עבור לתוכן

מפרט 4K לשרטוט והדמיית תלת מימד (תיב"ם) כולל ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המומחחים,

אני כבר אובד עצות, כל התקדמות הטכנולוגיה ומגוון המפרטים שאפשר ליצור כבר יאשו אותי, אשמח אם תוכלו לעזור להבין מה הכי מתאים לי לא רק בהיבט התקציב,התקציב שצויין בנושא זה מה שהיה נראה לי נכון להוציא על מחשב חדש לאו דווקא מה שאני מוכן להשקיע, על כן אשמח שתבנו ע"פ תקציב זה אם זאת ארצה לשמוע הסתייגיות לגבי תקציב בהיבטים של עלות מול תועלת בהתאם לצרכים.

אז קצת על הצרכים שלי: אני מעוניין להצטייד במחשב שאוכל להריץ עליו תוכנות תיב"ם (עוד לא סגור על תוכנה ספציפית אך אחת מבין ה3: solid edge. solidworks, inventor ) לצורך העמקת הידע והשליטה בתוכנה וגם חלטורות (אם יזדמן כפריילנסר), ולכן אין צורך במחשב בומבסטי "לפרנסה" אבל עם זאת אני מחפש מחשב שידע להריץ את התוכנה להריץ איתו עוד כמו ישומים בלי שאני ארגיש שלמחשב קשה מדי עם זה (זאת כדי שאוכל להקשיב למוזיקה ולהפעיל במקביל סרטוני הדרכה או אתרי לימוד לדוגמא). בסך הכל רוצה נוחות בתפעול ולא לייעד אותו למשימה בודדת בכל תפעול.

מסך: מצאתי ש22" יענה על הצרכים שלי, אין צורך במסך מדוייק בצבעים או מריחות (אני לא גיימר מושבע ולא עורך תמונות או סרטים).

ציוד הקפי: מקלדת ועכבר פשוטים

oc: בשלב זה לא, אולי בעוד שנתיים שלוש לפני שהוא גומר את הסוס.

שידרוגים: אם יש דרך להתייחס לזה בהרכבת המפרט, השאיפה לעתיד היא שהמחשב כן ישמש לפרנסה אז צפוים שידרוגים בשנה שנתיים הבאים.

רעש: אין צורך במשהו חרישי דברים סטנדרטים יתקבלו בברכה.

תודה לעוזרים,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים