פורסם 2009 במרץ 2116 שנים b]שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב - המחשב הינו מחשב חדש בן חודש , מעבד QUAD זיכרון 4 ג'יגה וכו' בכל אופן, בהתחלה התקנתי XP רגיל ואז החלפתי ע"י פירמוט לXP חדיש יותר.. ומאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בשלב הBOOT המחשב מייד מתחיל לעשות SETUP לווינדואוס אלא אם אני מספיק לשנות( במסך שמופיע למשך 5 שניות ) להפעלת הווינדואוסזה לא משפיע לדעתי על תפקוד המחשב אלא רק על הנוחות בהדלקה.. מי שיכול לעזור , אני אשמח.. תודה !
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר לא כ"כ מבין\ יודע מה זה.. אולי זה : [boot Loader]Timeout=5Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT[Operating Systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectC:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים תשנה את זה ל:[Boot Loader]Timeout=5Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[Operating Systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר פשוט למחוק את מה שהיה כתוב שם ולהדביק את זה ? [br]פורסם בתאריך: 23.03.2009 בשעה 22:31:07ז"א אם אפשר הסבר צעד אחרי צעד .. גאון מחשבים גדול אני לא.. תודה!
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר הוא לא נותן לי לשנות , כותב שהקוב קיים כבר והוא לקריאה בלבד ולא ניתן לשנות..חוצמיזה , איך אני מוצא בדיוק באיזה תקיה זה? כרגע אני מגיע אליו דרך חיפוש ולא ישירות לתיקייה שבה הוא נמצא..
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים זה נמצא בroot של כונן שמותקנת עליו מערכת ההפעלה שזה בד"כ C.אם אין לך הרשאות על הקובץ אז יכול להיות שאתה מחובר עם משתמש שאין לו פריבילגיה של אדמיניסטראטור על המחשב.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר כלום לא הולך. אני בפירוש מוגדר מנהל המחשב , אבל אני לא מצליח למצוא את התקייה של הקובץ הזה . הדרך היחידה שאני מצליח להגיע אליו הוא דרך SERCH , ואני פשוט מוחק מה שכתוב שם ומדביק את מה שכתבת והוא לא מאפשר לי את השינוי ... מה ניתן לעשות?
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים תגדיר שתראה קבצים עם attribute של hidden בתוך tools>folder options וגם תדאג להסיר את ה attribute של read only במאפייני הקובץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.