עבור לתוכן

מחשב נייד לעבודות תכנות וMatlab עד 4.5k

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מחשב נייד עד 4.5k, הוא צריך להריץ Matlab ו-Eclipse (אני אשמח אם אני אוכל גם להריץ עליו איזה משחק או 2...)

בעקרון אני יודע שאני רוצה 2GB זכרון, ומסך של ''15, אבל אני לא ממש מכיר מעבדים של ניידים אז פה אני צריך את העזרה שלכם.

וחוץ מזה חשוב לי נורא שהחלק העליון במחשב לא יתחמם אחרי 15 דקות של עבודה.

אני קונה אותו בארה"ב (המחיר הוא עבור הדגם בארץ), אבל אם אתם מכירים דגם שעדיין לא יצא בארץ אז אני אשמח לשמוע.

תודה רבה!

פורסם

מה זאת אומרת אתה קונה בארה"ב אבל המחיר הוא לדגם בארץ? אם אתה קונה בארה"ב תן את התקציב שלך בארה"ב. הדגמים בארץ ובארה"ב לא מתומחרים ביחס קבוע.

פורסם
  • מחבר

להגיד את האמת, אין לי תקציב, אני רוצה לראות דגמים ולבחור את מה שהכי מתאים לי והכי זול...

אני ידוע שאסור לפרסם פוסטים בלי תקציב אז אני נתתי אחד גנרי... אז בגדול אני רוצה להסתכל על כמה שיותר גדמים שונים ועל כמה שיותר המלצות שלכם, כי אני די סומך על האנשים פה באתר ואז להחליט בשבילי... :)

אני מקווה שהתשובה הישרה לא תמחק לי את הפוסט (הרי הוא עכשיו בלי תקציב)...

בכל אופן, תודה רבה מראש!

איאן

פורסם

אם אין לך מגבלת תקציב אני כמובן ממליצה על המחשב המוצלח ביותר לצרכים והדרישות שציינת. תסתכל על ה-T500 או W500 של לנובו ב-15.4", בעיקר בגלל כרטיס המסך ההיברידי (אבל גם מדובר במחשבים מאיכות גבוהה, עם אופציות רזולוציה שונות, חיבור לתחנות עגינה, מסכי מט ושניתן למצוא עם אחריות בארץ).

אם צרכי המשחקים שלך לא מאד כבדים אני הייתי ממליצה לך לשקול גם מחשבי 14.1", תקבל ניידות יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

אני מתלבת בין שני דגמים, אני אמשח לקצת עזרה:

דגם של טושיבה http://reviews.cnet.com/laptops/toshiba-satellite-a305-s6898/4505-3121_7-33361063.html?tag=mncol;lst

כרגע יש לי מחשב ישן של טושיבה שנקנה לפני 6 שנים ועדיין עובד די טוב (למרות שהוא נפל כמה פעמים ;)).

הפחד שלי זה ששמעתי שמחשבים של טושיבה מתחממים מהר מאוד (החלק העליון, איפה שהידיים נמצאות)

אם למשהו יש איזה מידע על זה אני אשמח לשמוע.

הדגם השני הוא:

http://reviews.cnet.com/laptops/lenovo-thinkpad-sl500-2746/4505-3121_7-33187251.html?tag=mncol;lst

זה דגם קצת יותר בנוי לעבודה משרדית (שזאת רוב העבודה שאני אעשה איתו) וזאת גם הבעיה העיקרית שלי איתו. הוא פחות ורסטילי מהטושיבה, אבל הוא לא מחמם את היידים כשעובדים עליו.

אני אשמח לתשובה מהירה כי מסתבר שאני צריך להחליט על דגם כבר היום (או מקסימום מחר על הבוקר)

בכל מקרה אם יש לכם הצעות אחרות בתווך המחירים הזה אני אשמח לשמוע (אני לא ממש אוהב מחשבים של HP או ASUS)

תודה רבה!

איאן טראוט

פורסם

הSL עדיף לאין שיעור על הטושיבה, תציץ גם בדל E6500 בגודל 15.4

פורסם
  • מחבר

תודה

הביעה עם Dell זה המחיר, אני יודע שאני מקבל מחשב מצויין עבור המחיר הזה (לאמא שלי יש את הD630 שהוא אחד המחשבים הכי טובים שנתקלתי בהם) אבל אני מקבל חבילה הרבה יותר קטנה עבור מחיר דומה.

האם לפי דעתך הוא באמת שווה את ההשקעה אחרי זה (להרחיב ל2GB זכרון ואולי לקנות HD חדש וקצת יותר גדול)?

פורסם

אני אישית הזמנתי דל E6400 מסך בגודל 14.1 אינטש ב1K$ כולל משלוח

אחרי מע"מ יוצא לי 4.8K ש"ח

על המפרט הבא:

Intel Core 2 Duo P8400 @ 2.26GHz 1066MHz 3M L2 Cache

Widescreen 14.1" WXGA LED display (1280 x 800)

4GB, DDR2 SDRAM, 800 MHz

Intel 4500MHD Integrated Graphics Card

320GB 7200RPM SATA Hard Drive (seller upgraded, 3 Year Warranty)

Genuine Windows XP Professional Downgrade From Vista Business

(buyer will receive both XP CD and Vista DVD)

6 CELL Lithium Ion Primary Battery

8X DVD+/-RW Burner/Drive

Intel 1510 Wireless-N Mini Card

Integrated Webcam

Integrated High Definition Audio 2.0

3 Year Dell Manufacturer Warranty

תעיף מבט באיביי, המחירים שם הרבה הרבה יותר נוחים מבאתרי החברות ויש לך את האופציה למשלוח ישיר לישראל

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהטושיבה נראה טוב על הנייר, אז למה בעצם הוא לא ממולץ?

אני יודע שזאת שאלה קצת תמימה, אבל אני באמת תוהה לגבי זה. סך הכל אני משקיע ב400$ (בערך) יותר אם אני קונה את הDell, אז אני באמת רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם...

פורסם

בין הטושיבה לדל? סדרה צרכנית מול סדרה עסקית...

איכות חומרים והרכבה, מסך מאט, אפשרות לתחנת עגינה, משקל, גימור

פורסם
  • מחבר

יש שלושה דברים שחשובים לי שיהיו:

1. רמקולים טובים

2. TouchPad נוח

3. ושהוא לא יחמם לי את הידיים תוך כדי שאני עובד

אם יש לDell את הדברים האלו אז קניתי... :)

פורסם

יש שלושה דברים שחשובים לי שיהיו:

1. רמקולים טובים

2. TouchPad נוח

3. ושהוא לא יחמם לי את הידיים תוך כדי שאני עובד

אם יש לDell את הדברים האלו אז קניתי... :)

1. לא קיים בלפטופ. לא משנה של איזה מותג, כמה רמקולים וכמה סאבוופרים. בסופו של דבר רמקול צריך מקום לזוז וצריך תיבת תהודה - לא שיקול ללפטופ

2. טאצ'פאד מצויין+טרקפוינט

3. לא יכול להעיד לך בוודאות לגבי זה, תן לי יומ-יומיים (למרות שזה ממש לא אמור לקרות בלטיטיוד, בסופו של דבר זה מחשבים שאמורים לעבוד למוות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים