עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד - 5K - צריך להחליט בימים הקרובים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הנה שונתה הכותרת...

פורסם

לא יהיה תלת מימד - פוטושופ, אילוסטרייטור וכו...

המחשב שמופיע ביד 2 נקנה בארה"ב והוא אמר שדאג לרשום אותו פה בIBM או איפה שצריך

במחיר המדובר שווה לקנות אותו יותר מהדגמים האחרים שכתבת לי עליהם?

לדעתי שווה למדי. זה מחיר טוב (בהשוואה למחירי הארץ כמובן) למחשב חדש עם אחריות רשמית של שלוש שנים. הכי זול שראיתי את הדגם הזה היה בסביבות 6000 ש"ח ביבוא מקביל (כלומר, אחריות לא רשמית ברוב המקרים או אחריות קצרה יותר של שנה או שניהם). ביבוא עם אחריות רשמית של שלוש שנים המחיר מתחיל בסביבות ה-7000 ש"ח. ה-X200 טוב משמעותית מכל המחשבים האחרים שציינתי (חוץ מה-X61 שלגביו זה עניין של טעם והעדפות אישיות). מה המפרט המדובר כאן? הוא לא היה בשימוש בכלל? כלומר, עדיין לא הודלק?

כל זאת כמובן אחרי שאתה מוודא שאכן יש לו אחריות מול IBM כי לא לכל X200 שנקנה בארה"ב יש אחריות בארץ. יש לך בסטיקי על קניית מחשב בארה"ב מידע על האחריות של לנובו וכיצד היא עובדת.

כמו כן, אם הוא נקנה בארה"ב קח בחשבון שאולי יהיה צורך בחריטת עברית.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבכל זאת אני אלך על חנות - התשלומים עושים את ההבדל

לשם סקירה אחרונה - כבר לא נעים לי עם כל השאלות האלה...

מבין הדגמים הבאים מה כדאי לבחור?

לא מבין בכל ההבדלים במפרטים ואיך זה משפיע על הביצועים - לא מסתדר לי עם הניידים, בנייח יותר קל להבין :)

כל עוד המחשב יהיה קל ולא יסתבך כשאני יעבוד עם פוטושופ ואילוסטרייטור בזמן שהאינטרנט עובד ...

Toshiba Satellite U400-12P

Lenovo ThinkPad SL300 2738-52G

HP 2230s FU315EA

"12.1 MSI PR201 2.0GHz

13.3 MSI EX300 2.0GHz T5800

פורסם

אני הייתי בוחרת ב-SL300 או Vostro 1310 בגלל איכות הבניה עם העדפה ל-Vostro 1310 בגלל אחריות ארוכה יותר ומסך מט.

פורסם
  • מחבר

אני שוקל למתוח את הסכום עוד קצת ולעלות ל6000 - אני רוצה מחשב קליל יחסית שיחזיק לי להרבה זמן.

משקל ביצועי מערכת וזמן סוללה בחשיבות עליונה

איזה דגמים מומלצים יש עד 6000 שקל? אם כבר פורשים לתשלומים אז שווה להשקיע קצת יותר

פורסם
  • מחבר

איך הדגם הזה?

Lenovo 3000 V200 0764-32G 2.0GHz

פורסם
  • מחבר

אם לא בא לכם על הדגם הזה תגידו...

רק שאלתי ;D

פורסם

הקפצה אסורה לפני שעברו 24 שעות.

כמו כן, נא להוריד מהכותרת את המלה "דחוף!".

קרא בבקשה את חוקי הפורום.

bostero,

ביקשתי ממך הרי בת'ראד הזה ממש לשים לב לחוקים והנה אתה מקפיץ שנית לפני שעברו 24 שעות.

יש לך אזהרה ראשונה על הקפצה. בשלישית תושתק/ תורחק על פי החלטת אחראי הפורום הכללי.

אני לא רואה שום יתרון ל-V200 על פני הדגמים האחריום שהועלו. ב-6000 ש"ח אולי תמצא איזה X61 או 2510p (מחשב איכותי ועם חיי סוללה טובים אבל עם מעבד חלש משמעותית). לחילופין, יש את ה-X200 שכבר ציינתי ביבוא מקביל. אני ממליצה שבתקציב הזה תלך על משהו מהסוג הזה, אם אתה משקיע כזה סכום כבר כדאי לקנות משהו באיכות ששווה את זה ושיתן תקופה ארוכה של שימוש וניידות גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים