עבור לתוכן

עזרה בבחירה בין שני מסכי LCD של SAMSUNG

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מתלבט בין רכישה של שני סוגי מסכים ורוצה לדעת את ההבדלים בינהם

המסך מיועד למשחקים,אינטרנט,שימושים רגילים אך גם לקצת עריכת תמונות וגרפיקה

ההתלבטות היא בין הסמסונג T200 ל-T220P ורציתי לדעת את ההבדלים המשמעותיים בינהם?

כמו כן גם לצפיית סרטים,מהו המסך הטוב ביותר כי פשוט בחנות אין להם במלאי את הP ורק את ה220 הרגיל ורציתי לדעת האם ההבדלים משמעותיים בינהם ואם כן מהם?

תודה מראש.

פורסם

אני מניח שהתכוונת ההבדל בין ה-220 ל220P

אם כן, ההבדל היחיד הינו ברזולוציה של המסך.

ה-220 מגיע כ(נדמה לי) 1650X1050

ה-220P מגיע ב-FULL HD, 1920X1080 ( או 1920X1200 ).

זה יתן לך יותר שולחן עבודה, אבל הדדברים יהיו קצת קטנים, לכזאת רזולוציה אני חושב ש-24" עדיף.

זה גם יכביד משמעותית על הכרטיס מסך שלך... בעיקר במשחקים, אם אתה עם 1950, אני קצת מסופק שתוכל לשחק במשחקים חדשים...

פורסם
  • מחבר

לא בחתימתי יש את המפרט החדש..אני עם XFX 9600GTS כרגע.

ואני מאוד מתלבט בין ה-220 הרגיל לבין ה-220P שהוא FULL HD,למרות שקראתי שה220 גם כן תומך בHDCP אך מה למשל הFULL HD ייתן לי כמסך מחשב?

LCD 32" יש לי כבר בחדר שמתפקדת כטלוויזיה אז מה יותר מומלץ ה220 בסופו של יום כי הרזולוציה הטבעית שלו קצת יותר ידידותית למשתמש?

פורסם

לטעמי כן.

אני עכשיו הלכתי על 24" ובו זה תמיד FULL HD.

FHD לא נותן משהו, זה רזולוציה יותר גבוהה - יותר חד, יותר נחמד :silly:

אם גם ככה אתה רואה את הסרטים על ה-TV, אז זה לא ממש יועיל לך, ורק יפריע (גם עם הכ.מסך החדש שלך - זה רזולוציה מאוד גבוהה ).

1920*1200 = 2304000

1650*1050 = 1732500

היחס ביניהם הוא 1.33, כלומר זה עוד שליש מסך לרנדרר :)

פורסם
  • מחבר

רציתי רק לשאול אם ה-220 לא תומך כלל בשידורי HD כי הוא תומך בשידורי HDCP השאלה לכמה קווים רזולוציה זו מגיעה (האם ל720P או פחות)??

ובסופו של יום להבנתי (אלא אם תתקנו אותי) ה-220 הרגיל עדיף ביכולותיו על ה220P לגיימינג/אינטרנט/סרטים וכו' או שישנו מסך שיותר עדיף בטווח מחירים הזה (לא ממש נראה לי כי עשיתי סקר די מקיף על רוב מסכי ה-TN ולצערי אין באפשרותי להוסיף עוד 400-500 ש"ח כדי לעלות ברמת הפאנל לS-IPS למשל).

פורסם

720P זה 1280/720

המסך הזה ברזולוציה גבוהה יותר...

גם אין לו בעיה לשדר 1080P ההבדל יהיה שהמחשב יצטרך לשנות את הרזולוציה של הסרט, וזה יראה קצת שונה, לא ממש מבחינים בהבדל.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך דנדן ותודה על התגובות המהירות ד"א..

נודע לי כרגע ע"י חבר שלי שהוא בעל חנות מחשבים וממנו אני רוכש את המסך שהגיע לו למלאי גם את הSAMSUNG 2253LW והוא בערך ב150-200 ש"ח פחות מסדרת הT2XX.האם מדובר על אותו הפאנל והאם סדרת הT שווה בעצם את ההשקעה אל מול ה2253LW שהוא בעל ניגודיות של 1:8000 והעיצוב שלו קצת שונה??

מה השוני בין ה-2253 לבין ה220 הרגיל? על סידרת הP אני ככל הנראה יוותר.

פורסם

אישית אני לא מכיר את המסכים עצמם, לא יצא לי לעבוד איתם תקופה מסויימת...

לפי המחירים שאתה מתאר מדובר ב100% בפאנל TN

מבחינת נתונים יבשים, אין לך כל כך מה להתסכל עליהם, תחפש ביקורות באינטרנט, אולי דניס מכיר אותו ויוכל לתת לך תגובות עליו.

תנסה לבדוק עם חבר שלך, איזה סטנד יש לו, האם מדובר בסטנד ארגונומי, או סטנד רגיל שנותן רק TILT כמו בT220

פורסם
  • מחבר

מדובר על סטנד רגיל שנותן רק הטייה ולא על סטנד ארגונומי.ובסופו של דבר החלטתי ללכת על הT220.מקווה שלא אתאכזב ממנו (למרות שהמחיר רצפתי לגמרי..).

תודה על העזרה לכל החברים.

פורסם

מה בקשר ל 2333sw אני חושב שהוא שילוב טוב באמצע

פורסם

תלוי מאוד מהם השימושים שלך אחי,

אם משחקים אז אין ספק שהינך צריך פה את הT220.

הT220P מתאים יותר לסרטים מאשר למשחקים מכיוון שהרזולוציה שלו די גדולה.

פורסם

לי יש T220 ואני מאד מרוצה

לא יודע בקשר ל1080P, אבל 720P אני רואה מצוין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים