עבור לתוכן

מפרט 6000 לגיימינג

Featured Replies

פורסם

כתבו לך מפרטים דיי טובים, ונכון שלזרוק יותר כסף לא יתן יותר ביצועים במשחקים.

לגבי המעבד Q6600 הוא יהיה לך טוב יותר מ E8400 למשחקים רק עם תעשה O.C

אבל אם אתה לא מתכנן O.C לך על E8400 .

תדר גבוה עדיף על ריבוי ליבות במשחקים

לגבי הכרטיס מסך, לך עליו (260) בעתיד תחליף אותו כאשר תראה ביצועים ירודים במשחקים, וזה שארית הכסף לפעם הבאה...

• תגובות 46
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי, אם יש תקציב אז לוקחים מרובע, לא משנה Q6600 או Q9550. הI7 הוא באמת מיותר, אבל מרובעי ליבות הם לא מיותרים וזאת עובדה.

למשל, ניקח את המשחק הכי ידוע לתמיכה ב4 ליבות, וזה GTA IV, נכון שזה משחק די חרא אבל כן, הוא תומך בארבע ליבות. והנה עוד משהו שגיליתי היום במפתיע, כאשר הפעלתי לראשונה את DMC4 למחשב בפתיחה הייתה תמונה ובה היה כתוב שיש תמיכה במרובעי ליבות.

שמעו, זה ברור לחלוטין שתיהיה תמיכה במרובעי ליבות, אני לא מדבר על תמיכה מלאה אלא אני מדבר על עדיפות. יהיו משחקים שיהיו יותר טובים במרובעי ליבות מ2 ליבות. להגיד שזה שטויות זה שטויות בגלל שזאת הכחשה לעובדה שהיא יחסית נכונה. בעתיד יהיו תמיכות למרובעי ליבות.

(וכשאני אומר עתיד אני לא מתכוון לעוד 10 שנים אז אל תתחילו להגיד "לעתיד תקנה בעתיד" אני מדבר על עוד שנה שנתיים)

אני את המעבד שלי קניתי גם מסיבות שונות, היה לי תקציב, אני עובד עם תוכנות גרפיקה ופשוט אני מעדיף לא להידפק בעוד שנתיים ולגלות שמעבד כפול בסופו של דבר ישאיר אותי הרבה מאחור. גם מרובע ליבות יכול להשאיר אותי מאחור, אבל לא באותה מידה של כפולי ליבות.

כל אחד עם הדיעות שלו, אתם יכולים שלא להסכים איתי, אני לא מנסה לפתח פה מריבה. אבל אני פשוט חושב שזאת עובדה שהולכת להיות תמיכה במרובעי ליבות. אם החבר של פותח התארד יחליט שהוא רוצה מרובע ליבות, אז תבנו לו מפרט כמו שהוא מבקש ולא כמו שאתם מעדיפים שייקח.

פורסם

לדעתי, אם יש תקציב אז לוקחים מרובע, לא משנה Q6600 או Q9550. הI7 הוא באמת מיותר, אבל מרובעי ליבות הם לא מיותרים וזאת עובדה.

למשל, ניקח את המשחק הכי ידוע לתמיכה ב4 ליבות, וזה GTA IV, נכון שזה משחק די חרא אבל כן, הוא תומך בארבע ליבות. והנה עוד משהו שגיליתי היום במפתיע, כאשר הפעלתי לראשונה את DMC4 למחשב בפתיחה הייתה תמונה ובה היה כתוב שיש תמיכה במרובעי ליבות.

שמעו, זה ברור לחלוטין שתיהיה תמיכה במרובעי ליבות, אני לא מדבר על תמיכה מלאה אלא אני מדבר על עדיפות. יהיו משחקים שיהיו יותר טובים במרובעי ליבות מ2 ליבות. להגיד שזה שטויות זה שטויות בגלל שזאת הכחשה לעובדה שהיא יחסית נכונה. בעתיד יהיו תמיכות למרובעי ליבות.

(וכשאני אומר עתיד אני לא מתכוון לעוד 10 שנים אז אל תתחילו להגיד "לעתיד תקנה בעתיד" אני מדבר על עוד שנה שנתיים)

אני את המעבד שלי קניתי גם מסיבות שונות, היה לי תקציב, אני עובד עם תוכנות גרפיקה ופשוט אני מעדיף לא להידפק בעוד שנתיים ולגלות שמעבד כפול בסופו של דבר ישאיר אותי הרבה מאחור. גם מרובע ליבות יכול להשאיר אותי מאחור, אבל לא באותה מידה של כפולי ליבות.

הנה אחד שמבין...

אין על מה להתווכח, עדיף מרובע ליבות.

פורסם

גם לי יש Q6600 אין קשר ...

הקטע שפותח התרד לא מתכוון לעשות שום סוג של OC ולכן עדיף מעבד כפול ליבה E8400 מכוון שהוא מהיר יותר מכל מעבד קוואד שתביא לו ...

ותאמין לי אתם סתם מזלזלים בכפולי ליבה

ברגע שמשחק לא יפעל על E8400 אני בטוח שגם Q6600 לא יריץ אותו ...

ואמרו מלא זמן שיצאו יותר משחקים ויותר תוכנות שיתמכו ויראו שיפורים גבוהים מאשר כפולי ליבה ...

פורסם

אם הוא לא רוצה להסתבך כל כך אז 2 ליבות זה לא רע, אבל עדיין עדיף את q6600.

פורסם

בלי בולשיט מסביב, לפותח הדיון עדיף כפול ליבה E8400 נקודה.

פורסם

אני מבקש ממך לא לקלל או להתחצף...

וזאתי החלטה של פותח הת'ארד, הוא יחליט מה מתאים לו.

פורסם

בלי בולשיט מסביב, לפותח הדיון עדיף כפול ליבה E8400 נקודה.

לקחת קשה :screwy::lol:

פורסם

מוזר שלכל העולם בערך Q9550 (מהירות של 2.8 גי'גה הרץ לליבה) לא מגיע לביצועים של E8400 (מהירות 3 גי'גה לכל ליבה) במשחקים ורק אצלך זה שונה.

גם אם היה לך XT, עדיין היית חושב שאתה מקבל ביצועים יותר טובים במשחקים.. קוראים לזה פטריות הזיה

וזו, עובדה (שלי)

אחי מזה המשפטים האלה ... :hat:

בקיצור לפותח הדיון תיקח E8400 אם אתה לא רוצה להסתבך בOC וכו' :D

פורסם

לדעתי בתקציב הזה די משתלם לקחת מרובע ליבות... גם אם המשחקים לא יתמכו במרובע אלא רק ב-2 עדיין הם ירוצו יותר טוב על 2 ליבות "נקיות" ממערכת הפעלה+תוכנות שירותו על ליבות אחרות.

פורסם

אני מסכים עם הדעה ש E8400 מספיק בהחלט.

אחי קנה את המעבד הנ"ל עם כ.מסך 4870 ו 4 ג'יגה זיכרון (שזה המקסימום שלך במערכת הפעלה 32 ביט).

עם לוח אם של ASUS, לא זוכר את הדגם, אבל לוח די טוב (לא של ה 250 ש"ח) עם אופציות לOC והוא תמיד מריץ את המעבד ב OC דרך התכנה בווינדוס.

אז ככה שאתה מקבל מעבד כפול ליבה חזק, עם OC קבוע ללא סכנה ממשית של נזק למעבד (בגלל שהתכנה מורידה את מהירות המעבד כאשר הוא מתחמם) ככה שנראה לי שתקבל ביצועים טובים יותר מאשר מעבד Q6600 שהוא אחרי OC.

עם קירור סטוק המעבד שלו מגיע ל 3250MHZ בערך, והוא מריץ כל משחק קיים בלי שום בעיה. (ובעיקרון חורש על קרייסיס וGRID)

חבל לשפוך כסף על I7 וכ.מסך הכי טוב שיש. אף פעם לא משתלם לקנות את הדגמים הכי חדשים ויקרים , עדיף לקנות מה שמשתלם לפי יחס מחיר/ביצועים.

אני ממליץ על E8400 ולוח אם טוב. לגבי כ.מסך צריך לדעת איזה מסך יש לחבר שלך או מה הוא מתכנן לקנות כי היום בוחרים כ.מסך לפי הרזולוציה שבה תשחק.

ולא משנה מי ומה יגידו פה בפורום, אף אחד לא יכול להבטיח שהדברים האלו יהיו טובים לשנה/שנתיים או כל תקופה אחרת.

אף אחד לא יודע ולא יכול לדעת איך משחקים שעדיין לא יצאו ירוצו על חומרה קיימת. לנחש שהמשחקים החדשים שיגיעו יתמכו ב4 ליבות או DX 13.5 זה רק ניחוש (קצת כמו לקרוא בקפה).

לך תדע איזה שיפורים יכניסו למנועים הקיימים ואיזה מנועים חדשים יצאו עוד שנתיים שלוש.

עדיף (וחכם) לקנות את המחשב שהכי משתלם לפי מחיר/ביצועים היום ולחסוך את הכסף לשדרוגים עתידיים.

פורסם

אתם מדברים שטיות בטח שעדיף לו E8400 אולי הקוואד אחרי OC יותר משתלם אבל שחכתם תעובדה שגם ה E8400 אחרי OC וקירור טוב יכול להגיע ל 3.8 ואפילו רחוק יותרמשתמש ממוצע יקח אותו ל 3.6 לדעתי ולא שזה רע זה תמיכה של משחקים לעוד המון זמן

לפותח התראד אני ממליץ לך על E8400 עם לוח אמ ds3l כמו שהמליצו לך לפני זיכרונות מעולים כרטיס מסך מצוין אבל מפנדה יש אותו ב 900 אז החלטה שלך

פורסם

הנה בבקשה:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤908

לוח אם:

ASUS P5Q3 ¤870

כרטיס מסך:

GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1174

דיסק קשיח:

SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤296

צורב DVD:

LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤130

זיכרון:

OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL 6-6-6-18 - REAPER HPC : OCZ3RPR13334GK ¤538

מארז:

COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365

ספק כוח:

CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤528

קרור למעבד:

THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME 775 ¤272

קרור למארז:

SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1600rpm ¤52

מחיר סופי: ¤5133

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

כאן אתה גם מקבל לוח אם טוב מאוד שתומך בזכרונות DDR3, זכרונות DDR3 עם טובים מאוד של OCZ וגם כ.מסך מעולה

ויש לך עוד בערך אךפיההה לבזבוזים.

תתחדש....

פורסם

המחשב ש AVIV מציע מעולה לדעתי.

לא חושב שצריך יותר מזה היום גם למשחקים הכי כבדים שיש. ועם הקירור שהוא מציע גם תוכל לעשות OC נחמד ביותר למעבד.

רק בנוגע לכרטיס המסך אני עדיין לא בטוח כי אין לי מושג מה המסך שלך ובאיזה רזולוציה אתה אמור לשחק.

ובכסף שתחסוף היום תוכל לשדרג עוד שנה+ כרטיס מסך עם עוד טיפה השקעה במידה וייצא משהו מטורף. אם לא אז חסכת ונהנית.

פורסם

הנה בבקשה:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤908

לוח אם:

ASUS P5Q3 ¤870

כרטיס מסך:

GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1174

דיסק קשיח:

SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤296

צורב DVD:

LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤130

זיכרון:

OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL 6-6-6-18 - REAPER HPC : OCZ3RPR13334GK ¤538

מארז:

COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365

ספק כוח:

CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤528

קרור למעבד:

THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME 775 ¤272

קרור למארז:

SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1600rpm ¤52

מחיר סופי: ¤5133

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

כאן אתה גם מקבל לוח אם טוב מאוד שתומך בזכרונות DDR3, זכרונות DDR3 עם טובים מאוד של OCZ וגם כ.מסך מעולה

ויש לך עוד בערך אךפיההה לבזבוזים.

תתחדש....

המחשב ש AVIV מציע מעולה לדעתי.

לא חושב שצריך יותר מזה היום גם למשחקים הכי כבדים שיש. ועם הקירור שהוא מציע גם תוכל לעשות OC נחמד ביותר למעבד.

רק בנוגע לכרטיס המסך אני עדיין לא בטוח כי אין לי מושג מה המסך שלך ובאיזה רזולוציה אתה אמור לשחק.

ובכסף שתחסוף היום תוכל לשדרג עוד שנה+ כרטיס מסך עם עוד טיפה השקעה במידה וייצא משהו מטורף. אם לא אז חסכת ונהנית.

תפסיקו כבר סתם לכתוב מפרטים בלי להתחשב בדברים שפותח התרד אמר ...

הוא אמר שהוא לא עושה OC אז למה לדחוף לו מערכת + קירור ?

למה הוא צריך לוח אמ מותאם DDR3 שאפשר לקחת EP43-DS3L בחצי מחיר ?

המפרט שלך סתם בזבזן ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים