עבור לתוכן

מעוניין במחשב נייד חדש ובהמלצתכם :) עד 5.5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם!

אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 5500 שקל, חזק, עמיד , קל כמה שיותר וכמובן כמה שיותר אסטאתי.

אחד שיריץ לי משחקים חזקים על HIGH, משחק כמו GTA IV . אני צריך את המחשב הזה ל4-5 שנים הבאות ככה שאני צריך שהוא יהיה כמה שיותר טוב, חזק , עמיד ואיכותי.

אני מחפש מהחברות LG , HP , ASUS , GIGABYTE .

חשוב חשוב חשוב לי שזכרון הRAM יהיה לפחות 3 GB ושהכרטיס יהיה חיצוני וחזק (כמובן) בלפחות 512 מגה.

הכונן הקשיח צריך להיות בנפח של לפחות 200 ג'יגה (רצוי 500)

אני צריך אותו גם כמה שיותר קטן כי החדר שלי גם ככה קטן.. והמחשב הנייח שלי לא עוזר לנפח של החדר.. רק המסך יושב על הספרייה ולוקח לי ממנה חצי..

אז אני צריך אותו חזק, עמיד, איכותי, קל, יפה, וכמובן כמה שיותר קטן :) תודה רבה!

פורסם

קודם כל, בבקשה להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

לשאלותיך, נייד שמריץ GTA IV על High לא תמצא בתקציב. זה משחק מאד כבד וקיימים מעט מאד ניידים שמסוגלים להריץ אותו על הגדרות ורזולוציה טובות.

בנוסף, מחשב שאפילו יצליח להעלות את GTA IV לא יהיה קל או קטן. עמידות וחוזק זה כמובן יחסי, בתקציב כזה אנחנו מדברים על איכות צרכנית בסיסית. בהחלט לא משהו שלדעתי יחזיק מעמד 5 שנים.

לא ניתן לקנות שום נייד שיהיה מסוגל להריץ משחקים עדכניים בהגדרות גבוהות עוד 4-5 שנים.

אני ממליצה שתשקול נייח, אתה לא תקבל רמת משחקים קרובה למה שאתה מחפש בתקציב הזה עם נייד ולא נשמע שהמטרה העיקרית שלך היא ניידות מלכתחילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים