עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות, בסביבות ה200-250 שקל.

Featured Replies

פורסם

בסך הכל אני צריך רק שינגן מוזיקה, שהסאונד יהיה איכותי ושתהיה סוללה נטענת. תמונות ווידאו ממש לא חשובים.

נפח של לפחות 15GB, כמה שיותר - יותר טוב.

מהאוזניות אני צריך שיהיו איכותיות כמובן, ושאדם שמשתמש בהם לא יראה כמו חייזר.

ניתן לחרוג מהתקציב אם יהיה שיפור משמעותי באיכות.

בנוסף, אם אפשר אז עדיף שהמוצרים יהיו מבאג כי אין לי כ"כ זמן לסוע למקום אחר בשביל הקנייה. אני יודע שבבאג בקושי יש מבחר של אוזניות, אז אפשר יהיה לוותר על הקנייה שם אם ממש לא כדאי לקנות שם אוזניות.

ראיתי שממליצים פה הרבה על הcowon I7 וגם לי הוא נראה מתאים לגמרי, אבל רציתי לראות קודם אילו מוצרים מתחרים יש לו שמתאימים למה שאני צריך.

וגם רציתי לקרוא חוות דעת של מישהו שמשתמש בנגן הזה אם יש כאן מישהו כזה. יותר מעניינים אותי החסרונות מהיתרונות.

תודה מראש :)

פורסם

אני משתמש ב-i7. אין לי נסיון עם נגנים אחרים, אבל אני ממש אוהב אותו.

איכות סאונד מעולה, נוח (לדעתי), קטן ופשוט.

החסרונות - אין אפשרות להוספת זיכרון. בנוסף, יש אנשים שלא נוח להם עם מקשי המגע (לי אישית זה ממש נוח, התרגלתי תוך 2 דקות).

בקשר לאוזניות, אין לי מושג. גם לי לא יזיקו אוזניות יותר טובות...

פורסם

גם אני משתמש ב I7. מאוד מרוצה ממנו.

לא תמצא משהו יותר טוב במחיר שלו.

אוזניות - JBL Reference 220 או CX300 של סנהייזר, או EP630 של קריאייטיב.

לי יש את ה JBL, אין לי נסיון עם האחרות ואני מרוצה מהם מאוד.

פורסם

נגן - מצטרף להמלצה על הI7, לי יש D2 אבל אם אין לך צורך בוידיאו או מסך מגע אז חבל על הכסף.

אוזניות - בעיקרון סנהייזר CX300 או קריאייטיב EP630, אם אתה מתעקש על באג אז AKG K321.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף את הi7 ובנתיים אני מרוצה, רק מעצבן שכשמגבירים את הווליום דרך הנגן אז בסביבות 75% הסאונד מתחיל להתחרבן לגמרי.

בכל זאת, חוץ מזה אין לי בעיות אחרות עם הנגן, תודה על ההמלצה :)

לגבי האוזניות - יש לי ניסיון דיי רע עם כל אוזניית in ear שאי פעם השתמשתי בה... הסאונד תמיד ממוצע- והבאס, הצלילים נמוכים והצלילים גבוהים בכלל נשמעים נורא. האוזניות שהמלצתם עליהם באמת שוות משהו, מניסיון?

יאר - יש לך אולי ניסיון עם אוזניות אחרות שאתה יכול להשוות לעומת הJBL?

פורסם

תשמע, ביחס לפשוטות שמקבלים עם הנגן יש הבדל גדול יחסית לטובת ה JBL.

גם לפי דעתי השיטה של ה in-ear הרבה יותר נוחה.

יש לי חבר שיש לו את ה EP630 ואת ה JBL, והוא אומר שמבחינת האיכות הם אותו דבר לפי דעתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים