פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מחבר יהיו עדכונים אני כבר יומיים עם מחשב מפורק מוכן לצביעה אבל עם הרוחות שיש ואני עוד גר ליד הים בכלל ומה עם העדכונים שלך?בקשר לנוזל איפה אני יכול לכנות אותו אני חייב כזה
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים אתה יכול לקנות את התרכיז באתרים בחו"ל.. כמו שאני עשיתי.. זה לא עולה יקר, ועושה את העבודה..גם צבע, גם הגנה מפני קורוזיה למערכת.. שווה להשקיע.במקרה הגרוע, אפשר להשתמש בנוזל רדיאטורים ירוק.. (או צהוב של פרסטון, או אדום של פולקסווגן - G12)
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים עבודה יפה עד עכשיו.. מחכה בקוצר רוח לעדכונים מאסיביים יותר.בקשר לנוזל הכתום, ניתן לקנות "תרכיז" שכזה ולדלל אותו בג'ריקן של מים מזוקקים..רגע, לא מערבבים את ה"תרכיז" (זה שבא במזרקים) עם נוזל הקירור הייעודי?בברכה,דני ליסיאנסקי.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים יפה מאד עבודה יפה סה"כ .. ד"א, הקירור לHDD זה חרא רציניאחרי שבוע התחיל לעשות רעש ממש חזק .. ישלי בול כזה
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר איזה תותח אתה אחי יצא יפה לאללה תודה גבר יותם הקירור הזה סבבה הוא הוריד לי 10 מעלות ואני כולה פרקתי את המאווררים ושמתי גומי אין רעש בכלל ועכשיו לעדכון אז ככה המארז נצבע הראד נצבע והפאנל האחורי של הלוח הקירור מים הורכב אבל אחרי בדיקה של שלושה ימים הרכבתי והיתה נזילה נשרף לי הכרטיס מסך אז הייתי צריך לחקות שיחליפו לי אותו היום המערכת עובדת עם בלוק אחר אין נזילה זה עובד כבר כמה שבועות פשוט לא עדכנתי הטמפ' טובות 22 מנוחה 35 מאמץ (שלב הבא OC) זהו עכשיו תמונות אפשר לראות שעשיתי גם משטח פרספקס עם גלגלים (נוח להזיז ולנקות) אני עשיתי את החור שאבירם ואלי עשו לפני הרבה זמן לפני הצביעה צילמתי דרך הדלת הנה תמונה לאבירם לדעתי תצבע גם את הפאנל שלך זה שנייה וזה מוסיף החלון כמעט גמור נשאר לשייף קצת ולצבוע תיקונים שרטתי קצת זהו הפרוייקט הזה עומד להיגמר אבל אני חושב כבר על לופ נוסף ואני עובד על מארז פרספקס שאני יפרסם כשהיה זמן
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים איך נשרף הכרטיס מסך? קצר מהמים? בכ"מ עבודה יפה, למעלה ראיתי ששמת 2 מאווררים, תזכיר לי-עשית חור נוסף למעלה או מה?אגב, יכול להיות שאני הולך לעשות מודינג, החלטתי להתעלל באחד המחשבים הישנים בבית (:אבל רציתי לשאול, במה אתה מכסה את החלון על הדלת? כרגע יש לך חור אבל מה אתה הולך לשים כדי לסגור את החור?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים זה לא על הצביעה הפנאל שלי מאד מושקע אני אאוהב אותו ככה מה גם שכבר הרכבתי והוא ממילה לא ניראה פעם הבאה חח
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים עבודה יפה סה"כ עד עכשיו.. רק תסיים את הפינישים הקטנים והכל יהיה מושלם (ואני מתכוון לדלת, או לסידור הפנימי של הכבלים) כמו כן, מה חשבו לעצמם יצרי הלוח שלך שתקעו את מחבר הATX באמצע הלוח!? יש טמפרטורות?
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר אין אני אוהב את אסוס אבל המיקום הזה באמת הכי גרוע שיש אני מחפש 24 פין מאריך אני לא מוצא כשאני ישיג אני יסדר חוטים למרות שגם עכשיו זה די נקיהטמפ' הן 22 מנוחה מאמץ עם OCCT 35לגבי הדלת היום עשיתי לה פינישים נשאר לשים פרספקס ולעשות תאורה יפה אחרי זה לנוח קצת לסיים לימודים ואז לעבוד קראת הלופ הבא
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר אם הייתי יכול להזמין מחו"ל הייתי קונה אני מחפש בהארץ אני לא יכול להזמין מחו"ל אין לי כרטיס אשראי אתה רוצה להזמין לי אני ישלם לך ?חחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.