עבור לתוכן

מחפש תוכנה טובה לגיבוי

Featured Replies

פורסם

שלום,

בשעה טובה קניתי דיסק קשיח חיצוני ואני מחפש תוכנה טובה לגבות את המידע שהצטבר אצלי על המחשב.

יש תוכנה שעושה גיבוי אוטומטי למערכת כל כמה זמן?

ואני מעוניין שתהיה לי אפשרות לגבות את כל כונן C, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, כך שיהיה ניתן לשחזר את כל המערכת בעזרת פעולה פשוטה מבלי שאצטרך כל פעם להתקין הכל מחדש.

תודה

פורסם

אני לא מבין למה צריך תוכנה בשביל לגבות את המידע שיש לך.

פעם בכמה זמן שתמצא לך לנכון תעשה העתק (לכל המידע שאתה רוצה לגבות) הדבק לכונן החיצוני וזה הכל.

לגבי גיבוי כונן C - תשתמש ב-GHOST

פורסם
  • מחבר

סתם קבצים אין בעיה להעתיק. אני רוצה שיהיה לי גיבוי של מערכת ההפעלה וכל מה שמותקן ולא ניתן סתם להעתיק,כדי שבמקרה שהמערכת תקרוס אני לא אצטרך להתקין את הכל מחדש.

פורסם

אם אתה לא מחפש לעשות IMAGE לדיסק קשיח ורוצה לגבות קבצים יחידים "נעולים" (כמו outlook) אז התוכנה שאני מאוד ממליץ עליה היא genie backup manager home לתוכנה יש disaster recovery מספר תיקיות חשובות כמו:

windows

program files

documents and settings

system state

אחרי הגיבוי אתה יכול לשחזר קבצים בודדים (עם לדוגמה נמחק קובץ חשוב) בלי לשחזר את כל הקבצים

התוכנה בא עם דיסק recovery במקרה וה - windows לא עולה

התוכנה מאוד אמינה וקלה לשימוש ה - support שלהם מעולה

תוכנה נוספת היא drive clone שיודעת לעשות image לכל הדיסק או המחיצה שתבחר אבל אפשרות לגיבוי קבצים בודדים די מוגבלת

תוכנה נוספת לגיבוי וחינמית היא Drive Backup Express התוכנה עושה image לדיסק או מחיצה אבל אין לה אפשרות לגבות קבצים בודדים ואי אפשר לתזמן משימות (נגיד שיעשה גיבוי פעם בשבוע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים