם בלוק לכרטי מסך, בכל זאת זו מערכת מאולתרת.

רצוי שהצינורות יהיו כמה שיותר גדולים(כמובן אם הרדיאטור מאפשר לך לשים צינורות גדולים)

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני זוכר זה 1200 ליטר לשעה (או 120?!)למשאבה שזה יחסית הרבה

והרידאטור מתאים בדיוק לצינורות מזגן גדולים יותר[br]פורסם בתאריך: 3.04.2009 בשעה 16:13:27

נתונים נוספים

hmax 1.3 m

watt 25

פורסם

אז אני מבין שקנית ATMAN 103 .

תראה זה לא בעיה בכלל לעשות קירור מים , חסר לך בלוק ראיתי בTRADE ZONE מישהו שמוכר ערכה של TT ב 250 ש''ח זאת אחלה ערכה למתחילים.

אם אתה רוצה אני יכול לקנות ממך תרדיאטור :P

פורסם
  • מחבר

אני יותר בעניין למכור תרדיאטור מאשר לקנות מערכת :xyxthumbs: או לפחות בלוק

כי בסופו של דבר זה מלא התעסקויות שאין לי כוח אליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים