עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של כ1000 EURO

Featured Replies

פורסם

לפי התקציב שלי הבנתם שאני מתכוון לקנות מחשב מחו"ל אני מעוניין במחשב למשחקים משהו כמו הTOSHIBA QUOSIMO ( טעיתי כנראה באיות )

חשוב שתהיה אחריות בין לאומית...וזהו כעקרון אם אתם צריכים עוד פרמטרים כאלה או אחרים אשמח לספק אותם.

פורסם

איפה אתה קונה? למיטב ידיעתי ברוב מדינות אירופה המחירים לא נמוכים משמעותית מבארץ. לטושיבה יש מדיניות אחריות כלשהי בארץ, זה משתנה לפי דגם ותצטרך לברר מולם ישירות.

פורסם
  • מחבר

אני קונה מגרמניה...ואני רק רוצה לדעת מה המחשב שמביא תמורה הכי גבוהה ל1000 יורו בכל מה שנוגע למשחקים...

פורסם

טוב, אני לא מתמצאת במחירים וכדאיות בגרמניה לצערי. מבדיקה קצרה אונליין נראה שהמחירים לא זולים מהארץ ו-1000 אירו לא יתנו לך מפלצת משחקים. לדעתי תקבל בערך אותו הדבר בארץ רק עם אחריות יותר מובטחת ומקלדת שכבר כוללת עברית.

יש מספר מחשבים עם כרטיסי מסך ברמה של ה-9600m GT שיעלו בסביבות 1000 אירו לדעתי. הדגמים של HP עם מפרט מהסוג הזה (כמו Dv5) נראים קצת יותר זולים מבארץ, אחריות לא בטוח שתקבל. אני לא יודעת מהי מדיניות HP עם מחשבים שנקנים באירופה. ה-XPS 16 אולי יכנס בתקציב. אחריות - כנ"ל. מחשבי גיימינג רציניים יותר מהסוג שציינת יקרים מידי בשבילך להתרשמותי.

אני הייתי קונה בארץ, אלא אם כן תמצא איזה דיל יוצא דופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים