עבור לתוכן

נוקיה 5800?אייפוד טאץ'?מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתלבט האם לקנות נוקיה 5800 או אייפוד טאץ'

מצד אחד הנוקיה 5800 הוא גם פלאפון,ובאייפוד אין לי אופצייה של פלאפון,מה שצריך נשיאה של שני מכשירים כשאם אני קונה את הפלאפון אני נושא במכשיר אחד אייפוד ופלאפון

מצד שני איפה האיכות יותר טוב?איפה המסך יותר טוב?איפה רואים סרטים יותר טוב?איפה המשחקים טובים יותר?

כל אלה שיקולים שצריך לקחת בבחירת המכשיר לא?

תודה

לילה טוב

• תגובות 41
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לדעתי שני מכשירים זה דווקא יתרון, כי ככה אתה לא צריך להיות מודאג מחיי הסוללה (מכשיר אחד שעושה הכל נוטה לזלול בטריות, ואז אתה כל הזמן מפחד להשתמש בפיצ'רים, ואז למה זה שווה בכלל?).

אני מניח שלאייפוד יש איכות סאונד טובה יותר, וכמובן שיש לו מסך מגע הרבה יותר מתקדם ומשוכלל משל הנוקיה (נוקיה אכן לא התיימרו להציג את הדגם הזה כ"אייפון קילר"). יש לו גם טונות של משחקים ואפליקציות, וגלישה בWIFI (אני לא זוכר כרגע אם גם לנוקיה יש את זה או לא, אבל בכל מקרה הגלישה באייפוד טאצ' היא לדעתי הכי טובה במכשירים ניידים בגלל מסך המגע האינטאוטיבי).

לדעתי אם אתה ממש לא נעול על מכשיר אחד שישמש גם כטלפון וגם כמכשיר מדיה, אז הטאצ' אופציה הרבה יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

מבחינת נוחות שימוש מי מהמכשירים יותר נוח?איך מעבירים לנוקיה תוכנות שהורדו מהאינטרנט?איך מעבירים אל האייפוד תוכנות שהורדו מהאינטרנט?

מבחינת סרטים:אפשר בכלל לראות על הנוקיה סרטים?האיכות צפייה בסרטים היא אותה איכות בשניהם?

פורסם

מבחינת נוחות שימוש מי מהמכשירים יותר נוח?איך מעבירים לנוקיה תוכנות שהורדו מהאינטרנט?איך מעבירים אל האייפוד תוכנות שהורדו מהאינטרנט?

מבחינת סרטים:אפשר בכלל לראות על הנוקיה סרטים?האיכות צפייה בסרטים היא אותה איכות בשניהם?

אין לי נסיון עם הנוקיה, רק מביקורות שיצא לי לקרוא.

לגבי הטאצ'. התקנת תוכנות מאוד קלה, אתה יכול להוריד למחשב לאייטיונס ואז לאייפוד - או פשוט להתחבר עם האייפוד ל WIFI ואז להוריד ישירות אפליקציות למכשיר (זה די ממכר האמת, אני כל הזמן מוריד כל מיני שטויות למכשיר, אבל יש דברים ממש טובים, למשל מילונים, תרגומים משפה לשפה, משחקים, ספרים, סקייפ ועוד).

איכות צפיה בסרטים לדעתי יותר איכותית בטאצ', אם אני זוכר נכון לנוקיה מהדגם הזה אין מסך איכותי במיוחד.

מה שכן, אייפוד מחייב (לפחות ברמת העקרון) עבודה עם אייטיונס, מה שאומר ששירים אתה צריך להעביר דרך אייטיונס, ושסרטים אתה צריך להמיר קודם ל MPEG4 (יש תוכנות חינמיות שעושות את זה בקלות). אז לשיקולך. מציע שתעבוד קודם קצת עם אייטיונס ואז תראה אם זה מתאים לך או לא. אני מאוד אוהב את התוכנה, אבל אני יודע שיש כאלה שלא אוהבים לעבוד עם זה.

פורסם
  • מחבר

קצת מעצבנת העבודה עם האייטיונס,אבל אין מה לעשות אם אני אצטרך להתרגל אני אתרגל

איפה יש יותר תוכן להורדה?בנוקיה או באייפוד?אין אפשרות להפוך את האייפוד למכשיר שאני אוכל לדבר ממנו?

פורסם

בשביל זה יש אייפון

פורסם
  • מחבר

נכון,אבל זו אופציה יקרה מידי...

לכן אני חושבי לקנות את ה5800,או לקנות את האייפוד.עדיף לי מכשיר איכותי מאור שלא כולל פלאפון שזה האייפוד,ולקחת איתי גם פלאפון?וכאילו את האייפוד אני אקח לכל מקום שאני אלך אליו?או שעדיף לקנות את ה5800 שהוא הכל ביחד ולהתפשר על איכות טיפה פחות טובה?

פורסם

אולי תנסה לחפש אייפון דור שני 8 או 16 במצב טוב המחיר בסביבות 1300+-

בדרך כלל הם שמורים כי שומרים אותם בנרתיקים

יתן לך את כל העולמות

פורסם
  • מחבר

רגע אם אני הולך על 5800 אני מקבל סרטים ומוזיקה באיכותשל אייפוד טאץ'?

איך ה5800 מבחינת הורדות?אפשר להוריד לו הרבה תוכן וגם תוכנות חיצוניות מהאינטרנט?

פורסם

כבעל אייפוד טאץ' אני יכול להגיד לך שאם הייתה לי את הבחירה היום ביון הטאץ' לנוקיה הייתי הולך על הנוקיה.

פורסם

איפוד טאצ' זה נגן ו5800 זה טלפון ::)

בכל מקרה מבחינת מולטימדיה לדעתי ה5800 נותן יותר.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהנוקיה נותן יותר?

מלך החורף חח,למה אם היית לך את הבחירה היית הולך על הנוקיה?מה טוב בו יותר?

פורסם

קודם כל שוב, 5800 זה טלפון, לאומת הטאצ' שזה רק נגן.

ל5800 יש מסך מעט איכותי יותר, מצלמה טובה יותר, מביא את כל היתרונות של מערכת הסימביאן.

פורסם
  • מחבר

ומה היתרונות של מערכת הסימיבאן על פני מערכת ההפעלה של האייפוד?

פורסם

אין לה ממש יתרונות כ"מערכת הפעלה פתוחה" על האפליקציות שיש לאייפון/אייפוד טאצ'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים