עבור לתוכן

מבקש המלצה לנייד שיוכל לסחוב במרץ תוכנות GIS , תקציב בסביבות ה 5-6K

Featured Replies

פורסם

אני, אני פעם ראשונה בים. הייתי שמח להוציא 5K+- אבל אם צריך קצת יותר, אז צריך...אני אוכל למשוך עד 7K.

אשמח להמלצות על גודל וסוג מסך, רכיבים וכו'. מדובר בשימוש כתחנת עבודה ליצירת מפות בתוכנות GIS 'כבדות', יחד עם עוד תוכנות גרפיות. אולי גם קצת 3D אבל לא זה עיקר העניין. בגלל חוסר ניסיון קשה לי להעריך את צרכי הרזולוציה שלי.

אמנם אני אקח אותו מפה לשם כל הזמן, אבל פחות מטריד אותי הגודל והמשקל. אין גם צורך חריג בחיי סוללה ארוכים במיוחד. מה שכן, יש לי טראומה מנייד שניסה לעקר אותי על ידי התחממות יתר.

בתודה מראש

יוסי

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

אני מניחה שלשימושים כאלו יש לך דרישה לרזולוציה גבוהה/ העדפה לרזולוציה מסויימת? כמה אתה מנייד את המחשב? מהי חשיבות חיי הסוללה?

פורסם
  • מחבר

תודה, נערך.

פורסם

תסתכל על ה-D630 של דל שנמכר עכשיו ב-Notebookclub במחיר משתלם. זה מחשב של 14.1" באיכות טובה מאד, עם כרטיס מסך נפרד בסיסי, רזולוציה גבוהה מהסטנדרט, מסך מט ואחריות לשלוש שנים:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t8100-nvd.htm

נשאר לך תקציב לשדרוג זכרון ודיסק קשיח אם אתה רוצה.

בקצה העליון של התקציב שלך אפשר למצוא מחשבים איכותיים מסדרות חדשות יותר שמצטיינים בעיקר בחיי סוללה טובים יותר כמו ה-T400 או ה-E6400 (מחליפו של ה-D630). את ה-E6400 למשל אפשר לקבל עם כרטיס מסך נפרד, דיסק קשיח מהיר ורזולוציה גבוהה מהסטנדרט במסגרת של 7000 ש"ח:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-p86.htm

אם אין לך צורך בכרטיס מסך נפרד אפשר למצוא אותם במחירים נמוכים יותר גם כן.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אסתכל על שתי האפשרויות ואתבשל עם זה קצת.

הוצע לי במחיר של 3600 מחשב מסוג פוג'יטסו דגם V6545, עם המפרט הבא:

מעבד: Ghz2.0 intel Core 2 Due T6400

זיכרון: 3GB

מסך: " 1280x800 15.4

דיסק: GB250

כרטיס מסך: ATI Redeon HD3450 256 MB

כונן: DVD-RW

תקשורת: Wifi 802.11 B/G , Buletooth

אחריות 2 אחריות שרות איסוף והחזרה ע"י פוג'טסו סימנס

מצלמה: 1.3MP

משקל: 2.75 ק"ג

סוללה: 6 CELLS

המחיר, כצפוי, מפתה. אבל - האם מדובר ביצרן איכותי, והאם המפרט הנוכחי יעמוד בעומס הגרפיקה (הלא כבד מדי) בכבוד? למה אני מתקשה למצוא ביקורות על הדגם והיצרן הזה?

פורסם

הסדרות העסקיות של פוג'יטסו טובות בדר"כ אבל את הניידים הצרכניים שלהם אני לא מכירה לעומק. אני מניחה שאין סיבה לצפות לרמה חריגה של איכות לטובה או לרעה. כמובן שאין מה להשוות למחשבים שציינתי מכל הבחינות ומחירו חצי בהתאם. מבחינת יחס מפרט למחיר התמורה כאן די טובה (אפשר למצוא מספר ניידים של אייבורי שנותנים יותר במחיר אבל רוב המחשבים בטווח המחירים הזה נותנים פחות).

כרטיס המסך יעמוד בדרישות להתרשמותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים