פורסם 2009 במרץ 1416 שנים יש לי 2 מסכי מחשב, כאשר אחד מהם CRT ואחד מהם Samsung Syncmaster 932B.בכרטיס מסך יש לי 2 חיבורי DVI, שאליהם מחוברים 2 המסכים. עכשיו, מהסמסונג יש לי עוד חיבור DVI, חיברתי אותו לטלוויזיה, וזה לא עובד. אם זה לא תופס אז בשביל מה שמו שם עוד חיבור?איך אני מחבר 2 מסכים וטלוויזיה, כולם עם חיבור DVI, בו זמנית?
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מחבר GFORCE 8800GTSכרגע הטלוויזיה מחוברת עם כבל צהוב, לדעתי קוראים לזה Component.האיכות זוועתית עם הכבל הזה, וכבל DVI נותן לי אפשרות לנצל את ה HD שיש לי בטלוויזיה.
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים צהוב זה RCA ודיי מובן שהאיכות לא תהיה בשמיים איתו.בכרטיס מסך שלך אמורה להיות יציאה לcomponent אמיתי מעבר לשתי יציאות DVI.
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מחבר יש יציאת S-Video, אבל אין לי מקום לחבר S-Video בטלוויזיה, הוא כבר תפוס (מחובר לממיר).מה ההיגיון אבל מאחורי זה שיש 2 חיבורים בסמסונג?
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים זה לא ממש s-video למרות שזה מאוד דומה אלא סוג של breakout cable כמו בתמונה.
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מחבר כן אבל מהיציאה הזאת חיברתי כבל צהוב..בכל אופן, אין מצב לחבר DVI גם לטלוויזיה עם עוד 2 מסכים בו זמנית?
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים אם יש לך מפצל אז כן.נכון,אבל המפצל מתחבר לכרטיס-המסך ולא לסמסונג שלך.במקום יציאת ה DVI שאליה מחובר הסמסונג,יהיו לך בכרטיס שתי יציאות:אחת תתחבר לסמסונג,והשניה לטלויזיה.יציאת ה DVI השניה בכרטיס,תהיה ללא מפצל ותתחבר למסך השני שלך (ותוכל להציג תוכן שונה מזה שיוצג בסמסונג/טלויזיה).כניסת ה DVI השניה שיש לך בסמסונג,לא קשורה בכלל לעניין.היא תועיל לך אם תרצה לחבר מחשב נוסף לאותו מסך.
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים עולה גרושים:http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DE%u05E4%u05E6%u05DC%20dvi%20
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.