עבור לתוכן

הבדל בין מערכת הפעלה XP של נייד למחשב שולחני - שאלת תם

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני חדש בתחום הניידים ויש לי שאלה בקשר למערכת ההפעלה של ה ASUS EEE PC1000H.

אני רוצה לפרמט את ה XP שבא איתו בעברית ולהתקין XP באנגלית חוקי שיש לי מהמחשב השולחני.

השאלה היא בסיסית והיא:

אם אני יתקין את ה XP מהמחשב השולחני על המחשב הנייד, האם אני יראה את המודול של ה WIFI והמודל של ה BLUETOOTH אחרי ההתקנה? כלומר האם אנ יוכל להפעיל אותם לאחר ההתקנה במחשב הנייד למרות שבמחשב השולחני אין לי את החומרה הזו ובהתאם גם אין לי פיצ'ר של הפעלה שלהם ב CONTROL PANEL?

האם ה XP שיש לי כרגע על המחשב הנייד וזה שעל המחשב הבייתי, הם גרסאות שונות? אני לא מתכוון בין HOME לבין PRO אלא, האם יש נניח XP PRO שמיועד למחשב בייתי ויש XP PRO שמיועד למחשב הנייד? אחרת איך מופיע לי פה ה WIFI ו ה BLUETOOTH ובביתי לא? (כלומר אין לי אפילו אופציה כזו בלוח בקרה).

איך יודעים?

תודה מראש,

תם

פורסם

בשביל שתוכל להשתמש בבלוטוס' או בכל רכיב אחר של הנייד אחרי התקנ מחדש של XP, אתה צריך דריברים מתאימים. הגרסאות של מערכת ההפעלה זהות.

חפש ותוריד דריברים למחשב לפני הפרמוט, צרוב אותם על דיסק, םרמט להנאתך והתקן את הדריברים.

פורסם
  • מחבר

כן אני מכיר את המשמעות של דרייברים לאחר התקנה. השאלה שלי היא האם לאחר ההתקנה וכמובן הדרייברים, יהיה לי אופצייה של הפעלת ה WIFI וה BLUETOOTH דרך ה CONTROL PANEL? כלומר בפשטות, האם יופיע לי האייקונים של שלהם? כי במחשב הבייתי אין לי אייקונים כאלה... האם הדרייבר גם מוסיף לי ל XP את האייקונים שלהם? הרי מדובר בפיצר כתוב במערכת ההפעלה ולא בדרייבר של חומרה.. איך דרייבר מוסיף פיצ'ר ל XP ברמת בילט אין ב CONTROL PANEL?

פורסם
  • מחבר

אולי מישהו יכול לעזור בנושא?

פורסם

אחרי שאתה מתקין את דרייבר יופיע לך כל האייקונים בקונטורל פאנל.

סתם סיבכת את זה, תקין דרייברים, יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

טוב לא ידעתי את זה איינשטיין.... הרי מה הטעם "להתאבד" על ההתקנה על עיוור ולגלות שזה בכלל לא מתאים....

הרי בשביל מה קיים פורום בכלל וזה בפרט אם לא לברר שאלות כאלו ואחרות.. סליחה על הטירחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים