עבור לתוכן

קניתי Toshiba A300 1ND דרך אתר P1000 ספק "מפעיל-טק"

Featured Replies

פורסם

שילמתי 5600 ש"ח (מחיר התחלתי 4999) לפני פחות מחודש, עכשיו הוא מוצא למכירה במחיר התחלתי של 3144 ש"ח.

כמו כן זמן הסוללה הוא רק שעה וחצי. באתר כתוב: "זמן סוללה - אין נתונים".

למישהו יש דעה בנושא? :'(

פורסם

עם איזה מפרט קנית אותו, כי יש כל מיני מפרטים פנימיים שלו.

תבדוק גם במכירה החדשה מה המפרט שם.

פורסם
  • מחבר

דנדן, תודה על תגובתך. בדקתי בשלישית, המפרט זהה לחלוטין לזה שאני קניתי.

פורסם

בתור אחד שמתלבט הרבה...הטושיבה הזה,אתה מרוצה ממנו?

אני בדיוק חושב לקנות אותו גם בP1000 איך השרות שלהם?ממליץ???

תודה מראש

איתי

פורסם
  • מחבר

לא!!!

קודם כל הסוללה העלובה.

בנוסף, ראיתי שאתה עובד עם פוטושופ, כאשר ניסיתי להתחבר ל"אדובי ברידג'" עלתה לי הודעה שלמחשב אין את הרכיבים המתאימים לכך.

פורסם

ווואי זה בעייתי,מעצב גרפי דווקא המליץ לי על הטושיבה.

אתה אומר שלא אז אני כבר לא יודע מה לקנות.

פורסם

שעה וחצי זה אכן נמוך ממה שצפוי בסוללה סטנדרטית על מחשב כזה. זה שעה וחצי של מה? גלישה? עיבוד תמלילים? צפייה בסרטים? ועל איזו בהירות מסך אתה עובד?

פורסם
  • מחבר

איתי - אני מעצב גרפי. אני מאמין שהמליצו לך על דגם מסידרת Qosmi אשר מחוץ לטווח המחירים של שנינו.

טגולין - שעה וחצי של גלישה עם חיבור אינטרנט איטי, ועבודה עם תוכנות פלאש, אילוסטרייטור ופוטושופ. איזו בהירות מסך?... אני לא יודע...

פורסם

קופיקו תביט על זה.

ציטוט מעצב גרפי

ולענייננו חברה שלי קיבלה השבוע נייד של טושיבה A300 1LT מסך 15 3 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח של 320 כרטיס מסך של ATI מסך לד וכו'....

ישר ראיתי את האופציה לעבוד מחוץ לבית התקנתי לו את כול התוכנות והופונטים ואינטרנט נייד ואני מוכרח לציין שהמחשב עושה את העבודה בצורה

מעולה יש לי מחשב על בבית שאני דואג לשדרג כול חצי שנה לטופ ואני אומר לך שהטושיבה נותנת לי לעבוד כמו שאני רגיל בבית

אני לא מבין גדול בניידים אבל זה מהניסיון שלי עם המחשב הנ"ל.

בהצלחה

טל.

פורסם
  • מחבר

איתי, אני מסכים עם הנאמר ע"י טל. יחד עם זאת, זמן סוללה והתחברות לאדובי ברידג' אינם מוזכרים בדבריו.

פורסם

המלצת לי לא לקנות אותו,תחליט אחי.

סוללה זה לא כזה משמעותי,מה עם האדובי?אני לא משתמש בזה.

פורסם
  • מחבר

אני מביע דיעה, ההחלטה היא שלך.

פורסם

עדיין נשמע קצת נמוך אבל תנסה לשחק עם בהירות המסך ולראות כמה אתה מקבל. פוטושופ זה עבודה די כבדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים