עבור לתוכן

מה עדיף? Vista או Win 7??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני רציתי לדעת מה עדיף להתקין על מחשב חדש שקניתי.. את ויסטה או את win7..

מישהו יכול לומר מה יתרונות חסרונות ביניהם??

תודה רבה!! :hi:

פורסם

חד משמעית את 7. החיסרון היחיד שלה מול ויסטה הוא מחסור בדרייברים ואי-תאימות של תוכנות ספורות, למרות שאני כמעט בטוח שדרייברים של ויסטה מתאימים ל-7. רוב האנשים שאני מכיר משתמשים ב-7 בלי אף בעיה.

פורסם

win7 כמובן שזה לא הגרסא הסופית אבל לפי מה שרשום הוא יהיה הרבה יותר טוב מויסטה וגם קל יותר כעקרון הוא יהיה התחליף ל-xp הטובה והישנה ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי! תודה על התגובה המהירה!

אגב, אם אני מתקין את הבטא שיצאה לפני זמן מה, אני אוכל לעדכן ל RC1 דרך הUPDATE?

או שאצטרך להתקין את הגרסה החדשה מחדש??

פורסם

אמור להיות UPADATE, אבל רק במאי, על כל פנים,

אני עם WIN7 כבר מאותו היום שMICROSOFT שחררה את הBETA עם ה CD-KEY ,ז"א 4 חודשים כבר, לא החלפתי את המערכת אפילו פעם אחת, זה פשוט הישג נדיר בשבילי, עם XP (לא שהיא לא טובה, מערכת מצויינת לדעתי) היתי מפרמט את כונן C פעמיים בחודש, לגבי הדרייברים ותוכנות שתואמים / לא תואמים ,נתקלתי בכמה שטויות (לא דרייברים, כל דרייבר שבדקתי עבד לי) ,אבל לזה יש תחליף ולזה יש תחליף אז מסתדרים,חוץ מזה שרוב הזמן כשיש בעייה בהתקנת תוכנה אני מסמן תאימות לאחור לפי WINXP והכל עובד כמו חלום.

בקיצור, WINDOWS 7

פורסם
  • מחבר

מגניב.. נראה שבאמת אתקין את WIN7..

עוד שאלה, איזה גרסה כדאי להתקין x86 או x64? ומה ההבדל ביניהם? תמיכה ב?

פורסם

מה מפרט המחשב שלך?

X86 זה 32 BIT בעצם

ו64 זה 64 BIT ,

ההבדל בניהן (וזה ממש ממש ממש ממש בכלליות) הוא היכולות של ה64 לנצל חומרה בצורה הרבה הרבה יותר גבוהה, אבל בשביל זה צריך מחשב חזק שאפשר לסחוט .

בקיצור, אני מאמין שעדיף לך להתקין X86 כמו כל משתמש רגיל.

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב חדש יחסית

מעבד E8400, לוח אם GIGABYTE P45 , כרטיס מסך GTX260 של INNOVATION..

מסך 22" LG..

4GB RAM..

אמור לעבוד לא?

אתה חושב שתהיה בעיית תאימות מבחינת תוכנות לגרסה של x64?

פורסם

יעבוד טוב זה בטוח,

יש המון בעיות תאימות עם ה64 ,להצביע לך על משהו מסויים אני לא יכול ,אבל לא ממליץ לך ללכת על ה64 אם אתה לא יודע מזה בכלל.

פורסם
  • מחבר

ובויסטה יש בעיות תאימות ב 64?

פורסם

לא משנה איזה מערכת, תמיד יהיו בעיות ,למרות שאני יודע שאם כבר 64BIT אז זה רק ויסטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים