פורסם 2009 במרץ 716 שנים שלום לכולםהמחשב שלי עושה המון רעש ונראה לי שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם או משהוהוא מגיע לאיזה 70 מעלותתמונה:http://img14.imageshack.us/my.php?image=27929495.jpgמה אפשר לעשות?תודה
פורסם 2009 במרץ 716 שנים פותח התרד ברוך הבא...תחילה תפרט על המערכת שלך...מה המפרט המלא ?70+- מעלות זה לא הרבה לכרטיס מסך שלך...אבל על כל מקרה תבצע בדיקת מאמץ ותראה מה הטמפ' הMAX...לפני הכל הייתי מציע לך לנקות אבק מההיטסינק עצמו ומהמאוורר של הכרטיס מסך..אתה תראה שיפור משמעותי בטמפ'..
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר היי תודההמפרט:Motherboard Name Gigabyte GA-8I945GZME-RHCPU Type DualCore Intel Pentium D 945, 3400 MHz (17 x 200)SpecTek (1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM) *2Video Adapter XFX GeForce 8800 GTS 320MBאני לא יודע מה עוד רלוונטי, אם יש עוד משהו אני אוסיףפשוט קניתי את המחשב יד שניה והייתה לבחור תוכנה שעשתה שקט במחשב על ידי האטת המאוורריםאחרי שפירמטתי את המחשב נמחקה לי התוכנה והמחשב עושה רעש ממש מרגיזכמעט בלתי נסבל אפילו
פורסם 2009 במרץ 716 שנים 1. שאל את מי שמכר לך את המחשב.2. כרטיס המסך שלך לא ידוע ככרטיס שקט במיוחד בכל מקרה.3. הם בדקת לראות מאיפה הרעש מגיע? אולי זה מהמאווררים של המארז עצמו או הספק?
פורסם 2009 במרץ 716 שנים פותח התרד אז פשוט תתקין RIVA TUNER כנס ללשונית הFAN ותוריד את הRPM של המאוורר..אך תחילה תבדוק אם זה אכן המאוורר של כרטיס המסך..
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר 1. שאל את מי שמכר לך את המחשב.2. כרטיס המסך שלך לא ידוע ככרטיס שקט במיוחד בכל מקרה.3. הם בדקת לראות מאיפה הרעש מגיע? אולי זה מהמאווררים של המארז עצמו או הספק?1.לא פרקטי כי הוא עבר לחו"ל2.לא משנה עובדה שהוא מצא דרך להשתיק אותו בלי לפגוע בו.. אני רוצה לדעת אם מישהו יודע איך3. יכול מאוד להיות, אין לי ממש איך לבדוק את זה כי כולם עובדים במקביל והם מאוד קרובים, אני לא יכול להצמיד אוזן לאחד אחד או משהו כזה.עוד עצות אולי?[br]פורסם בתאריך: 8.03.2009 בשעה 00:28:59פותח התרד אז פשוט תתקין RIVA TUNER כנס ללשונית הFAN ותוריד את הRPM של המאוורר..אך תחילה תבדוק אם זה אכן המאוורר של כרטיס המסך..יש לך עצות איך לעשות את זה בזהירות?אולי מהירות מומלצת?[br]פורסם בתאריך: 8.03.2009 בשעה 00:35:00אוקיי כנראה שזה בכל זאת לא המאווורר של הכרטיס מסך...הבנתי את זה כשהנמכתי את המהירות של המאוורר בצורה משמעותית ולא היה שום שינויכנראה שזה מאוורר אחריש תוכנס נוחה כמו RIVA TUNER לשחק עם שאר המאווררים?
פורסם 2009 במרץ 716 שנים רוב הסיכוי שזה המאוורר של המעבד..אבל פשוט פתח את המארז ותבדוק..לגבי תוכנה יש את SPEED FAN..יש מדריך בסטיקי...
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר רוב הסיכוי שזה המאוורר של המעבד..אבל פשוט פתח את המארז ותבדוק..לגבי תוכנה יש את SPEED FAN..יש מדריך בסטיקי...ואו תודה רבהעובד כמו קסםשמתי הכל על Smart Guardianוזה פשוט שקט. לא דומם אבל הרבה יותר טובהגיוני שבמצב מנוחה, זאת אומרת כמו עכשיו שהדבר היחיד שעובד הוא הדפדפן, רק 1 מארבעת המאווררים עובד?אני משער שהוא של המעבד.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים עכשיו נשאר לך רק לטפל יפה במחשב.נקה אבק בכל המחשב, כולל המאווררים וגופי הקירור.שמן את המאווררים ווודא שהם לא מרעישים בצורה יוצאת דופן. אם כן, שקול להחליף את המרעישים.מאוורר המעבד גם ניתן לשימון אך בצע זאת בעדינות. אם השימון לא עוזר והוא ממשיך להרעיש, סביר להניח שזהו רעש העבודה שלו.בהצלחה.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים בשביל לראות את הRPM של כל המאווררים ..אתה צריך לוודא שכולם מחוברים ללוח האם (3 פינים) ובעלי כבל RPM..אם אתה רואה את המאוורר של המעבד בלבד..זאת אומרת שהוא היחיד שמחובר בחיבור הנ"ל..כמו כן מה קורה עם הטמפ' שלך ?
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים אני משחק במשחק Episodes From Liberty City רבע שעה עשרים דקות ואז הכרטיס מסך מכבה את המסך של המחשב מה אני עושה שזה לא יתקע???......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.