עבור לתוכן

למה המצפן מורה על הצפון?

Featured Replies

• תגובות 41
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מעדיף שהשדה המגנטי ישאר כמו שהוא עכשיו, כי לפי מה שאני יודע אם הוא יתהפך כולנו נמות.

בזמן התתהפכות השדה מתחלש מה שאומר שהקרינה של השמש תגיע עלינו ובהתאמה אומר שאם אתה לא ג'וק אתה כנראה תמות.

פורסם

וזה אמור לעניין אותך (או את הנכדים של הנכדים של הנכדים של הנכדים של הנכדים של הנכדים של.... הנכדים שלך).. כי?

פורסם

אני מעדיף שהשדה המגנטי ישאר כמו שהוא עכשיו, כי לפי מה שאני יודע אם הוא יתהפך כולנו נמות.

בזמן התתהפכות השדה נחלש מה שאומר שהקרינה של השמש תגיע עלינו ובהתאמה אומר שאם אתה לא ג'וק אתה כנראה תמות.

פורסם

צפון כדה"א הוא בעצם הדרום המגנטי שלו

ולהיפך

פורסם

זה עניין סימנטי בלבד, לא יותר

זה לא משנה איך אתה קורא לצפון והדרום המגנטיים, כל עוד כולנו יודעים על מה מדברים

nunatak,

אתה באמת מתכוון להתחיל לצטט אנשים בפורום רק בשביל לתקן להם שגיאות כתיב?

לא יהיה לך זמן לעשות שום דבר חוץ מזה, ועדיין לא תספיק לעשות את זה, אם תנסה לעשות את זה כל הזמן...

מה גם שיש עוד שגיאות בהודעה ההיא ("תגיע אלינו", ולא "תגיע עלינו". וגם "ההתהפכות" ולא "התתהפכות")

פורסם

בזמן התתהפכות השדה מתחלש מה שאומר שהקרינה של השמש תגיע עלינו ובהתאמה אומר שאם אתה לא ג'וק אתה כנראה תמות.

לא היו שום הכחדות סביב ההחלפה של הקטבים של השדה המגנטי זה לא השפיע על החיים בכדור הארץ בשום צורה..

פורסם

לא היו שום הכחדות סביב ההחלפה של הקטבים של השדה המגנטי זה לא השפיע על החיים בכדור הארץ בשום צורה..

הדעות מאד חלוקות לגבי זה ויש גאולוגים שאומרים שישנן הוכחות גאולוגיות לשינוי דיי מאסיבי סביב זמן ההיפוך.

פורסם

אין הכחדות אבל כן יש האצה של מוטציות מקרינה. בזמן התחלופה הקטבים ינועו על פני כדור הארץ. זה לא רמות קרינה שיהרגו, אבל כן תהיה עליה ברמת הסרטן (כמו רמות הסרטן בקרב האסקימוסים למשל)

קשה לאמר בודאות מה ההשלכות בעבר. השינוי הוא יחסית חד, משהו כמו 50-100 שנה של זמן ביניים. במונחים גיאולוגיים זה מילי שניה.

פורסם

לא יודע אם כתבו לפני

אבל בעוד המון המון שנים המצפן באמת יראה את הדרום כי יש מחזוריות מגנטית שמתחלפת כל תקופה מסוימת.

פורסם

וואו

ממש נחמד מצידך להקפיץ ת'רד בן כמעט שבוע רק בשביל להגיד לנו מה שנכתב כבר

מספר פעמים במהלך ה-4 עמודים האחרונים

מה היינו עושים בלעדייך?

פורסם

וואו

ממש נחמד מצידך להקפיץ ת'רד בן כמעט שבוע רק בשביל להגיד לנו מה שנכתב כבר

מספר פעמים במהלך ה-4 עמודים האחרונים

מה היינו עושים בלעדייך?

איזה ריגוש!

לא שאני שם עליך אבל הת'רד היה בראש העמוד SO

get a life u faggot ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים