עבור לתוכן

נייד עד בארה"ב עד STUDIO XPS 13 $1100

Featured Replies

פורסם

האם רק נוצץ או מומלץ

פורסם

זה תלוי בצרכים שלך. באופן כללי, לא התרשמתי שהוא נותן תמורה טובה למחיר.

פורסם
  • מחבר

באמת שאין לי שום דבר בעד ואו נגד דל אבל מה זאת אומרת לא התרשמת ?

יש לו את המפרט הכי מרשים במחירים האלה (T-8600 4 GB 1066 13.3 LED והרשימה עוד ארוכה)

ושוב אני לא מנסה להגן על דל אבל ממה לא התרשמת?

ומה כן עדיף ?

תודה מראש

פורסם

תראה, זה מחשב חדש והתרשמות ראשונית אבל בינתיים לא התלהבתי. יש לו מחיר מאד גבוה ( ולא את המפרט הטוב ביותר במחיר, העלות הבסיסית של 1100$ לא כוללת את כרטיס המסך הנפרד וגם לא את מסך ה-LED . הדיסק הקשיח אכן טוב מהסטנדרט) ומשקל גבוה בשביל מחשבי 13.3" (במחיר כזה הייתי מצפה שהמשקל יהיה בטווח הנמוך וזה מאכזב במיוחד בהתחשב בזה שהדור הקודם היה מהמחשבים הקלים בקטגוריה) בנוסף, קראתי מספר דיווחים על איכות בניה בעייתית ומקלדת נחותה בהשוואה לדור הקודם (נחכה ונראה, עוד אין מספיק מידע).

עם התוספות של כרטיס מסך נפרד ומסך LED המחיר שלו מגיע לזה של ה-Sony Z שטוב ממנו בהרבה (ועדיין יקר למדי).

יש לו גם יתרונות כמו חיי סוללה גבוהים ושילוב ייחודי של כרטיס מסך ב-SLI שרלוונטי לחלק מהאנשים (מי שמעוניין למצוא כרטיס מסך כמה שיותר חזק באריזה קטנה). סה"כ, אני לא אומרת שהוא מחשב רע רק שנראה שהוא לא מצדיק את המחיר בינתיים (לפחות לא עם כרטיס המסך המובנה). אחרי שהמחיר ירד בחודשים הקרובים אני בטוחה שהוא יתפוס חזק.

אם אתה רוצה לקבל המלצות רלוונטיות או חוות דעת שרלוונטית בשבילך, פרט את השימושים והצרכים שלך. אין טעם לדבר כלכך בכלליות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים