עבור לתוכן

3rd Gen Ipod Shuffle

Featured Replies

פורסם

יצא דור חדש של אייפוד שאפל לעולם, ההשקה לא צפויה, מעט לא קשורה לחיים ולא הייתה ידועה אבל סה"כ אפל השיקו מכשיר חמוד ביותר שעל פיו מציין שם- "הנגן MP3 הקטן ביותר והראשון שמדבר אליך".

אפל מייחדים את הנגן כנגן הראשון מסוגו שיודע לדבר אל המאזין וגם כן שהוא יותר קטן מקודמו.

השאפל השלישי בסדרה-

shuffle.jpg

מעט פרטים עליו באתר אפל-

http://www.apple.com/ipodshuffle/

סרטון הדרכה של השאפל מטעם אפל-

http://www.youtube.com/watch?v=c63_ZEH6IMo

אז מה אתם אומרים עליו, אפל שוב פעם המציאה את הגלגל מחדש עם האוזניות המיוחדות כמו עם האייפון והטאץ' סקרין או שבעצם זה כישלון חרוץ בגלל חוסר הכפתורים והאוזניות הבעייתיות? ::)

פורסם

צריך מתאם כדי להשתמש באוזניות שהן לא של אפל.

פורסם

אפל לא המציאה את עצמה מחדש, היא רק המציאה עוד שרכים כדי שהצרכן יהיה כבול אליה רק יותר ויותר... ITUNES? הצחקתם אותה, עכשיו זה כבר אוזניות בלעדיות וכדומה...

דיווחים ברשת גם מדברים על קלפס קטן ולא נוח ואיכות סאונד בינונית, לא להיט...

פורסם

איכות סאונד כמו של הIPOD האחרים לפחות, לא?

פורסם

נו, ואתה חושב שאיכות הסאונד של שאר האייפודים היא טובה?...

פורסם

בסופו של דבר כשהקונים יחליטו לפקוח תעיניים ולראות שאנשים מכריחים אותם לקנות רק דברים שקשורים ל APPLE בכל הקשור לאייפון / פוד ונגנים שלהם אולי המכירות ירדו קצת ואנשים יפסיקו לקנות גם...

אין כמו נגן של IRIVER גם אם אני עושה ג'וגינג והוא גדול לי מדי, יש קליפס שיתפס לך בצד (כמובן לדגמים של הספורט או מתאמים)

ואף אחד לא מכריח אותך לקנות אוזניות מחורבנות שרק של APPLE.

פורסם

צריך מתאם כדי להשתמש באוזניות שהן לא של אפל.

אי אפשר להשתמש באוזניות אחרות, כי השלט הוא חלק מהאוזניות.

חוץ מזה, השלט הזה מזכיר לי את זה:

030923.png

030924.png

פורסם

נו, ואתה חושב שאיכות הסאונד של שאר האייפודים היא טובה?...

היא לא הכי טובה שיש אבל זה בהחלט סביר ולאנשים ממוצעים זה מספיק...

לא כולם צריכים I7 זה רק הקהילה שלנו :)

מישהו שרוצה לשמוע מוזיקה בזמן שהוא רץ זה נראה לי ממש נוח והאיכות בהחלט מספיקה לרובם...

גם אני לא אוהב כל כך את הסאונד של אפל שלא תחשבו שאני איזה חסיד אפל או משהו כזה אבל לאנשים לא מבינים ואין מה לעשות שיש הרבה כאלה זה טוב מאוד...

פורסם

אי אפשר להשתמש באוזניות אחרות' date=' כי השלט הוא חלק מהאוזניות.

[/quote']

אני יודע, זה הדבר הראשון שחשבתי עליו כשראיתי את הנגן, ובכל מקרה כבר יצאו מתאמים שיש עליהם את כפתורי השליטה.

פורסם

בהחלט עלוב.

אין לי שום דבר נגד נגנים קטנים ופשוטים אבל אם מפשטים את זה יותר מדי זה ניהיה מסובך (כמו שהבחור מעליי הראה בתמונה)

בנוסף לזה אני רוצה לראות אתכם מעבירים פלייליסט בזמן ריצה או התעמלות מבלי להרוס לכם את כל הקצב.

פורסם
  • מחבר

נתחיל בזה שזה באמת מתחיל להיות טיפה בדיחה משעשעת של כל הסיפור עם הנגן, כל העסק עם השמיעת שיר והעברתו נראת לי מאוד בעייתית קצת והכל..

הקטע שאתה זקוק למתאמים וכבלים וכאלה גם כן נראה לי מאוד מסריח שבסופו של דבר כל הנגן עם המתאמים יוצא יותר גדול מהשאפל הקודם/ סנסה קליפ.

אף אחד לא אמר ש- I7 זה ה-נגן וגם שהוא כזה "גדול", פעם אחרונה שבדקתי מי שבעל אייפוד נחשב כאופנתי ומגניב ובעל ממון ככה שהמצב טיפה הפוך וגם ה-I7 נמכר במחירים משעשעים למדי היום, למעשה חלה עליה בארת בנגנים של COWON ממה שאני רואה ביומיום שלי.

למעשה, היה טיפה ברור שאפל יוסיפו "פיצ'ר" חדש לשאפל שלהם כי מן הסתם הם יעלו ת'נגפח והעיצוב ו-4 ג'יגה בלי מסך? מה פתאום! נשבור ת'מודה ונשים מוטו של- "נגן מדבר"... אני לא אנטוש כל כך מהר את המסך שלי ואת הפלייליסטים שלי לטובת השאפל למרות שלא הייתי מתנגד לנסות את זה ואיך זה עובד.. ::)

פורסם

אחלה של פיצר

חדשני ומתאים לסגנון של APPLE

מקצועני? ממש לא

חובבני? כן

בשבילי? בחינם כן

פורסם

רוב האנשים אוהבים את האוזניות שבאים עם האיפוד וגם אני, אם אתה רוצה אוזניות אחרות אז ברור שלא כדי.

אבל יש המון אנשים שזה מה שהם צריכים, וזה נגן זול,קטן ויפה שעושה את העבודה.

פורסם

רוב האנשים אוהבים את האוזניות שבאים עם האיפוד וגם אני, אם אתה רוצה אוזניות אחרות אז ברור שלא כדי.

אבל יש המון אנשים שזה מה שהם צריכים, וזה נגן זול,קטן ויפה שעושה את העבודה.

:s05:

פורסם

79$ לנגן 4GB איכותי זה זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים