פורסם 2009 במרץ 916 שנים ראיתי כבר בכמה מודים שהדביקו מין שפיץ כזה באמצע של המאורר.נראה לי אחד היפים, אין לי מושג אם הוא גם תורם במשהו (מעבר לזה שמפחיד אותי שהוא יפגע בפיזור משקל ויפריע לפעולה של המאורר).בכל אופן, למאורר 120ממ אם מישהו מכיר משהו כזה...תודה (:
פורסם 2009 במרץ 916 שנים אני לא ראיתי חרוטים כאלו למכירה.לפי מה שאני יודע הם מוציאים את זה מן רמקולים ישנים.
פורסם 2009 במרץ 916 שנים מחבר גאוני, לא חשבתי שזה משם אבל איך מוציאים דבר כזה מרמקול? צריך לגזור את זה
פורסם 2009 במרץ 916 שנים אם אני לא טועה החרוטים האלה הם איזה חלק בפרופלו של טיסן בדוק את העניין עריכה :http://www.rczoneshop.co.il/catalog/index/cPath/349_352.html
פורסם 2009 במרץ 916 שנים תודה רבה ווטוס זה אכן ספינר של טיסן שעובר מילוי עם בונדו או עם איזה חומר חומר מילוי אחר שאתה תרצה העיקר שיתפס לספינר עצמו בשביל לכסות את החירוץ של הכנפיים ואחרי זה ליטוש וצביעה ! בהצלחה !
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים הוא לא חייב לשבת על המאורר , הוא יכול לשבת על הרשת שלפני המאוררואם הוא ממורכז בדיוק 100 אחוז (מה שבכל מקרה אתה חייב לעשות כי אם לא המאורר ירעד ) אני לא מאמין שהוא יכביד בצורה משמעותית על המאוררבכל מקרה לא משהו שיפגע בביצועים , רק תמרכז אותו טוב .בהצלחה.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים זה לא אמור להרוס אם כבר להיפך. אבל.... חובה למקם אותו במרכז בדיוק, אחרת יהרוס.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים זה לא אמור להרוס אם כבר להיפך. אבל.... חובה למקם אותו במרכז בדיוק, אחרת יהרוס. מה שנכון נכון אתה תהיה חיב להוציא קצת תנשמה עלמנת למרכזו ! ;D זה קצת מעייף אבל אפשרי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.