עבור לתוכן

דרוש מחשב נייד תקציב עד 5,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני סטודנטית ומחפשת מחשב נייד.

מעדיפה של דל או hp אך אם יש חברה אחרת מומלצת אשמח לשמוע.

מסך: 13-14 אינץ'

משקל - 2 ק"ג

מעדיפה מסך מט

שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס.

מדובר במחשב שעשוי לשרת אותי כמחשב עיקרי (לא רק לסיכומי הרצאות).

כמובן שמעדיפה סוללה לזמן רב אולם, המחשב נידותו של המחשב חשובה ולכן כאן אני מוכנה להתפשר מעט.

בתודה ובברכה

עינת

פורסם
  • מחבר

האם יש הבדל משמעותי בין הדגם שהמלצתי עליו לדגם הזה (מלבד המחיר)

http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=10

כמו כן , הצצתי באתר שהפנת אליו ולמרות שמדובר בחריגה מהתקציב שלי רציתי לדעת מה דעתך על המחשב הבא

http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=202

האם המסך מט ? (לא מצוין במפרט)

מבחינתי יציאות הusb המעטות הן חסרון.

ושאלה אחרונה- האם אתה ממליץ לרכוש מן החנות של נוט בוק ?

תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת

עינת

[br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 20:20:06

אני מצטערת על השימוש בלשון זכר ... רק עכשיו שמתי לב לכך

אנא קבלי את התנצלותי

עינת

פורסם

מדובר באותו הדגם, ההבדל הוא שזה מחשב מחודש (כלומר משומש או עם דפקט כלשהו שעבר תיקון או בדיקה ונמצא במצב תקין, זה כמו "סוג ב'" או יד שניה - תלוי במחשב הספציפי.).

לדעתי אין לך סיבה לקנות את ה-XPS 1330, במיוחד לא במחיר כזה. המסך מבריק ואיכות הבניה פחות טובה. היתרון שלו הוא משקל טיפה יותר נמוך אבל במחיר כזה את כבר יכולה לקנות מחשבים הרבה יותר טובים וגם יותר קלים.

אני לא ממליצה ספציפית על Notebookclub וגם לא לא ממליצה עליהם. הם נחשבים בסדר גמור ואפשר לראות אצלם את הניידים בתצוגה פעמים רבות אבל סה"כ זה לא כלכך משנה. בניידים האחריות היא של היבואן ברוב המקרים כך שאפשר לבחור בחנות שנותנת מחיר נמוך. כן כדאי לשים לב אם מדובר באחריות של דל או באחריות של יבואן מקביל ושהאחריות היא לשלוש שנים.

פורסם
  • מחבר

תוכלי להמליץ על מחשב באיכות טובה יותר שהוא קל יותר במחיר של 6,000 ש"ח ? (אותן דרישות)

(מצד אחד אני ממש לא ששה להוציא כל כך הרבה כסף מצד שני אני חושבת שאולי זה שווה את זה עבור כל הפעמים בהם אאלץ לשאת את המחשב על הגב לאוניברסיטה באוטובוסים, בהם אני מבלה זמן רב)

פורסם

בין 6000-6500 אפשר למצוא משהו כמו ה-X61/ X61s או ה-2510p של לנובו, שלושתם ב-12.1" עם איכות גבוהה ומסך מט. ה-2510p חלש משמעותית אבל נותן חיי סוללה מעולים וכולל גם כונן אופטי.

ה-X200 חדש יותר ונותן רזולוציה גבוהה מזו של ה-X61 אבל בדר"כ עולה לכיוון ה-7000. הוא מציע מסך מט, חיי סוללה מעולים מבלי להתפשר על העצמה ואיכות הבניה טובה מאד. יש אותו ביבוא מקביל בסביבות 6000, צריך לברר מיהו נותן האחריות. לשיקולך:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717447

ישנם גם מחשבים באיכות טובה מאד ב-14.1" בסביבות 6000 ש"ח אבל כמעט אף מחשב 14.1" לא ישקול 2 ק"ג.

לצרכים כמו שלך אפשר גם לשקול פתרון של נטבוק זול, קל ועם חיי סוללה מעולים שישמש להקלדה בהרצאות ונייח לבית עם מקלדת, מסך וכח עיבוד סביר. החסרון יהיה ברמת המקלדות של נטבוקים שלא מתאימה לכולם, יש כאלו שמסתדרים עם זה מצויין בהקלדה ויש שזה מפריע להם - זה עניין אישי.

פורסם

מדובר במחשב מסוג אחר לגמרי שלמיטב ידיעתי לא מיובא לארץ בצורה מסודרת. ה-Inspiron 12 הוא נטבוק, או לפחות מכיל מפרט של נטבוק (מעבד חלש משמעותית מזה של מחשבים סטנדרטיים). מבחינת איכות, אין בכלל מה להשוות אותו למחשבים האחרים שציינתי ב-12.1". כמו כן, המסך מבריק. אם את הולכת לכיוון נטבוק כבר הייתי ממליצה על משהו קטן עוד יותר עם חיי סוללה טובים יותר ואולי מסך חיצוני לבית. כמובן שהביצועים יהיהו פחותים משמעותית בהתאם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים