פורסם 2009 במרץ 1616 שנים הי! אני מעוניין לאטום כמה קצוות כאלה: בעזרת הטיוב האלה: איך קוראים להם בעברית? מהיכן קונים אותם? מחיר? אני לא צריך הרבה, אולי 30 ס"מ. תודה!
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אם אני לא טועה קוראים לזה בידוד מתכווץולכל חנות אלקטרוניקה צריך ליהיות לפחות כמה מטרים של זה...אני יודע שבאבן אלקטרוניקה בשד' הר ציון בתל אביב יש את זה, לא בטוח לגבי המחיר, אבל זה לא משהו יקר במיוחד...
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים פשוט תבקש שרינק ..כל חנות אלקטרוניקה שמכבדת את עצמה מחזיקה כאלההמחיר ניקבע לפי הרוטר של השרינק עצמו ..בטלמיר יש .. המחיר מתחיל מ5 שקל למטר ועולה לפי הקוטר ..
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים קוראים לזה בידוד מתכווץושים לב שאתה צריך לחמם אותו כדי שהוא יתכווץ.ולא תמיד הפאן של אמא עובד...
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים :hizuk:עדיף להשתמש במכשיר שנקרא בלאוור בשביל לקווץ את השרינקהפן לא מפיק חום מספיק גבוהה וגם המשב רוח שלו לא ממוקד.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים הייתי אתמול בעיר (הלכתי לרג'י - זה עם הבסטה של הנרגילות) ובדרך נזכרתי שזה קרוב לטלמיר, אז קניתי 2 מטר (משני סוגים), כל מטר עולה בערך 5 ש"ח.יש להם המון צבעים וגדלים של זה, אתה צריך רק לבחור.
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים חח... קנינו פאקט טבאק וגחלים (כן, אנחנו מנרגלים כל יום - מכורים.. ) + צינור עצבני של נחש, עם הצינור עצמו יש סימנים של עור נחש, משהו בנזונה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.