עבור לתוכן

מחפש נגן, 250$ לא כולל משלוח

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ס,

אני מחפש נגן עד 250$, יקנה מAMAZON דרך USHOPS.CO.IL.

דרישות:

-איכות מוזיקה הכי טובה שאפשר, שינגן FLAC, OGG, WMA LOSSLESS

בעיקרון חוץ מזה אין -ממש- דרישות, זה תמיד נחמד שיש WIFI, ושיש מולטיטאצ' וזה, אבל שלא יבוא על חשבון הסאונד..

כרגע הבחירה זה בין P3 שעוד מעט יוצא לפי מה שהבנתי, D2+, והS9.

אני כרגע נוטה לכיוון הD2+ כי פשוט הS9 לא שווה את התוספת של הכסף, הרי בסך הכל מקבלים ממשק אפילו פחות אינטואיטיבי מהממשק הלא משהו שכבר יש בD2, מולטיטאצ', OLED ואקסלרומטר. הדבר היחיד שאולי שווה לשקול עבורו זה הOLED, למרות שגם לא חושב שאני אעשה בו שימוש רציני. הD2 גם אמור להיות יותר נוח בכיס.

אשמח לעצה, גם מעבר לנגנים שהזכרתי.

תודה =]

פורסם

לפי הדרישות שלך הכי מתאים זה ה I7. גם זול יחסית.

וכמה נפח אתה צריך שיהיה לנגן?

פורסם
  • מחבר

אה, כן, שכחתי להגיד - 32GB לפחות P:

פורסם

עוד לא יצאה גירסה של 32GB ל-cowonים.

אולם אפשר לקנות את ה-D2 של 16GB ולהוסיף כרטיס SD של 16GB ( שזה נכנס בתקציב ).

ואני לא בטוח שזה רשמי, אבל לפי השמועות צפויה יציאה בטוח של S9 עם 32GB, אבל לא ידוע מתי, אני חושב שזה עניין של חודשים בודדים מאוד.

ואני דווקא כן חושב שעדיף S9, גם הזמני סוללה שלו טיפה יותר טובים, המסך גדול וטוב יותר וזה דווקא נחמד לראות מדי פעם סדרה או אפילו סרט קליל ( מנסיון על 3.5 אינץ' שגם ככה הסרט לא מילא את המסך ). והוא גם מעוצב אנלגנטי יותר, ה-D2 נראה בעיני טיפל'ה מגושם, אבל זה סתם טעם אישי.

בקשר ל-P3 הבנתי שהוא מאוד מומלץ, אני אישית מחכה לראות השוואה בינו ל-S9 ב-ABI שהכותבים אמרו שיעשו בקרוב.

ואופציה נוספת שאולי תתאים לך זה הנגן החדש של SONY שיצא, גם מסך מגע 3 אינץ', אני לא בטוח בנוגע לתמיכה שלו בפורמטים וגם לא בנוגע לנפחים, אבל האיכות סאונד שלו ברמה גבוהה ביותר, אולי אפילו יותר מהמתחרים, לא יצא לי להעמיק עדיין...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה..

כרגע מה שמטה את הD2+ לטובה הוא העובדה שיש עליו יותר מקום (עם הרחבה) ושלפי אנשים הרדיו בS9 לא עובד ממש טוב, וזה חבל..

ושאלה כללית - יש פלאפון (לא נוקיה) עם איכות סאונד טובה כשל הCOWONים?

תודה שוב =]

פורסם

תבדוק גם לגבי הרדיו ב-D2+, אם אתה אומר שב-S9 הוא לא טוב אז לא הייתי מתפלא אם זה תקף גם לגבי ה-D2.

אני פחות מתמצא בפלאפונים, אבל הנגנים של SONY בעלי איכות סאונד מעולה, בין הכי טובים, אז תבדוק אולי הם (SE) הוציאו פלאפון עם איכות סאונד ברמה פחות או יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים