עבור לתוכן

NT ענק או S-IPS רגיל?

Featured Replies

פורסם

עזרו בבקשה עם ההחלטה:

רוצים לרכוש מסך. חברה שלי אנימטורית, על כן חשוב לה נושא של עיוות צבעים וזוויות ראייה, לי חשוב רק לצפייה בסרטים.

אופציה 1: לקנות Samsung SyncMaster T260 שהוא ענק (26') אבל עם חיסרון ענק - NT

אופציה 2: לקנות מסך S-IPS באותו במחיר +-, אבל רגיל (20'). [אכי זול כנראה בין אלה הוא HP LP2065]

פורסם

רוצים לרכוש מסך. חברה שלי אנימטורית, על כן חשוב לה נושא של עיוות צבעים וזוויות ראייה, לי חשוב רק לצפייה בסרטים.

תחליטו מי יותר חשוב ;D

ברוב המקרים אני לגמרי בעד TN בתור מסך מחשב, אני לא רואה שום סיבה שמשתמש ביתי עם שימושים ממוצעים יצטרך יותר מזה.

אבל במקרה של גרפיקאית זה כן קריטי, במיוחד שמדובר על גודל כמו 26 שאתה מרגיש את הבדלי הגוונים גם בצפיה ישרה מול המסך.

מבחינת סרטים,

- אם אתה מסתכל מהכיסא מחשב במרחק של נגיד חצי מטר, 26" יהיה אובר-קיל בכל מקרה, 22 יהיה סביר, 24 יהיה מעולה.

- אם אתה מסתכל מהכיסא מחשב כשאתה במרחק של יותר ממטר אז באמת קשה להתפשר על הגודל.

- אם אתה מסתכל מגובה שונה מהמסך, לדוגמא כורסא או מיטה, אז גם לך פאנל TN יהיה נורא כי יהיה לך זווית צפיה מבחינת הגובה

וזה דיי בלתי נסבל בסרטים - ואז במקרה הזה גם עדיף 20 אינץ של פאנל איכותי.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחפש מסך בגודל 22 יש IPS במחיר מצחיק .

מדובר ב-E-IPS ולא S-IPS. אין לי מושג מה זה E-IPS, ועד כמה איכותי בהשוואה עם S-IPS[br]פורסם בתאריך: 28.03.2009 בשעה 09:22:14

תחליטו מי יותר חשוב ;D

תודה על הדעה, כנראה שגודל במקרה זה פחות חשוב מאיכות.

פורסם

הוא התכוון מי יותר חשוב, אתה או החברה שלך... :silly:

פורסם
  • מחבר

הוא התכוון מי יותר חשוב, אתה או החברה שלך... :silly:

אה, באמת? חשבתי דובר על חשיבות היחסים בין גבר ואישה :lol:

איפה אשפר לרכוש בזול S-IPS?

פורסם

עצה קטנה לפורום הזה: כשאתה רואה את הסמיילי :smile1:/ ;D . תקרא שוב את המשפט, כי יש סיכוי טוב שיש משמעות שפספסת...

פורסם

אה, באמת? חשבתי דובר על חשיבות היחסים בין גבר ואישה :lol:

איפה אשפר לרכוש בזול S-IPS?

אני לא מבין גדול במסכים אבל לפי הכתבה פה על הE-IPS הוא נשמע כפתרון מעולה עבור שניכם (סוג של התפשרות של שני הצדדים אבל לא התפשרות כואבת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים