עבור לתוכן

מחשב נייד במחיר של 700$ ללימודים ופוטושופ, עם דגש על משקל

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני נוסע לארה"ב בסוף החודש ואני מחפש לפטופ שיהיה כמה שיותר קל, אפשרי למסך 12-14 העיקר שלא יהיה כבד מידי.

אפשר לחרוג מהמחיר במעט.השימושים הם בעיקר וורד אינטרנט ופוטושופ, ושיעמוד במולטיטאסקינג מינימאלי.

אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע.

בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.03.2009 בשעה 20:03:33

הקפצה
פורסם

ה-Lenovo SL300 ב-13.3" זול ומשתלם כרגע (ויש סיכוי טוב שתמצא לו גם קופונים נוכחיים ברחבי הרשת). ה-Inspiron 13 של דל סופר זול אבל די כבד בשביל 13.3", אחריות מלאה בארץ כנראה לא תקבל אבל המחיר באמת נמוך.

ב-14.1" יש עכשיו מבצע על ה-T400 שמאפשר לך לקנות גרסא בסיסית עם חריגה קלה בתקציב. מאד משתלם ויתן חיי סוללה מעולים אבל לא אחריות בארץ (בניגוד ל-SL300). יש גם את ה-dv4 של HP שאולי יתן אחריות בתקציב אבל הוא נחות משמעותית ל-T400.

ב-12.1" קשה למצוא מחשבים בתקציב. את ה-2230s של HP אפשר למצוא בסביבות 750-800$ עם הקופון של ה-CTO שיש להם באתר (20%). אולי תהיה אחריות בארץ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

הייתי רוצה לשאול אותך מה דעתך על דגם ה-R400. ראיתי את ה-T400 כאן - http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=0A759CA6FAC74C46BC91C724ECD09BA7

אבל גם הדגם הכי זול,יקר לי, ועם שדרוג בסיסי לסוללה של שישה תאים,הוא עובר את הגבול יותר מידי.

למרות שה-T400 נראה מפרטית, מצויין מהשאר.

אני חושב שעומדים כרגע בדיון ה-SL300 וה-R\T400

פורסם

כפי שאמרתי, יש קופון של 15% הנחה על ה-T400 כך שהדגם הבסיסי יכנס לך פחות או יותר בתקציב שהגדרת. תרצה בוודאי להוסיך עוד קצת זכרון (עדיף לקנות לבד בדר"כ, יותר זול) אבל אולי העלאה של 50$-70$ במחיר שווה בשביל היתרונות שאתה מקבל כאן, שיקול שלך.

ה-R400 גם הוא טוב מאד, הוא פשוט קצת יותר כבד ולמעשה יוצא יקר יותר מה-T400 שכן הוא אינו נכלל במבצע הזה:

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/special-offers.workflow:ShowPromo?LandingPage=/All/US/Landing_pages/Sales/2009/lenovomadness&ipromoID=hpa00454&

פורסם
  • מחבר

עכשיו אנחנו מדברים לעניין!.. לקח לי קצת זמן להבין שזה באמת 15 אחוז הנחה, זה יוצא לי מצויין.

ה-T400 נראה באמת טוב. אני אשדרג לו לכרטיס זיכרון אחד של 2GB DDR2,אשנה ל-160gb 7200rpm, וגם לסוללה 6 תאים. האם את רואה עוד שידרוגים כדאיים שכדאי לעשות?

ואני אזמין אותו 3 ימים לפני שאני מגיע לניו יורק, כי רשום שזה 9 ימים לוקח.אני מקווה שזה בסדר.

תודה רבה על העזרה

פורסם

השדרוגים שהייתי עושה הם כאלה:

- מסך - אני הייתי מעדיפה להעלות לרזולוציה של WXGA+, זה שדרוג של 30$ ושוה את זה לדעתי. הייתי שמה את זה בעדיפות יותר גבוהה ממשהו כמו דיסק של 7200rpm למשל.

- זכרון - לא הייתי משדרגת לסטיק אחד של 2gb במקרה הזה. סטיק של 2gb של DDR3 כבר עולה בארה"ב בסביבות ה-30$. אם תשאר עם הסטיק היחיד של 1GB תוכל לקנות סטיק נוסף בתוספת של 30$ ולקבל 3GB סה"כ במקום 2GB סה"כ בעלות יותר נמוכה. אם תרצה אח"כ גם לשדרג ל-4GB תוכל להחליף את הסטיק הבודד וזה עדיין יצא זול יותר ואפילו ישאר לך ביד סטיק נוסף.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148192

- הארד דיסק - אפשר, כפי שאמרתי לדעתי לא חיוני אם אתה בתקציב לחוץ.

- Optical Drive - שים לב, ה-Combo לא צורב דיסקים של DVD, רק קורא אותם. לדעתי זה שדרוג חשוב, אם כי לא כלכך זול. לשיקולך.

- Mobile Broadband - שים לב שאתה מבטל את האופציה הזו, זה בסטנדרט עומד על AT&T, ביטול מפחית 30$.

- סוללה - ל-6 תאים.

האמת , עם המפרט הזה וללא שדרוג לדיסק מהיר, תגיע לסביבות ה-800$ שזו חריגה כבר לא כלכך קטנה ממה שהגדרת (ולפני תוספת זכרון). אתה יכול להתפשר על הרזולוציה או הצורב על מנת להוריד במחיר או להוסיף את הדיסק הקשיח או לחילופין לשקול את ה-SL300 שנכנס בתקציב ביותר קלות.

בכל מקרה, אני ממליצה שתתן כמה ימים טווח בטחון כשאתה מזמין מחשב CTO.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה שוב,

אני אוותר על משהו אחר שרציתי לקנות בשביל לקחת את ה-T400 עם המסך המשודרג, הכונן דיסקים הטוב והסוללה 6 תאים.

וללא ספק אוותר על השדרוג זכרון , לא ידעתי את הפרט הקטן הזה שאמרת.

אבל משום מה הקטע של ה-7200RPM יושב לי על המצפון,הבדל הביצועים גדול ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים