עבור לתוכן

מעוניין בדעתכם על האייפוד טאצ'

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות אייפוד טאצ' ואני רוצה לשמוע את דעתכם על המכשיר.. עד כמה הוא משתלם.. ואם יש לכם אופציות דומות בערך באותו סכום, מן הסתם חשוב שיהיה איכותי ופחות או יותר זהה לאייפוד טאצ' באפשרויות שיש לו..

תודה מראש לעוזרים

פורסם

האייפוד טאצ' הוא מעולה.. לא ראיתי נגן יותר טוב ממנו.. אתה תהנה מכול רגע.. ובעניין של כסף אולי כדאי לך לחשוב על לקנות יד שניה במצב טוב.. אם כן דבר איתי בפרטי יש לי כמה למכירה..

פורסם

אם אתה מחפש מוזיקה נטו, לך על משהו כמו ה I7 שעולה 400-500 שקל, והאיכות סאונד שהוא נותן יותר טובה מה IPOD.

אם אתה מחפש מכשיר מולטימדיה שיכול להעביר את הזמן בהרבה דרכים (משחקים, מוזיקה, סרטים, אינטרנט) ואתה נדלק מהממשק ומכל הקטע של המסך מגע, לא תמצא משהו יותר משתלם מהאייפוד טאץ' לפי דעתי.

פורסם

לדעתי מכשיר מעולה, הצעצוע הכי כייפי שהיה לי אי פעם :jump: (כן, עד כדי כך).

צריך כמובן לדעת להשתמש באיטיונס בשבילו. לי זו לא בעיה כי אני עובד איתה שנים ומאוד אוהב את התוכנה, אבל אני יודע שיש אנשים שלא מסתדרים איתה כל כך.

כמובן שרק בשביל מוזיקה יש נגנים יותר זולים בהרבה. אבל יש בטאצ' הרבה פיצרים מגניבים, גלישה בWIFI מאוד מאוד נוחה (הכי נוחה במכשיר נייד בגלל ממשק הטאצ'), סרטים במסך גדול יחסית, המון אפליקציות שאתה יכול להתקין בחינם, ובכלל ממשק מאוד כייפי ומכשיר מאוד "סקסי" שפשוט כיף להחזיק ביד ולהשתעשע עם כל הפיצ'רים שלו.

אגב, אם יש לך אייפוד ישן אז אתה יכול לקבל הנחה מאוד גדולה ב IDIGITAL. אני קיבלתי אצלם 25% הנחה כשהחזרתי את האייפוד וידיאו הישן שלי.

פורסם

חשוב מאד, תקנה כיסוי. האיפוד טאצ' שנמצא אצלי לא יצא מהקופסא יותר מ3 פעמים (רק פרצתי אותו) וגם ב3 פעמים האלו, הוא הונח על דף או משהו חלק ועדיין, אל תשאל אותי איך, הוא נשרט. לדעתי זה מבאס שמכשיר באלף שקל נשרט בכזו קלות :-X

פורסם

כיסוי זה באמת דבר מאוד חשבו לכל אייפוד..

אגב לא חייבים את אייטונס להעביר שירים יש תוכנות יותר טובות/פשוטות לשימוש..

פורסם

חשוב מאד, תקנה כיסוי. האיפוד טאצ' שנמצא אצלי לא יצא מהקופסא יותר מ3 פעמים (רק פרצתי אותו) וגם ב3 פעמים האלו, הוא הונח על דף או משהו חלק ועדיין, אל תשאל אותי איך, הוא נשרט. לדעתי זה מבאס שמכשיר באלף שקל נשרט בכזו קלות :-X

כיסוי חשוב בעיקר לחלק האחורי המתכתי. המסך עצמו חסין שריטות (יש על זה מלא סרטים ביוטיוב).

למשל:

http://www.youtube.com/watch?v=kzbxpSwDetk

פורסם

בוודאי שדיברתי על החלק האחורי

פורסם

בוודאי שדיברתי על החלק האחורי

כן החלק האחורי תמיד בעייתי באייפודים, הוא נשרט אפילו אם מסתכלים עליו יותר מחמש שניות רצוף :'(

פורסם

גם האייפון ככה?

אני מניח שכן כי זה אמור להיות מאותו חומר רק בשביל להיות בטוח

פורסם

גם האייפון ככה?

אני מניח שכן כי זה אמור להיות מאותו חומר רק בשביל להיות בטוח

כן, בדורות קודמים אני חושב שזה היה מפלסטיק, אבל עכשיו (דור 3) זה שוב מתכת נשרטת כמו באייפוד טאצ'.

אין לי מושג למה אפל עושים את זה. אולי חוזה משותף עם יצרניות כיסויים?

פורסם

להפך בIPHONE הראשון האחורה היה ממתחת ולמטה קצת פלסטיק אבל המתכת לא היתה מבריקה כמו הIPOD TOUCH ועכשיו בIPHONE 3G זה עשוי מפלסטיק האחורה, אין לי מושג כמה הם עמידים לשריטות

פורסם

הם עמידים יופי. ראיתי איפון דור ראשון אצל אחת והוא, אמנם שרוט אבל בכלל לא מתקרב למה שהוא היה אם הוא היה עשוי כמו האיפוד טאצ'. האיפון דור שלישי בכלל מצויין - א. הוא לא נשרט בכל כך קלות ב. גם אם כן, לפחות בשחור, לא רואים את זה יותר מדי.

פורסם

כבעל אייפוד טאץ' דור 2 אני חייב להגיד לך אחריכמה חודשי שימוש - תתרחק מהדבר הזה. יש דברים לא פחות טובים ואולי יותר בפחות מחיר.

פורסם

הכי מבאס שאין שם SMSים ואינטרנט סלולארי :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים