עבור לתוכן

מפרט מחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני ממש ממש לא מבין ב OC ואני ממש לא מתכנן לעשות.....

אתה אומר שאם אני לא עושה OC אז עדיף לקחת את הזיכרון של A-DATA ?

2 של 2 ג'יגה?

פורסם

^

אם תשים לב הוא שם 2GB כפול 2 ,ז"א 4 GB .

פורסם

במקרה הזה זול - שווה יותר חלש בביצויים!

פורסם

^

על מה אתה מדבר?

אם התכוונת לזה שהוא ירגיש ביצועים ירודים ביחס לזכרונות היקרים יותר אז כדאי שתמחק את המשפט ותוסיף איזה חיוך במקום, כי את טועה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, המון המון תודה לכולם שעזרו- החלטתי שאני לוקח את המעבד של ה 8400 ואני ממש ממש ממש רוצה את ה SAPPHIRE HD4870 TOXIC

אבל שתיהם ביחד זה כבר 2000 ש"ח (ויש למחשב עוד חלקים לצערי), נראה אם אני מתגמש בכרטיס מסך או בסוף מגדיל קצת את התקציב ולוקח את שתיהם..

בכל אופן- המון תודה לכולם.

פורסם

אל תתפשר על כרטיס מסך, עדיף לקחת מעבד קצת פחות טוב וכרטיס חזק, אחרי הכל לא תרגיש הבדל בכלל, מדובר במעבדים חזקים גם ככה.

פורסם
  • מחבר

במידה ואני לוקח את ה HD4870, עם המעבד של אינטל 8400, אני יכול לשים את הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-EP43-DS3L?

האם אני יצטרך איזשהו קירור מיוחד לכרטיס המסך(במידה ואני שם קירור גם למארז וגם למעבד).

מה בעצם ההבדל בין DDR 2/3/5? (בכרטיס מסך) ומה ההבדל ב DDR מבחינת הזיכרון? האם אני יכול לבחור איזה שבא לי או ש DDR 2 לדוגמא מתאים למעבד של אינטל 400 וDDR3 מתאים לליבה המרובעת?

פורסם

במידה ואני לוקח את ה HD4870, עם המעבד של אינטל 8400, אני יכול לשים את הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-EP43-DS3L?

כן

האם אני יצטרך איזשהו קירור מיוחד לכרטיס המסך(במידה ואני שם קירור גם למארז וגם למעבד).

לא מעבר לנורמלי שתכננת לקחת

מה בעצם ההבדל בין DDR 2/3/5? (בכרטיס מסך)

ככל שהמספר גבוה יותר כך הזכרונות עובדים בתצורה יותר מתקדמת, ז"א DDR5 עדיף על DDR3 ,מה גם שכרטיסים כאלה כגון 4870 שיש להם DDR5 מגיעים עם תדרים מאוד גבוהים לזיכרון.

ומה ההבדל ב DDR מבחינת הזיכרון? האם אני יכול לבחור איזה שבא לי או ש DDR 2 לדוגמא מתאים למעבד של אינטל 400 וDDR3 מתאים לליבה המרובעת?

לך מתאים כל זיכרון שהוא מוגדר DDR2 ,לא שום דבר אחר, ההבדל בין סוגי הזכרונות הוא עד כמה התדר שלהם גבוה, או בקיצור מהירות ,זה יותר טוב ל OC ,לגבי ה DDR3 , כן, רק עם לוחות המבוססים על צ'יפסט X58 המודרני, ועובדים מול מעבדים בסוקט 1366.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר זה שכשאני לוקח זיכרון לקחת DDR 2 בלבד, אבל אין לי בעיה לקנות כרטיס מסך שעובר על DDR 5?

כלומר לא יהיו בגלל זה בעיות בגלל הפער ביניהם?

פורסם

איך זה הגיע לשלושה עמודים?

להבא - עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים