עבור לתוכן

התלבטות בין דגמי EIZO

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתלבט בין כמה דגמים של Eizo, כאשר הצרכים שלי הם כאלו:

1. כיסוי טוב של מרחבי צבעים sRGB/ Adobe להצגה ועריכה של תמונות באיכות ודיוק מקסימליים.

2. זמני תגובה מספיק טובים גם כדי להינות מסרטים ומשחקים ללא מריחות.

2431 - מומלץ כאן בפורום, כיסוי סביר של sRGB אבל לא של Adobe. זמני תגובה מוטלים בספק..

2441 - שיפור בכיסוי מרחבי צבע, זמני תגובה עדיין לא להיט. כניסת HDMI (יתרון בעבודה עם Live View בצילום)

2442 - נראה לי הכי מוצלח, כיסוי טוב של מרחבי צבעים, זמני תגובה טובים, כניסת HDMI

2461 - ליגה אחרת של כיסוי צבעים. זמני תגובה לא משהו, אין HDMI

אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים...

תודה!

פורסם

תחליט איזה מרחב צבעים אתה מעדיף כי אפילו במסכים האלה יהיה לך קשה להינות מכל העולמות.

זה אפשרי לכייל מרחב צבעים במסך מתקדם כמו הEIZO עם מערכת six axis אבל אתה זקוק למכייל.

את זמני התגובה תמיד מומלץ לקחת בעירבון מוגבל, מניסיון מריחות הם לא הבעיה אלא Input Lag

שלעיתים יכול להיות משמעותי במסכי EIZO (יותר קריטי במשחקי רשת ובפחות בכל דבר אחר)

מבחינת מריחות לא סביר שתראה, איזו מכיילים את האובר דרייב שלהם בצורה מדויקת מאוד.

פורסם

לפי חיפוש בפורום עולה שהמסך 2431 כן מתאים עבור משחקי רשת.

אני גם חושב לרכוש באותו אבל עקב המחיר שלו 4500 אני צריך להיות בטוח שהוא אכן מתאים למשחקי רשת

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367814.0

לא מסכים איתך. אין שום בעיה ל- S2431W במשחקים לפי הביקורת שלו ב-PRAD. רק במבחנים של Pixel Persistence Analyzer ניתן לראות ארטיפקטים ואילו במצבים רגילים, כלומר משחקים מהירים, אי אפשר להבחין בהם. אני גם שיחקתי הרבה ב-S1931 ולא רואים מריחות ושום דבר חריג. התחושה היא בדיוק כמו במסכי TN. שים לב לתצלומי לכידת מריחות ב-S1931 בביקורת של מסכי 19" מובחרים לאתר הם זהים לחלוטין לאלו של מסכי 19" TN 2MS שנבדקו לאתר.

בשביל לסבר את האוזן גם ב-Dell 2407WFP A04 רואים בטווח בהירות מסויים צלליות, כשמוליכים את סמן העכבר על רקעים בצבעים ספציפיים. במשחקים הקורונה לא ניתנת להבחנה.

גם Input Lag ממוצע של 2 פריימים לשנייה הנו סביר למשחקי רשת וזה בדיוק אותו דבר כמו ב-2408WFP A01 וב-2709W A01 (לפחות לדברי קונים שלהם שעשו מדידות עבורם). מסכי DELL האיכותיים העדכניים ביותר כיום לא שונים משמעותית בפיגורי פריימים מהדגם הישן של איזו, ה-S2411W-U.

ל-S2431W יש פאנל מובחר אחיד בהרבה מזה של הDell-ים. הוא מכוייל לתת צבעים יותר טבעיים בסרטים ובאופן כללי כיף לעבוד עם מסכים של איזו בגלל ניגודיות יציבה בכל בהירות שתרצה להתאים לעצמך.

כמו שאומרים עבור איכות גבוהה יותר, תמיד משלמים יותר כסף. אין מתנות בחינם. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים