פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מישו הביא לי מחשב נייד שאני אתקין לו 98SE עבריתIBM X240X שזה פנטיום 2אין לו כונן דיסטים ולא סידירוםהבעיה היא העתקתי דרך דיסקאוקי למחשב את ההתקנה של הוינדוס בעברית SE98היה מותקן 98 רוסית..הוא רצה עברית אז התקנתיזה סיים להתקין הכל טוב ויפה עשה הפעלה מחשב ואז המחשב נתקע ולא מגיב לאחר המסך הראשוני של IBMניסתי להפעיל בוט דרך כונן USB של דיסקטים אך לשווא מה לעשות!? לא יודע איך להתגבר על זה פאדיחות לי שהרסתי לו תמחשב לפחות היה לו רוסית חח
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר לא ... מה אני יכול לעשותצ אז צריך לפרמט תכונן קשיח ולהתקין עליו מחדש 98 עכשיוזאת אומרת לפרק תמחשב להוציא תכונן ואפשר לחבר אותו למחשב ב IDE או שזה חיבור אחר?
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים צריך למחוק לגמרי את המחיצה וליצור אותה מחדש + פירמוט בעזרת FDISK.בשביל זה צריך לעשות BOOT מאיפשהו, מכיוון שאין לו פלופי או CDROM תצטרך להעלות BOOT בעזרת USB (אם אפשר)/בעזרת פלופי לחריץ PCMCIA או לפרק את הדיסק.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר פירקתי תהרדיסק של הנייד יש לו פינים קטנים הוא נשלף כזה איך אני יכול לחבר אותו למחשב אחר יש לי עוד נייד אבל מה אפשר לעשות כדי שהוא יעבוד ונוכל לפרמט אותוכי זה לא מתחבר בחיבור רגיל
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים אתה יכול לחבר אותו במקום הדיסק בנייד השני שברשותך או לרכוש מתאם כזה:http://www.cable.co.il/sg_product~300100~32~0.htmולחבר אותו למחשב שולחני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.