עבור לתוכן

נוקיה 5800?אייפוד טאץ'?מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

NGAGE 2.0 קיים משהו כמו שנה.

• תגובות 41
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

איך שנה אם אנשים בנוקיה 5800 שיש להם את המכשיר כבר עדיין מחכים לנגייג?

פורסם

כי הNGAGE עדיין לא תומך בS60 5th, אבל המגוון משחקים רחב כבר קיים, ונתמך במגוון רחב של מכשירי S60.

פורסם
  • מחבר

ומה הNGAGE הזה נותן בעצם?

פורסם

http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/discover.html

רשימת משחקים (עם פרטים, סקרינשוטים וסירטונים).

http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/showroom.html

וזוהי רק ההתחלה, יצאו עוד המון משחקים.

מכשירים תומכים באופן רשמי נכון להיום:

http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/get_ngage/devices.html

באופן עקרוני, כל מכשירי הסימביאן S60 3rd תומכים.

בקרוב זה יצא גם למכשרי הS60 5th.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי כזו רשימה גדולה,או שאני לא מסתכ לבמקום הנכון

ראיתי את ניד פורס ספיד,הנסיך הפרסי ועוד משחק.על אלה אתה מדבר?

פורסם

אז נגיד אם אני מעלה קובץ בספארי, אני יכול למזער אותו והוא ימשיך לעבוד ברקע? וזה מולטי טאסקינג חלקי לחלוטין בגלל שזה רק למספר תוכנות מובנות.

נכון מאוד, אתה יכול למזער אותו והוא ממשיך לעבוד ברקע, וכאן מדובר במכשיר לא פרוץ בלי שום תוכנה שצריך להתקין, שזה אוטומטית קורה לSafari,Mail,iPod, ועם Backgrounder אתה יכול לעשות את זה לכל תוכנה / משחק במכשיר.

נחמד שבסופו של דבר אפל יוסיפו אחרי שנתיים של המכשיר בשוק copy/paste.

כן ובכל הזמן הזה יש בנתיים את Clippy שהוא עובד מעולה, ואני יכול להעיד על זה.

הThemes הם נתמכים במכשיר לא פרוץ, ומה צריך לעשות בשביל להחליף? ניתן להחליף במכשיר עצמו?

הThemes אפשר לשים רק במכשיר פרוץ, במכשיר לא פרוץ יש רק את הTheme של אפל וזהו, וכמובן, שאתה יכול מהמכשיר עצמו, נכנסים לסידיה, לך לקטגוריה של Themes או שפשוט תרשום בחיפוש את השם של הTheme שאתה רוצה, להתקין, ואז בWinterboard אתה מסמן את הTheme וvoila הנה הtheme שהורדת כבר על המכשיר שלך.

זה די בעייתי בסופו של דבר לדבר על מכשיר פרוץ כשזה נועד רק למשתמשים מתקדמים (ואני לא מדבר על קלות הפריצה, אלה מה הסיכוי שמישהו שלא מתעניין בתחום יגיע לתחום של פריצת איפון?), בעוד שבסימביאן לא צריך לפרוץ, תוכנות מותקנות בקלות מהמחשב/מכשיר.

ברגע שאומרים למישהו פריצה הוא נבהל ואומר זה בטח קשה מידי, לעשות simfree לiPhone 3G זה קצת יותר מסובך כי צריך לשמור על הBaseband בעדכוני גרסא ואם לא נדפקת, אבל לעשות Jailbreak (שזאת הפריצה שהופכת את המכשיר לפתוח לגמרי), כל תינוק יכול לעשות ואני רציני לגמרי, זה ליצור FW פרוץ > להכניס את המכשיר לDFU (שזה ללחוץ 10 שניות על HOME+POWER ועוד 8 שניות רק על HOME) ללחוץ על כפתור בתוכנה שפורצת, ללחוץ על SHIFT+RESTORE בITUNES וזהו גמרת המכשיר שלך פרוץ, וכל זה לא לוקח יותר מ10 דקות, וכאן מדובר בIPOD TOUCH 2G בשאר המכשירים (IPOD TOUCH 1G IPHONE IPHONE 3G) הפריצה פשוטה עוד יותר מזה.

להתקין תוכנות בסידיה? זה פשוט להעתיק את הסורס מהאינטרנט > ללחוץ עליו> ללחוץ על התוכנה שאתה רוצה להתקין> INSTALL וגמרת, והמון המון תוכנות הסורס שלהם בא מובנה בסידיה אז אתה פשוט רושם את השם בחיפוש> INSTALL> גמרת.

הספארי דפדפן נחמד, הוא מבוסס על אותו מנוע כמו הדפדפן הראשי של S60 (WebKIT) אבל לדעתי לא הטוב ביותר בתחום המכשירים הניידים.

הוא הכי מהיר עם הממשק הכי נוח וקלות התפעול הכי גבוהה, ואם אתה לא אוהב אותו יש עוד דפדפנים שמבוססים על אותו המנוע שלו.

אה ובקשר לאמולטרים, הם קיימים כבר שנים לסימביאן.

כן זה נכון, אימולטורים יש גם למכשירים הסיניים דמויי PSP האלה מDX

פורסם
  • מחבר

המשחקים בNGAGE כמו באייפוד?דומים?

פורסם

נתתי לך לינק עם כל המשחקים, קשה להסתכל?

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי,הסתכלתי וראיתי רק את הכמה משחקים בדף הראשי

על אלו אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

ומתי הNGAGE אמור להיות תומך באופן רישמי ב5800?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים