פורסם 2009 באפריל 316 שנים http://www1.appstate.edu/~goodmanj/4401/notes/magnets/mnvsgn.htmlצודק למדי, לפי הלינק הזה בכל אופן
פורסם 2009 באפריל 316 שנים אני מעדיף שהשדה המגנטי ישאר כמו שהוא עכשיו, כי לפי מה שאני יודע אם הוא יתהפך כולנו נמות.בזמן התתהפכות השדה מתחלש מה שאומר שהקרינה של השמש תגיע עלינו ובהתאמה אומר שאם אתה לא ג'וק אתה כנראה תמות.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים וזה אמור לעניין אותך (או את הנכדים של הנכדים של הנכדים של הנכדים של הנכדים של הנכדים של.... הנכדים שלך).. כי?
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אני מעדיף שהשדה המגנטי ישאר כמו שהוא עכשיו, כי לפי מה שאני יודע אם הוא יתהפך כולנו נמות.בזמן התתהפכות השדה נחלש מה שאומר שהקרינה של השמש תגיע עלינו ובהתאמה אומר שאם אתה לא ג'וק אתה כנראה תמות.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים זה עניין סימנטי בלבד, לא יותרזה לא משנה איך אתה קורא לצפון והדרום המגנטיים, כל עוד כולנו יודעים על מה מדבריםnunatak,אתה באמת מתכוון להתחיל לצטט אנשים בפורום רק בשביל לתקן להם שגיאות כתיב?לא יהיה לך זמן לעשות שום דבר חוץ מזה, ועדיין לא תספיק לעשות את זה, אם תנסה לעשות את זה כל הזמן...מה גם שיש עוד שגיאות בהודעה ההיא ("תגיע אלינו", ולא "תגיע עלינו". וגם "ההתהפכות" ולא "התתהפכות")
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אני מעדיף שהשדה המגנטי ישאר כמו שהוא עכשיו, כי לפי מה שאני יודע אם הוא יתהפך כולנו נמות.בזמן התתהפכות השדה מתחלש מה שאומר שהקרינה של השמש תגיע עלינו ובהתאמה אומר שאם אתה לא ג'וק אתה כנראה תמות.לא היו שום הכחדות סביב ההחלפה של הקטבים של השדה המגנטי זה לא השפיע על החיים בכדור הארץ בשום צורה..
פורסם 2009 באפריל 416 שנים לא היו שום הכחדות סביב ההחלפה של הקטבים של השדה המגנטי זה לא השפיע על החיים בכדור הארץ בשום צורה..הדעות מאד חלוקות לגבי זה ויש גאולוגים שאומרים שישנן הוכחות גאולוגיות לשינוי דיי מאסיבי סביב זמן ההיפוך.
פורסם 2009 באפריל 416 שנים אין הכחדות אבל כן יש האצה של מוטציות מקרינה. בזמן התחלופה הקטבים ינועו על פני כדור הארץ. זה לא רמות קרינה שיהרגו, אבל כן תהיה עליה ברמת הסרטן (כמו רמות הסרטן בקרב האסקימוסים למשל)קשה לאמר בודאות מה ההשלכות בעבר. השינוי הוא יחסית חד, משהו כמו 50-100 שנה של זמן ביניים. במונחים גיאולוגיים זה מילי שניה.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים לא יודע אם כתבו לפניאבל בעוד המון המון שנים המצפן באמת יראה את הדרום כי יש מחזוריות מגנטית שמתחלפת כל תקופה מסוימת.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים וואוממש נחמד מצידך להקפיץ ת'רד בן כמעט שבוע רק בשביל להגיד לנו מה שנכתב כברמספר פעמים במהלך ה-4 עמודים האחרוניםמה היינו עושים בלעדייך?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים וואו ממש נחמד מצידך להקפיץ ת'רד בן כמעט שבוע רק בשביל להגיד לנו מה שנכתב כבר מספר פעמים במהלך ה-4 עמודים האחרונים מה היינו עושים בלעדייך? איזה ריגוש! לא שאני שם עליך אבל הת'רד היה בראש העמוד SO get a life u faggot
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.