עבור לתוכן

המלצה למפרט עד 5550 שקל לשימושים כלליים ללא ציוד היקפי וללא OC

Featured Replies

פורסם

התקציב: עד 5500 שקל ללא חריגה.

מה לא לכלול במפרט: צורב, עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, הרכבה, ווינדוס, כרטיס רשת וכרטיס קול.

מה השימושים: אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים (לא אכפת לי לשחק על מינימום הגדרות, העיקר שכל המשחקים החדשים יעבדו).

מעבד: אינטל, העדפה ל-I7

זיכרון: העדפה ל- 4-6GB, DDR3.

כרטיס מסך: לא יותר מ500 שקל!

דיסק קשיח: WD 640GB

לוח אם: בהתאם למפרט...

מארז+ספק: שיהיה שקט וקריר עם ספק טוב ויציב(לא אכפת לי היופי של המארז, העיקר שיהיה בצבע שחור)

דרישה:

* אני רוצה מחשב מהיר ויציב מאוד, שיכול להתמודד עם מספר משימות ופעולות רבות בו זמנית. *

פורסם

חבל, מאוד חבל. במחיר של 5K יהיה מאוד קשה לשים לך I7 שלמעשה הוא ממש מיותר לשימושים שלך.

אני מציע שתשקיע קצת יותר בכרטיס המסך, תקנה זכרונות DDR2 כי לא תרגיש הבדל בין DDR3 לDDR2 ותקנה מעבד כפול.

ההצעה שלי:

תשקיע פחות במעבד ותיקח E8400 שהוא מעולה למשחקים. אם תרצה מרובע ליבות אז אפשר לקחת Q6600 ולעשות לו OC.

כרטיס מסך:תשקיע יותר מ500 ש"ח ואולי תקנה את הHD4850, אבל כדאי שתציין קודם מה גדול המסך שלך והרזלונציה.

זיכרונות:קח 4GB ראם DDR2, הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אין לי צורך בכרטיס מסך חזק, ולכן לדעתי אין צורך להשקיע יותר מ500 שקל, במיוחד שאיני משחק הרבה, אלא פעם בשבוע אולי...

המסך שלי הוא 22' עם רזולוציה 1680X1050

פורסם

לא רואה הצדקה בשימושים שרשמת לI7. אני אישית הייתי לוקח לעצמי כפול ליבה 8400, אבל יש לי הרגשה שהדגש שלך הוא על מולטיטסקינג ותעדיף מרובע ליבה:

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1237

לוח אם:

GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤452

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤600

דיסק קשיח:

SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ ¤423

צורב DVD:

SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤130

זיכרון:

ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤252

מארז:

ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤471

קרור למעבד:

ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤110

מחיר סופי: ¤3675

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

הערות:

- ה640AAKS של WD אכן מצויין אבל אינו במלאי בשל הביקוש. שמתי לך כונן F1 של סמסונג בנפח קצת גדול יותר שהוא גם מצוין.

- מארז + ספק אמינים ושקטים. רצוי להוסיף מאוורר למארז בתוספת של 28 שח (גליסיאטק).

- כרטיס המסך ששמתי לך עולה אמנם 600 שח, אבל מתאים למה שביקשת לדעתי (הרצת כל המשחקים על הגדרות נמוכות), וממילא יש פה חסכון בתקציב. אם אתה רוצה כרטיס שיחזיק יותר זמן, יש מבצע על 260 של נוידיה ב890 שח, שעד לא כזה הרבה זמן עלה כפול מזה.

- הQ8200 הוא מעבד קריר יותר מהם ויתאים לך גם, ואם אתה מתעקש על מעבד חזק יותר, יש את הQ9550 שעדיין לא דורש ממך לזרוק כסף לפח על DDR3 ולוח תואם.

פורסם

אם היית מוותר על הדרישה שלך ל-i7 היית יכול לבנות מחשב בפחות כסף ואני מבטיח לך שלא היית מרגיש הבדל בביצועים

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שחייב I7, הבאתי את זה כהעדפה... מה שנמצא כהעדפה הוא לא חייב שיהיה, זה רק אם ניתן להכניס אותו למפרט...

פורסם

לך על מעבד Q9550 חזק עם קירור טוב ולוח עם צ'יפסט P45

קח איזה כרטיס מסך נחמד כזה בסגנון 9800GTX+ עם ספק 500W ומארז שקט של חברת מותג !! לא להתפשר פה חבר'ה זה חשוב מאוד !

ואתה בטוח יכול להגיע למפרט שישרת אותך לכמה שנים טובות :) ואפילו פחות מ-5500 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אוקי, הבנתי.. תודה. אם תוכל להביא לי את המפרט מפורט יותר, כי זה בעצם הדילמה שלי, למשל איזה מארז וספק לקנות וכו'.

בקשר לDDR3, לא כדאי להתחיל להכנס ל"טכנולוגיה הבאה" כבר מעכשיו? ולחסוך שדרוג של לוח אם וזכרונות בעתיד?

פורסם

שמע, DRR3 נמצא כבר כמה שנים בשוק, הוא לא כזה חדש, ועדיין רוב לוחות האם ממשיכות לתמוך בDDR2 כי הבדל הביצועים בין DDR3 לDDR2 הוא לא כזה משמעותי ושווה את הכסף.

גם הI7 הוא לא כזה הדור הבא, נכון שהוא חזק מאוד, אבל מה שהוא דורש פשוט יקר מאוד שהמינימום למחשב טוב עם I7 זה 6-7K ש"ח. וגם הוא לא מציע שיפורים משמעותים מהמעבדים הנוכחים. בטח לא לשימושים שלך, אתה בכלל לא תרגיש הבדל בין מרובע ליבות לכפול ליבות (או I7).

פורסם

לך על מארז COOLERMASTER 534

ספק 500W של OCZ אולי .....

לוח תיקח של חברת GIGABYTE או ASUS

מעבד Q9550

קירור שים NINJA 2

זכרונות קח איזה קיט 4GB של OCZ

דיסק קשיח לבחירתך....

כנ"ל גם צורב

כרטיס מסך 9800GTX+ שיהיה של חברה טובה !!

וזהו .. יש לך אחלה מחשב

פורסם
  • מחבר

הרכבתי מפרט, תנו את דעתכם:

מעבד:

Intel Q9550

לוח אם:

‏Gigabyte ‏X48-DS4 s775 C2Q

זיכרון:

Corsair 6GB DDR2 800MHZ CL4

כרטיס מסך:

Gigabyte ‏HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3

דיסק קשיח:

WD 640GB 7200 16MB

מארז:

Antec ‏Nine Hundred Ultimate Gamer Black

ספק כוח:

Enermax ‏MODU82+ 525W

פורסם

למה 6GB ? מיותר לטעמי

ואל תיקח כרטיס מסך של GIGABYTE כי יש לו קירור מרעיש , קח SAPPHIRE נראה לי עדיף

פורסם
  • מחבר

למה 6GB ? מיותר לטעמי

ואל תיקח כרטיס מסך של GIGABYTE כי יש לו קירור מרעיש , קח SAPPHIRE נראה לי עדיף

הקירור של הכרטיס הזה הוא לא של Zalman? הוא גם מרעיש?

פורסם

באופן מוזר המאוורר של זלמן על הכרטיסי מסך של GIGABYTE פשוט גרוע... מרעיש מאוד

אה ו.... הוא גם לא נראה טוב :)

פורסם

מראה הכרטיס לא כזה חשוב כי בצורה מטומטמת החברות עושות את העיצוב ככה שהחלק היפה בכרטיס הולך כלפי מטה ככה שאי אפשר בכלל לראות את העיצוב :kopfpatsch:

אני רק מחכה שהמחשב שלי יתמלא באבק כדי שתיהיה לי אשכרה סיבה לכבות את המחשב ולפתוח אותו :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים