עבור לתוכן

כמה שא' בנוגע ללוח אם של אסוס

Featured Replies

פורסם

הלוח הוא Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0)

1 האם יש ללוח אם כרטיס רשת או שאני צריך לשים

2 איך הכרטיס קול שלו כי אני יודע שיש שני סוגים אחד הוא AC97 ועוד אחד ששמעתי שהוא ממש טוב.

3 האם אפשר לחבר לו את המעבדים החדשים של AMD (בנתיים אני מתכוון לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU)))

4 איך הלוח אם הזה נחשב?

פורסם

הלוח הוא Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0)

2 איך הכרטיס קול שלו כי אני יודע שיש שני סוגים אחד הוא AC97 ועוד אחד ששמעתי שהוא ממש טוב.

3 האם אפשר לחבר לו את המעבדים החדשים של AMD (בנתיים אני מתכוון לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU)))

4 איך הלוח אם הזה נחשב?

1.יש לו שניים

2.כרטיס בסדר גמור כל עוד אתה לא מת על סאונד הוא יותר מיספיק

3.למה אתה מתכוון חדשים?

4.לוח מצויין אבל יקר יותר מהמתחרים

פורסם

הכרטיס קול שלו מצויין, ברמה של אודג'י.

אחד מלוחות ה NF2 הטובים יותר, אבל גם היקרים יותר, יש לאפוקס ואביט לוחות שנותנים אותו הדבר בפחות כסף.

פורסם

עזוב את הAsus. ולך על הAbit nf7-s

לוח אם מעולה. יש לו את ה

SoundStorm Technology

Real-time Dolby Digital 5.1 audio encoding delivering up to 256 simultaneous audio streams

מעולה לOC. יציב מאוד.

שכח מהAsus ולך עליו

זה הלוח

פורסם

עזוב את הAsus. ולך על הAbit nf7-s

לוח אם מעולה. יש לו את ה

SoundStorm Technology

Real-time Dolby Digital 5.1 audio encoding delivering up to 256 simultaneous audio streams

מעולה לOC. יציב מאוד.

שכח מהAsus ולך עליו

זה הלוח

גם ל Asus A7N8X Deluxe יש.

עד כמה שאני זוכר ללוח של Abit יש "כרטיס" רשת אחד בלבד.

פורסם

מה זה

SoundStorm Technology

??

פורסם

זה כרטיס קול OB איכותי מאוד!

בקשר ללוח קח את ה nf7-sl

פורסם

ההבדלים בין באסוס לאביט הם כ60 ש"ח בלבד לא?

זה לא נראה לי משהו רציני,אני הייתי מדעיף את האסוס גם אם אני משלם עוד 60 שקל סתם.

פורסם

אסוס- 901

אביט- 660

גם האביט יותר טוב לOC.

פורסם

ההבדלים בין באסוס לאביט הם כ60 ש"ח בלבד לא?

זה לא נראה לי משהו רציני,אני הייתי מדעיף את האסוס גם אם אני משלם עוד 60 שקל סתם.

דבר כזה נובע מבורות (אל תעלב) של אנשים שחושבים שאם הלוח שלהם זה אסוס אז זה הכי טוב בעולם ומוכנים לשלם מחיר הרבה יותר גבוה

וזה גם לא 60...יותר קרוב ל300

פורסם

4 איך הלוח אם הזה נחשב?

בגלל שכל השאלות נענו.

בתור בעליו של לוח מדגם זה אני יכול לענות לך על סעיף 3 בצורה שונה מעט.

הקדמה קצרה: הלוח נחשב למצויין.

אבל זה לא מה שמשנה הלוח אולי מציג ביצועים נהדרים בדיפלוט אבל עדיין קיימים לו לא מעט בעיות שבגללן הוא צריך לעמוד ביחד עם האביט ולא מעליו כמו התמחור.

אני הייתי הולך על האביט וזה גם היתה הכוונה שלי עד שהאסוס הוצא לי במחיר זנות..

פורסם
  • מחבר

קודם כל האסוס לא עולה 900 שקל אלא 820 שקל ודבר שני זה שאני אוכל להביא אותו ב-700 שקל בערך אז מה אתם אומרים עכשיו?

פורסם

אם אתה אומר 700 אז זה הבדל של 40 ש"ח...

מתוכנן OC?

אתה זקוק לשני כרטיס רשת ?

פורסם
  • מחבר

לא מתוכנן שום OC

אתה זקוק לשני כרטיס רשת ?

לא בודקים את השיניים לסוס שקיבלת במתנה.

פורסם

בטוח שזה הדלוקס ב 700 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים