פורסם 2009 במרץ 1516 שנים איפה ראית 100 לדים במחיר כזה? אני מחפש בנרות ב eBay ופשוט לא מוצא משהו נורמלי. תודה בהצלחה בפרויקט, גם אני מתכנן אחד כזה ל CM 690 שיגיע.
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר היום התעסקתי עם ההתקנה של הראדיאטור הוא לא התאים כמו שחשבתי בחורים שבאו עם המארז כי כשמרכיבים לו מאורר אז הוא נתקע בקליפסים של הזכרונות אז קדחתי שני חורים כדי להזיז אותו הצידה ובסוף יצא מצויין רק יש סנטימטר אחד חסום אולי אני יחתוך אותו עם דרמל השתמשתי בשני חורים מהמשושים של הגריל ושניים קדחתי הרווח יצא ממש קטן יותר טוב אי אפשר עוד תמונה אי אפשר לעשות יותר רווח בגלל הכלוב של הכוננים הדבר האחרון שעשיתי זה בקר מהירות ל120 מ"מ שיושב על הראד הוא מגיע ל 2800RPM אז שאני משחק אני יכול להעלות אין לי בעיה של רעש כשאני משחק עם אוזניות הפנצטיומטר מתחבר לקופסא הזו וגם המאוורר וממנה יוצא כבל 3 פינים ללוח זהו להיום אולי מחר נמשיך את החיתוך של החלון נשאר לי רק את החלון השלישי הקטן ולשייף שיהיה ישר שבת שלום
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר פששש כמה תגובות חחחח היום צבעתי את כל הפלסטיקים הכחולים שבאו עם המארז לשחור אז קצת תמונות אחרי צבע סה"כ יצא יפה ככה שהמארז יהיה שחור (או לבן עוד לא החלטתי) הוא לא יראה צעצוע זהו להיום יאללה תגובות
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים יצא נחמד.אבל יש עוד כחול, זה לא שחור לגמרי.תנסה לעשות עוד פעם צביעה, כדי שהכל יהיה שחור.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר יצא נחמד.אבל יש עוד כחול, זה לא שחור לגמרי.תנסה לעשות עוד פעם צביעה, כדי שהכל יהיה שחור.רואים אותו בגלל הפלאש אני רק בתמונה שמתי לב כשאני יצבע את כל המארז אני יצבע אותם שוב
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים יפה יפה. אני הכי מחכה לראות את החלון שתעשה. הלוואי עליי לעשות מודינג למארז שלי, יש לי CM690 גם. אבל לעומתך אין לי אומץ אפילו לשרוט את המארז
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר זה ממש לא סיפור אני ביום שקניתי אותו התחלתי לחתוך חחחהיום חתכתי את כל הגרילים ופרקתי את המחשב המארז מפורק עכשיו ומוכן לצביעה מחר נלך לקנות צבע ונסיים עם זה מה אתם אומרים על שחור וכתום? אם מישו יודע איפה אפשר להשיג נוזל קירור כתום אני אשמח
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים הלוואי עלי גם קירור מים חחח יש לי את הכסף, הבעיה שלפי מה שהבנתי צריך לתחזק את העסק הזה באופן קבוע, ואין לי הרבה זמן פנוי לנתק את המחשב ולתחזק אותו כל כמה זמן. ואני גם לא יודע להרכיב או לתחזק... בכ"מ אני מבין שזה לא סיפור כי בקלות אפשר לקנות מארז זול ב200 ש"ח וללמוד עליו איך לחתוך איך לעצב וכו'. רק צריך את הזמן (: אני מתכנן לקחת מתישהו את העכבר הישן שלי שהתקלקל לו הכפתור אז הוא לא ממש שימושי, וללמוד עליו מודינג לעכבר! יש לך הצעות או מדריכים בשבילי?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר הפורום מלא מדריכיםאני רואה שאתה רוצה להכנס לעניין ומפחד אז יש לי רעיון בשבילך תפנה אלי בפרטי (היומן הזה זה לא דיון פרטי חחח)
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים בר לא תהייה עבודת בונדו וכאלה ?יכול להיות פנטסטי חור יפה מקדימההוא יראה שונה בהרבה מהפנאל הקיים....
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר לא הבונדו לא מתאים לפרוייקט הזה אולי אחרי שאני יסיים עם זה אני יחזור למארז הישן הלמעלה שלו כמעט גמור רק לשייף קצת והפאנל הקדמי נעשה משו יפה אבל קודם נגמור את המארז הזה
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים חח אתה פחות או יותר עושה את המוד שאני רוצה לעשות רק, שאני צובע את המארז שלי מבפנים ומבחוץ כולו שחור, מחליף למארררים עם לדים ירוקים/עושה מוד להחלפת לדים לירוק, מצייר להבות ירוקות מטאליות בסגנון הזה: והפרונט יהיה כולו ירוק מטאלי כזה,
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מחבר חשבתי אולי לעשות להבות כאלה בצד השני בכתום אבל זה נראה לי חרוש כבר כל הלהבות האלה זה שנות ה 2000 חחחחח בכל מקרה אני אשמח לראות עוד יומן פרוייקט יאללה נציף את הפורום הזה ;D
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים עבודה יפה עד עכשיו.. מחכה בקוצר רוח לעדכונים מאסיביים יותר.בקשר לנוזל הכתום, ניתן לקנות "תרכיז" שכזה ולדלל אותו בג'ריקן של מים מזוקקים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.