עבור לתוכן

מחשב לעבודה ויותר בסביבות 650-800$

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מייבא מחשב מארה"ב. הסתובבתי הרבה זמן וראיתי הרבה דגמים.

הדברים שאני מחפש במחשב הם:

Multitasking עבודה הם הרבה תוכנות.

מהירות.

אפשרות לחברת לטלויזיה HD ולראות סרטים בHD.

וטיפה להריץ משחקים.

לאחר חיפושים בחרתי מחשב שיכול להתאים לי ורציתי לשמוע את דעתכם.

אם אפשר התייחסות למעבד ולכרטיס המסך וכמובן אם יש הצעות נוספות.

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172851&type=product&id=1218044029604

Asus - Stylish Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Blue/Black

Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core™2 Duo mobile processor T6400

4GB PC2-6400 DDR2 memory

Multiformat DVD±RW/CD-RW drive with double-layer support

14.1" WXGA+ widescreen TFT display

250GB SATA hard drive (5400 rpm)

NVIDIA GeForce 9300M GS graphics

המון המון תודה לכם ויום טוב,

אור רון.

פורסם

נא להגדיר תקציב ולהכניס אותו לכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

האם אתה חייב אחריות בארץ?

על איזה גודל מחשב חשבת? כמה אתה מנייד אותו?

המחשב שציינת נותן תמורה לא רעה למחיר ויש סיכוי לקבל עליו אחריות בארץ. קח בחשבון שאמנם מדובר במחשב של 14.1" אבל הוא שוקל כמעט כמו מחשב 15.4".

מבחינת איכות הבניה, לא ראיתי את הדגם הזה ואני לא מתמצאת בו אבל אני מצפה למשהו ברמה סבירה/ ממוצעת.

פורסם
  • מחבר

היי תודה על ההתייחסות.

א. ביררתי ויש עליו אחריות בארץ שזה ייתרון. - אני לא חייב אחריות אבל זה בהחלט ייתרון מבחינתי

ב. מבחינת ניידות - בעיקר בחדר אולי לפעמים לקחת אותו איתי. כמובן שאני מכניס לשיקולים שאולי אני אהיה סטודנט ביום מן הימים

ג. גודל מסך - תאמת ש 14.4 זה התפשרות מבחינתי כי זה דיי באמצע, אם כבר עדיף או קטן - 13או גדול 15 אבל לא מצאתי משהו שיתאים לי בגדלים האלו

פורסם

ב-13.3" יש את ה-SL300 שמחירו ממש נמוך כרגע דרך לנובו ואפשר למצוא אותו עם כרטיס מסך נפרד בתקציב שלך בקלות ( הוא קל ונייד מה-Asus, האיכות טובה יותר ככל הנראה ויש trackpoint ). יש לו אחריות בארץ.

ב-15.4" יש הרבה מחשבים שיכולים להתאים, לדעתי לא מומלץ בכלל אם אתה מתכנן להשתמש בו כסטודנט (כמובן שאם אתה מתכן להתחיל ללמוד עוד שנתיים חבל לקנות עכשיו).

פורסם
  • מחבר

לגביי ה SL300 כמה באמת שווה להשקיע בשדרוג המעבד מ Intel Core2 Duo processor T5870 (2.0GHz 800MHz 2MBL2)

ל- Intel Core 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz 1066MHz 3MBL2) 25W

חוץ מזה למה ציינת שניתן להשיג אותו עם כרטיס מסך נפרד , הNVIDIA GeForce 9300M 128MB לא מספיק טוב ?

דבר אחרון אני לא רואה שיש לו יציאת HDMI מה שאומר שאני כנראה לא יוכל לחבר אותו לטלויזיית HDלא?

מבחינת מחיר לעומת ביצועים נראה כי ה Asus נותן יותר בפחות כסף , ההבדל היחידי שאני רואה הוא גודל המסך וכמובן המעבד שלצערי אני עוד לא מצליח להבין כמה באמת שווה לי להשקיע במעבד יותר חדיש מזה.

פורסם

לגביי ה SL300 כמה באמת שווה להשקיע בשדרוג המעבד מ Intel Core2 Duo processor T5870 (2.0GHz 800MHz 2MBL2)

ל- Intel Core 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz 1066MHz 3MBL2) 25W

אני הייתי משדרגת ל-P7370. נדמה לי שזה שדרוג של 50$ ו-50$ זה שווה לדעתי, גם בגלל הירידה ב-TDP . בכל מקרה זה לא שדרוג חיוני.

חוץ מזה למה ציינת שניתן להשיג אותו עם כרטיס מסך נפרד , הNVIDIA GeForce 9300M 128MB לא מספיק טוב ?

ה-9300m gs הוא כרטיס המסך הנפרד.

דבר אחרון אני לא רואה שיש לו יציאת HDMI מה שאומר שאני כנראה לא יוכל לחבר אותו לטלויזיית HDלא?

יש לו יציאת HDMI

מבחינת מחיר לעומת ביצועים נראה כי ה Asus נותן יותר בפחות כסף , ההבדל היחידי שאני רואה הוא גודל המסך וכמובן המעבד שלצערי אני עוד לא מצליח להבין כמה באמת שווה לי להשקיע במעבד יותר חדיש מזה.

לא הייתי אומרת שה-Asus נותן יותר אלא שהוא נותן משהו אחר, הוא נותן קצת יותר במפרט יחסית למחיר ופחות בניידות ובאיכות. אתה מתייחס להבדל בגודל המסך כלאחר יד אבל מחשבים ניידים יותר הם יקרים יותר (לפחות ברמות האלה) וניידות גבוהה יותר זה בהחלט לא דבר שולי. ה-SL300 נותן גם איכות טובה מהממוצע.

מבחינת מפרט, כרטיסי המסך שלהם דומים, המעבדים פחות או יותר דומים מבחינת ביצועים (לפני שדרוג כלשהו ב-SL300). שני אלו הם מהחלקים החשובים ביותר מבחינת חומרה שכן לא ניתן או מסובך לשדרג אותם. הזכרון ב-SL300 קטן יותר אבל זה דבר שלא הייתי חושבת לשדרג דרך לנובו במחירים שלהם. סטיק של 2gb כזה צריך לעלות בערך 20$ בקניה עצמית בארה"ב כך ששדרוג זה לא עניין יקר. ל-Asus יש גם Windows 64bit. אלו מבחינתי (כמו גם נפח דיסק או שטויות כמו מצלמה/ לא מצלמה) מהותיים פחות בבחירה של מחשב נייד.

היתרון המהותי שיש ל-Asus על פני הלנובו הוא רזולוציה יותר גבוהה שאינה זמינה ב-SL300. מבחינתי הבחירה כאן היא בין ניידות ואיכות בניה לרזולוציה גבוהה. תחליט מה חשוב לך יותר.

על איזו רמה של משחקים מדובר כאן, אגב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים