עבור לתוכן

איך המפרט הזה ?

Featured Replies

פורסם

14575201.th.jpg

איך הוא בעיקר המעבד שהולך לעבור OC ..

בתודה מראש ![

פורסם

אם המעבד הולך לעבור OC הלוח הזה יגביל אותו לגמרי. עדיף לקחת לוח אם מבוסס P31.

פורסם

^^^

מחזק.

למעט הלוח שלא מתאים במיוחד לOC, והספק שהאמת, די גדול על המחשב הזה, גם בOC.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם

כמה הערות.

הלוח כמו שאמרו לא מוצלח במיוחד לOC.

הרדיסק עדיף לקחת את ה640GB של WD.

ואם אתה בכל זאת רוצה לחסוך טיפה אז דווקא הSEAGATE 500GB מהסדרה 7200.12 החדשה נראה יותר מעניין מה500GB של WD.

מסך למה לקחת 20" כשאפשר לקנות 22" במחיר יותר זול. (הCHIMEI לא רע בכלל)

גם לגבי הכרטיס גראפי אני לא סגור, נראה לי שיש כרטיסים עם ביצועים יותר טובים במחיר הזה.

פורסם

חבר'ה אני בניתי לו את המפרט, התקציב שלו 2700 שקל, בהתחלה הוא רצה בלי מסך(כרגע יש לו 17')

אבל מה שווה מחשב חדש ללא מסך חדש, זאת חוויה אחרת לגמרי.

נכון שהוא קצת חרג מהתקציב.

בקשר ללוח, קראתי דווקא שללוח הזול הזה יש יכולת OC ביננונית וזה יכול להתאים לו להביא את המעבד ל-3.4GHZ ללא קושי רב.

הספק בסדר גמור, חזק, יציב ויעשה את העבודה.

דיסק קשיח, מספיק לו 500GB, המחירים של הדיסקים הקשיחים נמוכים היום וזה משתלם.

אסף בכותרת תשים את התקציב שלך והשימוש, חבל שיסגר לך הת'רד.

בבקשה אנשים, אם אתם חושבים על מפרט טוב יותר בשבילו בסכום הזה נשמע אתכם.

(החנות שהוא יכול לקנות ממנה זה KSP.)

פורסם

למקרה שלא היה מובן, בתגובה הקודמת שלי התייחסתי לעובדה שהמחשב יוזמן משם.

התייחסתי גם למוצרים שיש אצלם וגם לעניין המחיר.

אני קצת ירחיב את הדברים.

לדעתי הרדיסק עדיף ה7200.12 של SEAGATE, זה סדרה חדשה לגמרי (ומהירה יותר מהWD 500GB משמעותית) שמבוססת על פלטה יחידה של 500GB ועולה 275 ש"ח בKSP אם אני לא טועה.

מסך 22" יש שם במחיר זול יותר מה20", ממה ששמעתי הCHIMEI הזה לא רע (אז אם אין ל20" הזה פנל מזהב לא רואה סיבה לקחת אותו).

כרטיס גראפי יש 9800GT באותו מחיר, לא בדקתי מה מהם יותר מהיר בבנצ'מרקים אבל שווה בדיקה כי תמיד עדיף לקחת NVIDIA אם אין הבדל מהותי בביצועים לטובת ATI (לדעתי).

לוח ציינתי שהוא לא מוצלח במיוחד לOC אבל לא שללתי כי הבנתי שיש כאן עניין של תקציב, אני באופן אישי הייתי מוסיף ללוח קצת יותר טוב.

בכל מקרה, תתחדש. :yelclap:

פורסם

לי יש את ה-7200.12 של סיגייט וגם WD500, אני אישית לא שם לב להבדלים אבל אם אתה אומר שיקח SEAGATE

עולה אותו דבר לכן זה לא משנה.

גם אני הייתי לוקח 22', יש לי גם ניסיון עם ה-2043 של סמסונג והוא מסך טוב למחירו(החלטה שלו, מה שהוא רוצה)

אני לא חושב שיש עדיפות ל-NVIDIA על פני ATI, ה-4830 לפי הבאנצ'ים מתחרה טוב ב-9800GT.

אם יש לוח שעולה 50 שקל יותר והוא טוב משמעותית מהלוח שהצעתי לו אז בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים