עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד - 5K - צריך להחליט בימים הקרובים...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות מחשב נייד

חשוב לי שיהיה בעל ביצועים חזקים (מעבד, זכרון, הארד דיסק, זמן סוללה) וקל ככל שניתן

יש את אופנת מחשבי המיני בזמן האחרון אבל אני לא יודע אם הם כאלה נוחים כי זה כבר ממש קופמקפטי...

נראה לי שמסך 12 אינץ' יעשה את העבודה - לא צריך יותר מזה

היה לי את הX31 של IBM וזו בערך החברה היחידה שאני מכיר מניסיון...

יש המלצות?

תודה

פורסם

5000 ש"ח זה תקציב קצת נמוך בשביל מחשב 12.1" נוכחי מהסגנון והרמה של ה-X31 . מחשבים כאלו מתחילים בסביבות 6000-7000 ש"ח.

אפשר להסתכל אולי על מחשבים מדור אחד אחורה כמו ה-X61 או לחפש משהו משומש קלות. אם אתה מעוניין במחשב עם ביצועים חזקים זה גם פוסל חלק נכבד ממחשבי ה-12.1" שמכילים מעבדי ULV או LV. מומלץ שתפרט את השימושים ואת חיי הסוללה הדרושים כדי שיהיה אפשר להבין על איזו רמה וצרכים אנחנו מדברים כאן. הנטבוקים שאליהם אתה מתכוון מציעים כמובן ביצועים פחותים עוד יותר.

מחשבי 12.1" צרכניים ברמה נמוכה יותר מה-X31 אפשר למצוא בקלות. יש את ה-HP 2230s לדוגמא. ב-13.3" יש כמה אופציות ברמה חצי עסקית כמו ה-SL300 של לנובו וה-Vostro 1310 של דל.

פורסם
  • מחבר

סתם זרקתי על המסך - זה ממה שיצא לי לקרוא ולהבין

עד משקל 2.2 זה נראה לי סביר - זה הדבר הכי חשוב ביחד עם ביצועים חזקים כמובן

איך המחשבים של MSI? יש 2 שנראים מעניינים EX300 ו EX400

מכירים?

LENOVO SL300 אולי?

פורסם

ה-SL300 עדיף מבחינת איכות על השניים האחרים.

פורסם
  • מחבר

ה-SL300 עדיף מבחינת איכות על השניים האחרים.

יש עוד מועמדים מתחרים בקטגוריה הזאת מלבד הלנובו SL300 והMSI?

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם

עדיין מחפש אחר הנייד המתאים...

כמו שכבר אמרתי יש חשיבות גדולה מאוד למשקל הפיזי של המחשב ולביצועים שלו.

מחיר עד 5000 ש"ח

כרגע ההתלבטות נעה בין הLENOVO SL300, Toshiba Satellite U400-12P, MSI EX300 2.0GHz

חייב להגיע להחלטה דחוף - צריך את המחשב בימים הקרובים...

פורסם

הקפצה אסורה לפני שעברו 24 שעות.

כמו כן, נא להוריד מהכותרת את המלה "דחוף!".

קרא בבקשה את חוקי הפורום.

אתה יכול להסתכל גם על ה-Vostro 1310 של דל שיתרונו במסך מט.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל ההמלצות - יש מישהו שבאמת גם משתמש באחד מכל הדגמים האלה שממליץ מניסיון?

מבחינת נתונים כולם נראים לי אותו דבר...

פורסם

תלוי מה הכי חשוב לך. אחריות ארוכה, איכות בניה, משקל כמה שיותר נמוך, מסך מבריק או מט. לכל אחד יתרונות וחסרונות.

פורסם
  • מחבר

חשוב לי שהמחשב יהיה קל ככל שניתן ושהביצועים יהיו מספיק חזקים. ברור לי שביחס למגבלת המחיר צריך להתפשר על משהו אבל אלו שני הדברים הכי חשובים לי.

אין לי מושג מה ההבדל בין מסך מבריק למט..

פורסם

תחשוב על ההבדלים בתמונות בגימור מט לגימור מבריק.

מסך מבריק מספק תחושה של צבע עמוק יותר אבל סובל מהשתקפויות. מסך מט סובל מהשתקפויות הרבה פחות. המסך של ה-X31 הוא מט.

מכיוון שעדיין לא מנית את השימושים לא ניתן להגיד מה יהיה "חזק מספיק". אם אתה מכוון למשקל הנמוך ביותר האפשרי עם שילוב של ביצועים גבוהים אני ממליצה לך להתמקד או בנייד מאיכות גבוהה ומיד שניה (נגיד ה-X61) או בנייד עם מעבד סטנדרטי ואיכות סטנדרטית ב-12.1" שישקול בסביבות 2 ק"ג (כמו ה-2230s) כך יהיה אפשר לצמצם קצת את האפשרויות.

אגב, ראיתי ביד 2 X200 של לנובו שעל פי הפרטים נרכש לפני חודש, לא היה בשימוש ויש לו אחריות של שלוש שנים. המחיר המפורסם הוא 5400 ש"ח שזה מציאה בהנחה שהמחשב אכן במצב חדש (פלוס, הוא טוען שהוא גמיש במחיר). זה מחשב הרבה יותר טוב מכל האופציות החדשות שהועלו עד עכשיו והוא נותן חיי סוללה מעולים עם איכות טובה וביצועים גבוהים. אם המודעה אכן נכונה ואתה יכול להתגמש במחיר, אולי כדאי לשקול.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה ;)

ראיתי את המודעה על הX200 ואני אתקשר לבדוק במה מדובר

איפה אני יכול לבדוק אם המחשב באמת במצב חדש כמו שרשום במודעה?

כמה עולה תחנת עגינה למחשב כזה?

השימוש במחשב הוא בעיקר משרדי אבל גם עיצוב גרפי (לא וידאו)

מצטער על החפירה...

פורסם

כדאי להסתכל על ה-Serial Number שעל המחשב ולוודא באתר של לנובו או ישירות דרכם את אורך האחריות.

מחיר של תחנת עגינה נע בין 800-1500 ש"ח בדר"כ , תלוי בסוג.

מה זה "עיצוב גרפי"? באילו תוכנות אתה עובד והאם זה כולל תלת מימד/ CS4 עם האצה גרפית חיונית?

פורסם
  • מחבר

לא יהיה תלת מימד - פוטושופ, אילוסטרייטור וכו...

המחשב שמופיע ביד 2 נקנה בארה"ב והוא אמר שדאג לרשום אותו פה בIBM או איפה שצריך

במחיר המדובר שווה לקנות אותו יותר מהדגמים האחרים שכתבת לי עליהם?

פורסם

מה הבעיה עם התקציב? במחיר כזה אתה יכול לקנות איזה מחשב שתרצה מ-AlienWare. ועוד תוכל להוסיף אותי בחורה שתבוא אליך הביתה להראות לך איך להשתמש בו.

5 מליון שקל זה לא צחוק.

(חבוב, 5,000K זה בעצם 5,000,000).

מה שאתה רצית להגיד זה "המלצה למחשב נייד - 5K - צריך להחליט בימים הקרובים...".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים