פורסם 2009 במרץ 2316 שנים לי יש את הt240 ויש לו ציפוי רגיל(matt) וראיתי מסכים עם gloss והם הרבה יותר משכו את העין שלי(לא יודע אם התמונה הייתה יותר טובה או לא)בקיצור..מה זה נותן ציפויי גלוס?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים ציפוי גלוס נוטה להדגיש את הצבעים ואת הניגודיות ואכן נראה מושך יותר לעין - אבל הוא גם נוטה להחזיר יותר אור (השתקפות), ובתנאי תאורה חזקה מסכים שכאלה אינם נוחים לשימוש. בנוסף נפגע גם דיוק הצבעים הנדרש בעבודה גרפית.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר כן תיארתי לעצמי שלא, חחח חשבתי אולי יש קיט כזה של ספריי ואביזרים ליצירת ציפוי גלוס אני יודע ...וסתם כי זה מושך את העין ומדגיש צבעים כמו שאמרו
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אתה תמיד יכול לשחק עם ההגדרות של הכ.מ ולגרום לצבעים להראות טיפה יותר כמו על מסך GLOSS תנסה את זה.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר אפשר קצת הסברים על איך לעשות את זה?עם הNvidia control panel זה היה קצת יותר קל...יש לי אפשרות לשנות דרך ההגדרות של המסך עצמו(T240) יש לי את הCCC ויש לי את התוכנה של שקיבלתי עם המסך
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אני לא ממליץ להתעסק עם זה (במיוחד אם אתה לא יודע מה אתה עושה), זה רק יהרוס את הצבעים.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר אני לא חושב שיש פה יותר מייי מה לדעת...תמיד אפשר להחזיר את זה למצבו הראשוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.