עבור לתוכן

צריכה עזרה בקניית מחשב נייד ראשון :)3500 שח לצורך לימודים

Featured Replies

פורסם

אני מחפשת לפטופ כבר זמן מה...והגעתי לכמה סופיים, אבל פתאום, כל אחד אומר לי משו אחר והתבלבתי לגמרי..

למשל-על MSI אמרו לי שהם מעולים מלבד פרט אחד קטנטן-מתחממים מהר...אה יופי, זה עזר מאד :)

על HP מסדרת PAVILLION נאמר לי שהם חזקים מאד, והשתכללו רמה אחת מעל קודמיהם, רק מה...יקרים ב1500 מעל כולם. סבבה, תודה

GIGABITE נחשבים בינוניים, LG סתם בשביל היופי וכו' וכו', אני באמת יכולה להמשיך ימים.

אז זה נסגר בזה שראשי סובל מכאב ראש, חברים שלי לא מדברים איתי כי אני כבר לא מאמינה להם,טוב, לא באמת...אבל הבנתם ת'קטע לא?

בקיצור זה הולך ככה-אני צריכה לפטופ, לא מעל 2.5 קילו, מסך 14 אינץ' מספיק לי אבל 15.6 גם יתקבל, לא מעל 3500 שח,ואני יודעת אפשר להשיג משו טוב במחיר הזה, 2 G.B זיכרון אמורים להיות מספיק טובים ומעדיפה WINDOWS XP על VISTA כי גם ככה אמרו לי שזו מערכת גרועה ושמשנים אותה...אבל אל תקשיבו לי, אני הקשבתי לכולם... P:

ובגלל זה אני פה.

אהיה אסירת תודה באמת, אין לכם מושג כמה כי אני כבר מוכנה לשלם כל מחיר בלבד שיהיה מחשב טוב, שיחזיק לפחות את תואר הראשון-3 שנים

והלוואי ימשיך איתי לתואר השני-עוד 4 שנים...ואל תכנסו איתי לזה שאני נכנסת ל7 שנות לימוד...כן, אני יודעת.

אז שבוע טוב ותהיו מבורכים :)

עינת.

פורסם

שלום עינת וברוכה הבאה לפורום.

נא לשנות את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום. יש להוריד את המלה "דחוף" ולהוסיף הסבר אינפורמטיבי לנושא הת'ראד כולל התקציב. קראי בבקשה את החוקים שבסטיקי.

מה יהיו השימושים שלך במחשב? האם את מתכננת לקחת את המחשב איתך ללימודים? האם את רוצה מחשב מאד נייד או יותר גדול? האם נטבוק של 8-"10" בא בחשבון? קחי בחשבון שבתקציב של 3500 ש"ח יש מעט מחשבים סטנדרטיים שאינם 15.4" (ומחשבי 15.4" לא שוקלים 2.5 ק"ג).

פורסם
  • מחבר

טוב, שיניתי את הכותרת וניסיתי להיות יותר מדויקת, פשוט זה באמת דחוף לי כל הקטע הזה... :-[

אז ככה-אם לא הובן העניין, אני מחפשת מחשב ללימודים, על כן 8-10 אינץ' לא ממש מועילים, מה גם שאשמח מידי פעם

לצפות בסרט ועל כן זה לא ממש מהנה מסך קטן. ומה זאת אומרת ש15.4 לא שוקלים 2.5 ק'? את רוצה להגיד לי שהמפרטים שראיתי שגויים?

אני לא יכולה גם להגיד מה יותר חשוב לי-המשקל או גודל המסך..

יותר חשוב שהמחשב יהיה חזק דיו, שיחזיק מעמד כמו שאמרתי לאורך התואר ואם אפשר מעבר..ואני מכירה אנשים שיש ברשותם מחשב נייד

מעל ל5 שנים..

מקווה שזה עזר להיות יותר מדוייקת. תודה מראש

פורסם

אז ככה-אם לא הובן העניין, אני מחפשת מחשב ללימודים, על כן 8-10 אינץ' לא ממש מועילים, מה גם שאשמח מידי פעם

"לימודים" זו הגדרה כללית למדי. מכיוון שלא ציינת שום תוכנה כבדה ספציפית אני מניחה שבלימודים כוונתך לעבודה משרדית בסיסית באופיס וגלישה.

ומה זאת אומרת ש15.4 לא שוקלים 2.5 ק'? את רוצה להגיד לי שהמפרטים שראיתי שגויים?

כן, בהנחה שלא ראית את המפרט של ה-Macbook Pro. יצרנים מודדים את המחשבים בדר"כ עם סוללות 4 תאים או ללא סוללות על מנת להפחית את המשקל המפורסם, זה לא המשקל במציאות ובאופן כללי לא כדאי להסתמך על מה שכתוב במפרטים לגבי משקל. ה-Vostro A860 טוען למשקל של כ-2.5 ק"ג עם סוללת 4 תאים אבל אני בספק אם גם זה נכון.

מבחינת העמידות, מה שיפריע לך לא יהיה בהכרח מפרט המחשב אלא איכותו. אנשים שמחזיקים מחשב 5 שנים הם בדר"כ בעלי מחשבים באיכות גבוהה או אנשים עם מזל/ מגע של משי. בתקציב שלך אנחנו מסתכלים על מחשב ברמת בניה בסיסית למדי ואף אחד לא יכול להבטיח לך שהוא יחזיק מעמד 5 שנים. זה זמן ארוך במונחים של ניידים.

את יכולה להסתכל לדוגמא על:

LG E310 - נותן די הרבה בשביל המחיר. ניידות גבוהה למדי ב-13.3" ואחריות לשנתיים:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2840&CatCode=315

ב-14.1" יש את ה-Vostro A840 הזול במיוחד עם אחריות לשלוש שנים ומסך מט:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm

אם את מכוונת לעמידות אולי שווה לשקול לדחוף את התקציב קצת לכיוון ה-SL400 של לנובו (סביבות 3900). איכות הבניה טובה יותר וגם המפרט. החסרון הוא באחריות לשנה בלבד:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718762

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את מה שהצעת. תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים