עבור לתוכן

המלצה למפרט, 1500 ש"ח, משרד+מדיה+עיבודים מתמטיים,ללא אוברקלוק, ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני צריך המלצה למפרט למחשב בבנייה עצמית.

אני רוצה המלצה לכל רכיב ורכיב, מהמארז ועד המעבד.

הדרישות הן כאלו:

יכולות עיבוד חיזוק - יכולת התמודדות עם מאטלאב ודומיו, ותוכנות שירטוט כמו סולידוורקס.

כל סוגי הקישוריות (חשבתי אולי עדיף לקנות כבר איזה משהו שיתחבר ביו אס בי למחשב במקום לקנות כרטיס וויי פיי וכו').

אינני חושב שיש צורך בכרטיס מסך רצחני, הוא לא למטרות גיימינג.

כרטיס קול צריך להיות משובח, סאונד חשוב לי מאוד. המטרה היא לחבר אליו מערכת רמקולים (נגיד כרגע 5.1).

המארז צריך להיות כזה עם יציאות USB בחזית.

השימושים העיקריים שלי בוא אמורים להיות מדיה - סרטים ומוזיקה, אינטרנט, מסמכים, ועיבוד מתמטי ושירטוט - (מאטלאב וסולידוורקס)

מחיר - 1500 ש"ח (לא כולל מסך).

המלצות למפרטים ורכיבים?

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

שנה את הכותרת בבקשה לפי חוקי הפורום (תוסיף שימושים ותקציב).

לצערי הדרישות שלך הן מוגזמות ביחס לתקציב שאתה מציב.

-אם אני לא טועה, רוב התוכנות שאתה משתמש בהן תומכות במרובעי-ליבה (איני בטוח, אני מציע לך לבדוק ליתר ביטחון), לכן מציגים שיפור בביצועים אם לוקחים אחד כזה. מרובע ליבה מינימלי כמו Q6600 עולה בסביבות ה900-1000 שקלים, זה כבר 2/3 מהתקציב.

-בתקציב הנ"ל לא ניתן לשים כרטיס קול חיצוני איכותי מהפנימי, שכן אחד כזה עולה כמה מאות שקלים.

-מה זאת אומרת "כל סוגי קישוריות?", חיבורי USB יש בכל מחשב כיום...

-לא ניתן להכניס בתקציב יותר מכרטיס מסך מובנה בלוח האם.

-כעיקרון במחירים הללו רשתות כמו אייבורי/KSP מוכרות מחשבים שיכולים להתאים לחלק מדרישותיך, אך לצערי הם כוללים חלקים ג'נריים כמו מארז/ספק וכדומה.

פורסם
  • מחבר

הן לא צורכות קוואד-קור. עד כה עבדתי איתן בקור-דואו והן זרמו בחופשיות. קור דואו יספיק.

לגבי הקישוריות, הכוונה לwifi, bluetooth, infra-red.

ולגבי הכרטיס מסך, כן, אני חושב שאני מוכן לאפשרות שזה יהיה כרטיס מסך מובנה.

האם אחרי ההבהרות האלו, הדרישות עדיין מוגזמות ביחס למחיר?

פורסם

אם אתה אומר שCORE2DOU מספק אותך אז סבבה רק בועה אחת קטנה צריך לפוצץ...לא יהיה פה כרטיס קול איכותי...קרטיס קול איכותי עולה סכומים חמודים אז בואו נגיד משולב סטנדרטי יספק אותך?! אם לא אז תשקיע 400-1000+ למשהו חמוד עד גובל עם מקצועי אבל אל תצפה ליותר מידי במחיר שהבאתה...אפשר להביא במחיר הזה -

http://skypc.co.il/pl_product~sky106~88~0.htm

ויש פה את האפשרות להוריד את הכרטיס מסך ולהוסיף עוד זיכרון ל4 GB אבל בכל מקרה אפשר להציע דברים זולים יותר כגון -

http://skypc.co.il/pl_product~sky102~88~0.htm

פורסם
  • מחבר

האמת שהמפרטים שהצעת לא רעים בכלל

אפשר אולי אפילו לוותר על הכרטיס מסך הזה למשהו פחות טוב או אפילו משהו מובנה בלוח אם, ואת ההפרש הזה להשקיע בכרטיס קול איכותי, לא? או שזה סכומים שוליים מדי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים