פורסם 2009 במרץ 2116 שנים שלום,בשעה טובה קניתי דיסק קשיח חיצוני ואני מחפש תוכנה טובה לגבות את המידע שהצטבר אצלי על המחשב.יש תוכנה שעושה גיבוי אוטומטי למערכת כל כמה זמן?ואני מעוניין שתהיה לי אפשרות לגבות את כל כונן C, שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, כך שיהיה ניתן לשחזר את כל המערכת בעזרת פעולה פשוטה מבלי שאצטרך כל פעם להתקין הכל מחדש.תודה
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים אני לא מבין למה צריך תוכנה בשביל לגבות את המידע שיש לך. פעם בכמה זמן שתמצא לך לנכון תעשה העתק (לכל המידע שאתה רוצה לגבות) הדבק לכונן החיצוני וזה הכל.לגבי גיבוי כונן C - תשתמש ב-GHOST
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר סתם קבצים אין בעיה להעתיק. אני רוצה שיהיה לי גיבוי של מערכת ההפעלה וכל מה שמותקן ולא ניתן סתם להעתיק,כדי שבמקרה שהמערכת תקרוס אני לא אצטרך להתקין את הכל מחדש.
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים אם אתה לא מחפש לעשות IMAGE לדיסק קשיח ורוצה לגבות קבצים יחידים "נעולים" (כמו outlook) אז התוכנה שאני מאוד ממליץ עליה היא genie backup manager home לתוכנה יש disaster recovery מספר תיקיות חשובות כמו:windowsprogram filesdocuments and settingssystem stateאחרי הגיבוי אתה יכול לשחזר קבצים בודדים (עם לדוגמה נמחק קובץ חשוב) בלי לשחזר את כל הקבציםהתוכנה בא עם דיסק recovery במקרה וה - windows לא עולההתוכנה מאוד אמינה וקלה לשימוש ה - support שלהם מעולהתוכנה נוספת היא drive clone שיודעת לעשות image לכל הדיסק או המחיצה שתבחר אבל אפשרות לגיבוי קבצים בודדים די מוגבלתתוכנה נוספת לגיבוי וחינמית היא Drive Backup Express התוכנה עושה image לדיסק או מחיצה אבל אין לה אפשרות לגבות קבצים בודדים ואי אפשר לתזמן משימות (נגיד שיעשה גיבוי פעם בשבוע)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.