עבור לתוכן

הייתם רוצים שיהיה אתר ישראלי למוצרי מודינג?

הייתם רוצים שיהיה אתר ישראלי למוצרי מודינג? (עם שירות לקוחות) 2,022 הצבעות

1. 1. הייתם רוצים שיהיה אתר ישראלי למוצרי מודינג? (עם שירות לקוחות)

• מאוד , זה יחסוך את כאב הראש של ההזמנה מחו''ל והמכס
    • לא , זה לא משנה לי מאיפה להזמין
    • אם הייה כזה הייתי מזמין רק ממנו
    • בכל מקרה הייתי מזמין ימאיפה שיותר זול

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

קודם כל אם תהיה חנות למודינג בארץ היא לא צריכה להיות חנות שמביאה רק דברים של TT שזה מה שיש היום זה דבר ראשון

דבר שני לאבירם יש מקום בבית ככה ששכירות הוא לא צריך לשלם ההוצאה היחידה זה הזמנה של סחורה לדעתי אבירם תחשוב על זה טוב תעשה תוכנית כלכלית צפי וכל מה שאתה שואף תראה אם זה נראה לך רעיון טוב לך על זה

זה רעיון שעם ניהול נכון יכול להצליח במקרה הכי גרוע יקח לך הרבה זמן למכור את כל הסחורה ולא הרווחת הרבה

בארצות הברית יש לך הרבה אנשים שעושים כמוך AC RAYEN ויש לך את tjharlow שהוא עושה מודינג בהזמנה והוא עושה את זה כמשהו מהצד כי אוהב מודינג

ביקוש לדעתי יש מספיק אם יהיו מוצרים שאין בארץ ומחירים יחסית הגיוניים זה יכול בהחלט להצליח

עם כל הכבוד לחנויות שפתחו פה ונסגרו זה לא בגלל "שפשוט אין קהל יעד" זה בגלל שאין ראש על הכתפיים.

לא הצלחתם להתמקד רק במודינג?אין בעיה תחזיקו את החנות עם מוצרי בניין או חנות ירקות או חנות מחשבים

מזה משנה עם מה?ברגע שאתה מרים עסק אתה צריך להשאיר אותו עם הראש מעל המים,

מה גם שזה לא איזה רעיון להתכתב בו בפורומים מי שרציני צריך להכין תוכנית שיווקית מראש

לדעת מאיפה להשיג תומכים ואיך ליחצ"ן את עצמו

זה שהייתה חנות באיזה חור בחיפה....אז מה? צריך להביא לידיעת הציבור

צריך לתת הכרה

פורום באתר כזה נותן תחושה של "למבינים\מקצוענים בלבד" לאדם הרגיל

חנות כזו צריכה להיות רגישה לצרכי שוק.

אבירם לך תעשה טובה ותלמד קצת מנהל עסקים

אתה יוצא ילד נוב עם הרעיונות שנזרקים פה וחבל

אני למדתי מנהל עסקים ולדעתי הוא לא מדבר כמו ילד נוב הוא רק מעלה רעיון זה לא שהוא פותח מחר יש לו הרבה מה לחשוב לבדוק ולחקור לפני שהוא יפתח ואין סיבה שהוא לא יצליח אם יעשה הכל נכון

לסיכום אם תפתח יש לך לקוח קבוע חחח ובהצלחה

פורסם
  • מחבר

חחחחחח , זה נכון לעכשיו באמת רק רעיון..

צריך לעשות קצת חישובים כדי ליראות כמה סכויי הצלחה יש לדבר הזה בישביל שאני יעשה אותו..

בנתיים סתם הבאתי רעיון ורציתי לדעת מה החשיבה פחות או יותר ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים