עבור לתוכן

מסך 24" לגרפיקה. 3000-3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם,

מצטער על שאני פותח עוד נושא כזה אך עדיין איני סגור על עצמי.

לאחר שקראתי פה בפורום על תופעות שונות ומשונות בפיליפס 240PW9EB (זליגת אור וזמזום מעצבן) אני רוצה רק לקבל חיזוק ואת דעתכם.

בנתיים מה שהשתנה זה שהמסך כנראה יהיה המסך הראשי שלי בבית בעוד שהדל שלי (2007FP) כנראה יעבור למשרד.

הבנתי שהפיליפס איכותי יותר למטרות CGI מהדל 2048 (H-IPS לעומת S-PVA) ורציתי לדעת:

1. האם אני צודק?

2. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם לאור הנושא שהיה פה בו היו טענות לתקלות מוזרות?

3. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם בכלל? (:

4. האם יש סיכוי שיקרה משהו בכיוון המכירה הקבוצתית של ה HP?

5. יש אפשרות אחרת?

*אני קצת מפחד מהדיון ההוא(לינק מצורף) והמשתמע ממנו לגבי הפיליפס אבל מצד שני אני רואה שדניס פה ממליץ עליו לא מעט. אשמח אם הוא יכול להגיב כאן (:

בנוסף אשמח לשמוע מאנשים שיש להם נסיון על המסך הזה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384896.0

נתון נוסף לשיקול, אחרי פסח אני מקבל לידי מכייל צבע X-Rite EODIS2 Eye-One Display 2.

תודה מראש.

פורסם

אם קראת היטב את הדיון מדובר מתקלות נקודתיות לאותו מסך שפותח הדיון קיבל וקורה שמקבלים מסך תקול.

לגרפיקה הוא אכן יהיה עדיף על הדל, אבל הוא בעל מכלול צבעים מורחב (כמו הדל) וזה לא אידיאלי לעבודה במרחב SRGB.

לא נראה לי שהקנייה של ה - HP תזוז, חוץ מזה הוא יעלה 400 ש"ח יותר מהפיליפס ויציע רק כניסות וידאו נוספות.

לא משתלם לדעתי (למרות שהעיצוב שלו יפה יותר משל הפיליפס).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אגב, בIQPC מהם אני כנראה הולך להזמין את המסך רשום שהמסך הוא בעל פאנל S_IPS ולא H_IPS

אני עומד להתקשר אליהם לברר אבל רק למקרה ואין להם מושג, אני אשאל פה..

זו טעות נכון? (:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4834

פורסם

זאת לא טעות, ה - H-IPS הוא סוג של S-IPS (רק משופר).

אין מה לצפות מחנויות להבין דקויות כאלו שרובן בכלל לא רושמות את הפאנל של המסך גם ככה.

פורסם

אני עובד איתו כבר שבועיים בערך ובינתיים אני מאוד מרוצה. אני משתמש בו בעיקר למשחקים.

אין לי כל כך למה להשוות כי אף פעם לא עבדתי עם מסך ברמה הזאת (המסך הקודם שלי הוא Samsung 19 עם פנל TN) אבל לעיניי הבלתי מקצועיות, התמונה נראת חדה, הצבעים חיים, הקונטרס טוב ואין שום סימן למריחות או זליגות אור. אין גם שום זכר לזימזום עליו דובר פה בעבר. גם לא הייתי ממש צריך לשחק עם האפשרויות ולכייל אותו, רק כוונתי אותו להציג צבעים יותר "חמים".

ה"תלונה" היחידה שלי עד עכשיו היא שלוקח לו כמה שניות בודדות להתאפס על עצמו אחרי שאני מעיר את המחשב מ sleep אבל זה ממש לא עקרוני, לי לוקח יותר זמן להתעורר ממילא.

מקווה שעזרתי,

- barduck

פורסם

אחרי שתדבר עם IQPC תעדכן פה.

כי הזמנתי את המסך מפנדה והם אומרים לי שאין אותו ליבואן ואין צפי של מלאי חדש, משום מה אני לא קונה את זה.

פורסם

אני לא מומחה גדול, אבל מה עם המסכים של EIZO?

אמורים להיות הכי טובים בשוק.

פורסם
  • מחבר

הלוואי ויכולתי להוסיף את הכסף לאיזו בלי שזו תהיה בעיה (:

המסך לא נמצא אצלהם במלאי החנות והם אמורים לברר לי אם קיים אצל היבואן ואם לא תוך כמה זמן הוא אמור להגיע

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל הבטחתי עכדון (:

בזמנו מסרו לי שהמסך לא נמצא אצל היבואן בארץ והצפי שלו הוא לאחרי החגים.

ביום חמישי בתשע בבוקר התקשרו אליי מהחנות לומר לי שהמסך נמצא אצל היבואן בארץ.

אם זה עדיין רלוונטי עבורך אז תברר בפנדה ותתחדש

פורסם

תודה רבה.

הזמנת אותו כבר ?

פורסם
  • מחבר

כן.

נאמר לי ששבוע הבא כבר הוא יגיע לחנות. שבוע לאחר מכן אני אמור לקבל את המכייל שלי ואם תרצה ארשום פה התרשמות

פורסם

גם אני אשמח לשמוע ולקרוא התרשמויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים