עבור לתוכן

דרוש מפרט למשחקים כבדים, 7K כולל ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

דרוש מפרט למשחקים כבדים, ב6K כולל ציוד הקפי

מקלדת, עכבר (אפשר סט אלחוטי של מיקרוסופט) ורמקולים(2.1 - לא חייב משהו מפציץ שתיהיה איכות מספקת), מסך 22". אני אישית מעדיף מTMS..

עוד דבר, אני מעדיף שתביאו מעבד 4 ליבות (+OC) וקירור למעבד חזק, לוח אם עם אפשרות לSLI (כמו Asus P5N-D)

ספק עם הספק גבוה בשביל לפתוח אפשרויות שידרוג קלות יותר בעתיד.

מארז גדול ומאוורר, עדיף כמה ששקט (אמור להיות באותו החדר עם עוד מחשב..)

כונן קשיח של 1TB זיכרון 4GB לא פחות.

תודה לעוזרים.

פורסם

לפני שארכיב מפרט מתאים, יש לי מספר שאלות.

-אתה בטוח שאתה רוצה תמיכה בSLI? אני הייתי מציע לך לקחת פשוט כרטיס אחד ובעתיד במקום להוסיף את השני, להחליף את הראשון באחד שכנראה יהיה חזק יותר מה SLI ומן הסתם יתמוך בטכנולוגיות המתקדמות שיהיו אז. אם תרצה לקחת את ה P5N-D אני מציע לך לחפש/לשאול בפורום "אוברקלוקינג וקירור" איך הלוח הזה ב OC, משום שחבל לקחת אחד שבסופו של דבר יגביל אותך.

-אתה רוצה רק שTMS יעשו לך OC, או שהם יעשו לך ואתה תמשיך בעתיד לתדר גבוה יותר (TMS אם איני טועה בד"כ עושים OC לסביבות ה 3.2-3.6, תלוי במעבד)?

-עד כמה השקט חשוב לך? ניתן לקחת מארז טוב כגון קולרמסטר 590 או 690, הם אינם שקטים אך גם לא ממש רועשים. אם תרצה את המארז שנחשב לשקט ביותר, הוא עולה בסביבות ה700-800 ש"ח- אנטק P182. במידה ואתה כן תרצה לקחת אותו, תרשום לי בתגובה הבא.

-ברשתות כמו נועה מחשבים/פנדה/זיגזג יש כרטיס GTX260 שעולה כ900 שקלים. בינתיים בTMS אין אותו ולא ידוע אם יהיה. לכן האם היית רוצה לקנות את הכרטיס בחנות סמוכה כמו נועה מחשבים/פנדה בנפרד ולחברו למחשב? (אם תקנה כרטיס דומה/מעט חזק יותר הוא יעלה מעל 1300 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שTMS יעשו את הOC, במחשב שלי הם עשו לי עד ל3.5.. שזה תדר מכובד (ראה במפרט בצד)

עם קירור טוב אני חושב שיהיה אפשר לקבל תדר מכובד עם 4 ליבות ועם לוח אם אחר (אם הP5N-D באמת מגביל) ואולי להמשיך בעתיד.

אני לא מתכוון למארז חרישי, שיהיה שקט ולא יעשה רעש כמו של PS3 שיש באותו החדר.

ה690 יהיה מעולה לפי מה שהבנתי בהודעות כאן בפורום.

לגבי הSLI אני כבר לא בטוח.. אני מעדיף שתעזרו לי לבחור מה באמת טוב.

פורסם

לעשות OC למרובע ליבה יותר קשה מאשר לכפול, אבל בכל זאת הייתי אומר שיגיעו לסביבות ה3.4.

הייתי מציע בחום לבדוק האם P5N-D הינו מאפשר לפחות OC בינוני, כדי שלא תדפק בעתיד.

תראה, מצד אחד מחירים יורדים (קח לדוגמא GTX260- יש דגמים שירדו עד ל880 ש"ח), לכן יהיה נחמד לעשות SLI עם לוח תומך. אך לא תמיד זה ככה.

לכל אחד יש דעה אחרת- הדעה שלי היא לקחת כרטיס חזק היום, עוד שנה וחצי בערך כשיתחיל להראות סימני חולשה- פשוט להחליף אותו לאחד חזק ומודרני מאשר להוסיף עוד אחד, לקבל 160-180 אחוז ביצועים, עדיין יתמוך בטכנולוגיה שתהיה ישנה אז (לדוגמא אם יצא DX11- המחשב לא יוכל לתמוך בו), ויזלול יותר חשמל (שכן מגרסה לגרסה, הארכיטקטורה מתקדמת וקטנה).

בכל מקרה, אחד יסכים איתי ואחד אחר יתנגד.

תבחר מה אתה רוצה, תבדוק לגבי יכולות ה OC של הלוח הזה, ותגיד לי האם אתה רוצה לקנות את הכרטיס (GTX260) בנועה מחשבים בנפרד. ענה על כל זה בהודעתך הבאה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, פתחתי אשכול בפורום לגבי הלוח אם.

לגבי הGTX260, למרות שאני יודע לחבר כרטיס וכו' ואין בעיה, השאלה שהזמנה מ2 מקומות שונים,

ועוד שאני רואה כי ההזמנות מנועה לוקחות זמן מה.. אני לא רוצה להגיע למצב שהמחשב מגיע והוא ישב בצד עד שהכרטיס יגיע.

ובTMS יש את הגירסה החדשה של ה216 שיידרים ב1400.. האם זה באמת משנה מהגירסה הישנה?

פורסם

יש ביקוש רק לכרטיס הזה בעקבות המבצע, לכן מן הסתם ההזמנה יכולה לקחת שבועות במקרה הכי גרוע.

ה GTX260 216SP מוביל בביצועים לעומתה GTX260 רק בסביבות ה10-15 אחוז, באמת נראה לך כדי לשלם 500 ש"ח יותר בשביל תוספת שרוב הסיכויים שכמעט ולא תבחין בה? אתה יכול לשאול את TMS אם המבצע יגיע גם אליהם.

פורסם
  • מחבר

גיששתי קצת באינטרנט והבנתי שהP5N-D לא טוב כל כך.. (וגם לפי אחת התגובות בפורום..)

אז לדעתי אפשר להחליף אותו נגיד בGigabyte GA-EP45-DS3.. ?

פורסם

הלוח לא תומך בSLI אלא ב CF (חלקי, לא מלא).

בתור אחד שיש לו את הלוח הזה (מפרט בצד), הצלחתי להגיע עם המעבד ל3.6 ג'יגהרץ (כנראה אפשר יותר, לא ניסיתי).

בכלליות, לוחות-אם של אסוס מומלצים יותר לOC מסדרת P5Q, אולם שוב- לא מובטח תדר מדוייק אליו תגיע.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אחרי שביררתי כמה דברים, תוכל לבנות לי מפרט עם אותם דברים כמו שביקשתי למעלה

רק עם לוח אם אחר שאתה ממליץ עליו?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים