עבור לתוכן

רכישת מחשב נייד בארה"ב, כ-1000$ תקציב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב בתקציב של 1000$ (אפשר לחרוג) למטרות גלישה באינטרנט/אופיס וצפיה בסרטים.

בנוסף, אשתמש לעיתים בתוכנה Visual Studio (תוכנה קלילה יחסית).

המחשב לא ישאר הרבה במקומו, ולכן חשוב לי שיהיה קל וקטן (רצוי מסך "13.3).

ארצה מאוד בחיבור DVI/HDMI לצורך העברת תכני HD והקרנתם במקור חיצוני. כמו כן, אם אפשר שיתמוך בקריאת כרטיסי זיכרון.

נפח הכונן הקשיח הרצוי הוא לפחות 160GB. פרט לכך, גם צורב DVD יהיה שימושי.

סלחו לי אם הקשתי עליכם.

תודה לעוזרים בבחירה.

• תגובות 33
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

SL300 של לנובו. עונה לכל הדרישות ונותן אחריות בארץ.

האיכות טובה מהממוצע, חיי סוללה לא רעים, יש trackpoint ויש יציאת HDMI. בנוסף, הוא זול וישאר לך שפע של תקציב לשדרוגים או להארכת אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה.

פרט אליו, יש מכשיר אחר שעונה על הדרישות שלי (אפשר לחרוג מן התקציב) וטוב ממנו?

פורסם

studio xps 13

פורסם

יש הרבה מחשבים טובים מה-SL300 (לא ה-XPS13, הוא ספציפית לא עולה על ה-SL300 בשום צורה בשביל הצרכים שלך' יקר יותר ויש סיכוי טוב שאין לו אחריות בארץ) אולם לא כאלו שגם כוללים יציאת HDMI/DVI (אלא אם כן יציאה דרך תחנת עגינה באה בחשבון).

אם אתה מתכוון באמת לחרוג מהתקציב ישנם מחשבים כמו ה-Sony Z שלו כבר מספר יתרונות בולטים על פני ה-SL300 (ומעט חסרונות) אבל מחירו מתחיל בדר"כ בסביבות 1300$-1400$, אין אחריות בארץ והמחיר הרבה יותר מידי גבוה בהשוואה לתמורה.

אם אתה רוצה לשקול 14.1", יש את ה-E6400 של דל עם יציאת Display Port. הוא מחשב מצויין, איכותי, שניתן להשיג עם אחריות בארץ ושנותן חיי סוללה טובים ומסך מט.

פורסם
  • מחבר

המועדף שלי כרגע הוא ה-SL300, אך אני מנסה לבדוק כיוונים נוספים.

האם קיים מכשיר בעל מסך קטן במעט מ-"13.3, ובעל ביצועים דומים או טובים יותר? אם כן, אשמח לשמוע.

אני מודה לך מאוד על העזרה.

פורסם

יש מחשבים עם ביצועים דומים גם ב-12.1" אבל כפי שאמרתי הטובים ביניהם (אלו שעולים על ה-SL300 באיכות) לא כוללים יציאת HDMI.

מחשבים באיכות סטנדרטית ב-12.1" ועם יציאת HDMI יש. בתקציב שלך יכנסו בוודאי ה-HP 2230s או ה- Asus F9.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני מבין.

קיבלתי המלצות חמות על HP Pavilion dv3510nr, האם הוא טוב לדעתך מה-SL300?

פורסם

הדגם הזה בסדר גמור אבל לא, אין לו שום יתרונות במקרה הזה אלא בעיקר חסרונות. איכות הבניה קצת פחות טובה, הוא כולל כרטיס מסך שאין לך בו צורך וסטטוס האחריות בארץ אינו ברור (יש לוודא מול HP). בנוסף, אתה לא יכול לקנפג אותו (נמכר רק ב-BestBuy בקונפיגורציה ספציפית).

סה"כ זה לא שהוא לא יתאים לך לצרכים אבל אני פשוט לא רואה סיבה להמליץ עליו על פני ה-SL300.

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי צורך בכרטיס מסך שלו, אך אין לדעת אילו שימושים אעשה במחשב בעתיד. כלומר, זהו אינו חיסרון בשבילי.

מה שכן, אם אין לי אחריות בארץ - זו בעיה. אבדוק זאת.

זאת צריכה להיות בעיה שהמכשיר נמכר רק ב-BestBuy? אני אהיה בניו-יורק.

פורסם

לא בעיה בכלל, יש BestBuy בניו יורק.

מבחינת כרטיס המסך, החסרון הוא פשוט שזה מקצר את חיי הסוללה. אם יש לך שימוש בזה אז בסדר, אם לא אז חבל. בכל מקרה, שני המחשבים זמינים עם כרטיסי מסך נפרדים.

פורסם
  • מחבר

אכן, אני לוקח זאת בחשבון.

אגב, יש לך פרטים על זמני הסוללה של שני המכשירים הללו?

פורסם

לשניהם יש חיי סוללה לא רעים בכלל. ל-Sl300 משהו כמו 4 שעות ואפילו קצת יותר על סוללת 6 תאים ברוב הדיווחים שראיתי, לגבי ה-dv3 יש פחות מידע, אבל הקונצנזוס הוא יותר בסביבות ה-3.5. אלו כמובן הערכות גסות.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה, אבחר בראשון שאראה.

ורק אם אפשר לדעת, מהו המחשב הטוב ביותר עפ"י הדרישות שלי, בעל מסך קטן מ-"13 (עד 800$)? כלומר, מסך בגודל של "10-"12.

Asus N10J מספיק טוב? או שיש טובים ממנו בדרישות אלו? אם אין, אשמח לשמוע על חסרונותיו.

אני שואל מפני שיתכן ואקנה מכשיר לקרוב במשפחה.

פורסם

האסוס הוא נטבוק ברמה גבוהה אבל עדיין נטבוק...

במחיר שלו ניתן לקנות מחשבים הרבה יותר טובים בכל המובנים

לדוגמא האסוס F6A שאפילו ניתן לקבל עבורו אחריות בארץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים