עבור לתוכן

שאלה לגבי נייד Toshiba Satellite M305

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיבלתי לא מזמן נייד מדגם Toshiba Satellite M305-S4910 ונאמר לי שהוא מגיע עם ויסטה ותוכנן לעבוד רק איתה.

השאלה האם אני חייב להישאר עם מערכת ההפעלה הנ"ל? הסיבה שאני שואל היא כי שמתי לב שהמערכת לא לגמרי יציבה ופועלת באיטיות בהרבה מקרים ביחס לנתונים שלה (4GB RAM ומעבד 2GHz T6400).

כמו כן היא סובלת מהרבה בעיות עם תוכנות שונות, מה שלא היווה בעיה עם XP

אם כן אשמח לדעת איפה אוכל למצוא חבילת דרייברים עבור הדגם ולהתקין XP Pro.

המחשב הגיע ללא דרייברים ואמרו לי שניתן לקנות אותם ב100$ מהיצרן, האם זה הגיוני?

תודה.

פורסם

דרייברים ללוח אם זה לא בעיה.

לגבי הכרטיס מסך - בדר"כ תוכל למצוא דרייבר אבל לא מושלם כך שהמסך לא יחזור ממצב המתנה או שינה

גם לגבי מקשי הפונקציה קשה למצוא - הכי חשוב זה שינוי הבהירות של המסך אם שני הברים האלו חשובים לך תחשוב פעמים לפני שאתה משנמך.

דרייבר לכרטיס קול גם יכול להיות קשה אבל בדרכ יש פתרון - שאר הדברים WIFI,LAN וכו די פשוט

בכל מקרה תצטרך לנבור בפורומים באנגלית כדי לדעת עוד או לתת למשהו מקצועי לעשות את העבודה.

פורסם

קודם כל תתחדש.

כן, כנראה שהנייד באמת תוכנן לעבוד עם ויסטה, אך זה אומר שאתה

חייב לעבוד עם ויסטה? לאו דווקא. הקטע של המשפט הזה הוא - שאם

אתה מריץ משהו אחר מויסטה, אל תפנה אלינו אם יש לך בעיות.

את הדרייברים ל-XP ניתן למצוא כאן:

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=DL&os=&category=&moid=2234109&rpn=PSMD8U&modelFilter=M305-S4910&selCategory=3&selFamily=1073768663&selModel=2234109|PSMD8U

100 דולר לדרייברים?! זה אולי אם אתה מזמין דיסק שאבד. ניתן למצוא

את הדרייברים באינטרנט כפי שאתה יכול לראות. והיית אמור לקבל

דיסק עם כל הדרייברים כאשר קבלת את המחשב. אני לא יודע באיזה

מסגרת קבלת את המחשב, אז יש מצב שהם לא היו מחוייבים להביא לך

אותו, למרות שזה עדיין היה נחמד אם הם כן היו מביאים לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. ניחמת אותי מאוד (=

פשוט ניסיתי להבין אם יש הגיון בזה שהם לא מספקים דיסק ביחד עם המחשב ואם כך הם נוהגים תמיד (על מנת להרוויח עוד..)

את המחשב אח שלי קנה לי בארה"ב וייתכן שהוא לא נותן לי את הדיסק מתוך חשש שאני אפרמט לעיתים תכופות (למרות שאין שום בעיה עם פרמוט פעם בשנה לפי דעתי).

Thanks again

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים