פורסם 2009 במרץ 3116 שנים היי, בלפטופ שלי מותקן XPSP2אני מחובר לדומיין, ולמרות שהמקלדת הדיפולטית היא USעדין שאני עושה ריסט, המחשב עולה עם HE למסך ה LOGINיש מה לעשות?
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים חוץ מהEN DEFAULT יש באותו חלון שני מקלדות מוגדרות, שים לב שהEN נמצא מעל הHE.
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים מחבר היא באמת נמצאת מעל יש שם איזה שקר אבל שאני לא מכיר מה PC, של Ink... משהו בשתי השפות.. אולי זה עושה בעיה?
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים נסה את זה.> Check these settings in Regional and Language Options:>> 1. Click the Administrative tab.> 2. Under "Language for non-Unicode programs", make sure that you have> "English (United States)" selected.> 3. Under "Reserved accounts", click the "Copy to reserved accounts"> button.> A) Click Continue for UAC prompt.> B) Check "System accounts....." and click OK.
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים תתעלם מהUAC. נסה את מה שכתוב וקודם תראה אם זה עבד. אחרי זה שנה את הNON UNICODE לעברית אבל אל תעשה COPY TO RESERVED ACCOUNTS שוב. קראתי את זה איפה שהוא ויכול להיות שזה יעזור לך. שווה לנסות, זה עדיף מלשבת על התחת ולחכות שזה יעלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.