פורסם 2009 במרץ 1116 שנים החיבורי USB הקידמיים שלי שבורים מבפנים ולכן אי אפשר להשתמש בהם.איך אני מחליף את החיבורים האלה?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים אתה פותח את שתי דלתות המארז ובתוך המארז בצדדים יש ברגים של הפנל הקדמי של המארז.בזהירות שהפנסים והכל לא יצא אתה מושך אותו לצד מוציא את הישן ומרכיב חדש אם תצטרך עזרה בחיבור הפינים תגיד את הצבעים ואני יעזור.חיבורי USB כאלה ניתן להשיג כנראה בחנויות מחשבים אבל הכי טוב ממארזים שזורקים..
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר אני יודע מה לפרק ואיך לפרק.. זאת לא הבעיה.הבעיה זה איך אני מחליף אותם ואיפה אני מוצא כאלה חיבורים?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר אני אחפש נראה אם אני אמצא.בו נגיד ויש לי כאלה חיבור, אבל יש סיכוי טוב שהם USB1.1 זה משנה?או שאם אני מחבר אותם לבקר של USB2 הם יהיו USB2?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים גם אני בבעיה דומה...לא הצלחתי למצוא פאנל קדמי נורמלי שמתאים לי. באיביי מצאתי רק של דל, והם מסודרים אחרת, ככה שהם לא מתאימים לי...אני צריך פאנל שנראה כמו בתמונה שצירפתי, אם מישהו ימצא משהו כזה שישלח לי הודעה, תודה... [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים יש לי בבית פאנל כמו שאמרת אבל בלי החיבור לרשת ובלי היציאות אוזניות וכניסת מיקרופון אבל יש מקום בלוח כדי להלחים אבל אז תצטרך להוסיף חוטים כי חתחתי אותם בקיצור יש לי רק USB כזה אבל בסוף הכבל פתוח ולא עם פינים(סורי על הביאוס)ולא USB 1 לא יעבוד כמו USB 2 כמו שUSB 3 לא יעבוד טוב על USB 2 כי צריך חיבורים אחרים אבל בגוגל תוכל למצוא תרשים למעגל מUSB 1 לUSB 2 אבל לא פשוט לקנות מפצל USB פשוט ב20 שקל?ואם כבר להוציא איפה שצריך ולהלחים על לוח PBC?זה מה שאני עשיתי אבל הוספתי גם אינפרא אדום ובלוטוס(במחשב הישן)ובמחשב החדש נשאר רק הבלוטוס!
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים פותח התראד , אין דבר כזה כבל שיקבע את מהירות הUSB.אם הלוח שלך תומך ב2.0 אז שתחבר כבל USB הוא יהיה 2.0 תלך לנות מחשבים ותחפש שני כניסות USB וכניסת מיקרופון ואוזניות ממארז ישן..אני כמעט בטוח שישי וימכרו לך את זה בכמה עשרות שקלים לכל היותר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.